Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@21:40:46 GMT

توان دفاعی ایران خواب را از چشمان اسرائیل گرفته است

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۲۳۸۴۹

توان دفاعی ایران خواب را از چشمان اسرائیل گرفته است

کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه توان دفاعی کشور خواب را از چشمان اسرائیل گرفته است گفت: اگر قدرت‌های دنیا حاضر به مذاکره شدند و اگر ایران در مذاکرات قدرت چانه‌زنی داشت به‌واسطه پشتوانه دفاعی کشور بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، حجت‌الاسلام مهدی عابدی روز گذشته در مراسم گرامیداشت فتح خرمشهر در خلیل‌آباد اظهار داشت: بازخوانی تاریخ دفاع مقدس برای نسل امروز لازم و ضروری است باید نسل جوان بدانند جنگ در چه شرایطی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه تجلی قدرت الهی در فتح خرمشهر نمایان شد، خاطرنشان کرد: دشمنان نظام از پیروزی صدام مطمئن بودند و بر این عقیده بودند که ایران به‌هیچ‌عنوان نمی‌تواند خرمشهر را پس بگیرد.

کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه رزمندگان با دست‌خالی توانستند کارهای بزرگی انجام دهند، تصریح کرد: شرایط اول جنگ بسیار سخت بود و بنی‌صدر خیانت بزرگی در آن دوران به‌نظام و انقلاب کرد.

وی بابیان اینکه تهیه سلاح و مهمات برای بسیج و سپاه در اوایل جنگ بسیار سخت بود، اذعان کرد: اگر قرار بود بر اساس سیاست‌های بنی‌صدر جنگ پیش برود آبادان هم سقوط می‌کرد.

عابدی با اشاره به اینکه تمام اعضای 5+1 پشت صدام بودند، عنوان کرد: در زمان جنگ هیچ کشوری به ایران اسلحه نمی‌داد و سوریه تنها کشوری بود که به نام ایران اسلحه می‌خرید.

وی حضور مستشاران ایرانی در سوریه را بخشی از توان ملی کشور دانست و بیان کرد: اگر سوریه سقوط کند به دنبال آن عراق سقوط می‌کند و بعد هم نوبت به ایران می‌رسد.

این کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه همه عوامل از داخل و خارج تلاش کردند که ایران شکست بخورد، تأکید کرد: کشوری که نمی‌توانست ژ-3 و سیم‌خاردار تولید کند به کوری چشم بدخواهان امروزه به 50 کشور دنیا سلاح صادر می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه همه مسئولان کشور باید قدر توان دفاعی کشور را بدانند، ابراز کرد: اگر قدرت‌های دنیا حاضر به مذاکره شدند و اگر ایران در مذاکرات قدرت چانه‌زنی داشت به‌واسطه پشتوانه دفاعی کشور بود.

حجت‌الاسلام عابدی حفظ توان دفاعی کشور را یک تکلیف دانست و اظهار کرد: توان دفاعی کشور خواب را از چشمان اسرائیل گرفته است و امروزه به‌واسطه این توان دفاعی آمریکا جرئت حمله نظامی به ایران را ندارد.

وی با اشاره به انتخابات 29 اردیبهشت‌ماه، بیان کرد: ایران بعد از 38 سال از پیروزی جمهوری اسلامی ایران بازهم توانست بیش از 40 میلیون نفر را پای صندوق‌های رأی بیاورد و رأی تمام مردم ایران به حفظ نظام بود.

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان امنیت را بسترساز تمام مشارکت‌ها دانست و خاطرنشان کرد: انتخاباتی عظیم در سایه امنیت برگزار شد و باید قدر این امنیت را بدانیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۳۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • در حمله به اسرائیل، از لایه پدافندی ناتو عبور کردیم 
  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • صادرات دفاعی فرانسه به اسرائیل به کم‌ترین حد رسید
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد