Web Analytics Made Easy - Statcounter

​ایلام- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت: با احداث تصفیه خانه فاضلاب شهر ایوان و تکمیل شبکه آن، بیش از ۱۲۰ هکتار از زمین های کشاورزی پایین دست این شهر از پساب فاضلاب تصفیه شده برای آبیاری استفاده می کنند.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان ایلام، داراب بیرنوندی با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب شهر ایوان با ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، اظهارداشت: تصفیه خانه فاضلاب ایوان با ظرفیت ۹۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز و با فرایند سیستم لجن فعال با هوادهی گسترده در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برای ایجاد تصفیه خانه شهر ایوان قراردادی به ارزش ۲۴۳ میلیارد ریال به روش B.O.T توسط بخش خصوصی اجرا که در صورت بهره برداری ۴۸ هزار نفر از جمعیت تحت پوشش قرار می گیرند، افزود: با احداث تصفیه خانه فاضلاب شهر ایوان و تکمیل شبکه آن، بیش از ۱۲۰ هکتار از زمین های کشاورزی پایین دست این شهر از پساب فاضلاب تصفیه شده برای آبیاری استفاده می کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام اجرای پروژه فاضلاب را گام بزرگی در ارتقا بهداشت عمومی و محیط زیست دانست و خاطرنشان ساخت: اجرای پروژه‌های جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در هر شهر و کشور، یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار می‌آید.

داراب بیرنوندی از احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در برخی دیگر از شهرهای استان خبر داد و یادآور شد: مطالعات فاضلاب شهرهای آبدانان، ملکشاهی و بازنگری فاضلاب شهر دره شهر به اتمام رسیده و در صورت تامین اعتبار عملیات اجرایی آنها در آینده نزدیک آغاز می شود و همچنین مطالعه فاضلاب شهر چوار نیز در دست انجام می باشد.

گفتنی است هم اکنون پنج تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای ایلام، دهلران، دره شهر، مهران و سرابله در مدار بهره برداری قرار دارند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم

روح الله احمدزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به تنوع آب و هوایی مناسب این شهرستان برای کاشت نهال انجیر دیم، کاشت انجیر در اراضی بخش چاهک اجرا شد.

وی با بیان آنکه انجیرهای کشت شده در شهرستان از ارقام استهبان، سبز، سیاه و گلاب است، افزود: انجیر دیم تنها از طریق نزولات آسمانی آبیاری می‌شود و اگر بارندگی کمتر از حد نرمال باشد به صورت غرقابی سه تا چهار مرحله آبیاری می‌شود.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی شهرستان خاتم تصریح کرد: در شهرستان خاتم ۶۵ هکتار انجیر وجود دارد که ۴۲ هکتار بارور و ۲۳ هکتار غیر بارور است و ۲۸۰ هکتار اراضی شیب دار به کشت انجیر اختصاص یافته است.‌

کد خبر 6092042

دیگر خبرها

  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر