Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: وزیر نفت در وین گفت: در صورت تمدید توافق اوپک، تولید نفت ایران تغییری نمی‌کند و در همان سطح حدود سه میلیون و 800 هزار بشکه در روز بر مبنای منابع ثانویه باقی می‌ماند.

به گزارش ایلنا، بیژن زنگنه، در بدو وود به هتل کمپینسکی وین گفت: اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای تمدید توافق کاهش عرضه تا پایان سال 2017 یا سه ماه نخست سال 2018 گفت‌وگو و در نشست روز پنجشنبه تصمیم گیری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره این که آیا بر سر تمدید توافق اوپک اجماع وجود خواهد داشت، گفت: بله؛ به نظر می‌رسد اعضا توافق نظر داشته باشند.

وزیر نفت با بیان این که لازم است که اعضای اوپک به اجماع برسند، گفت: اعضای اوپک توافق کرده اند که به گزارش‌های منابع ثانویه اوپک درباره تولید استناد کنند.

زنگنه درباره این که آیا ایران با تمدید توافق اوپک موافق است یا خیر، افزود: ایران برای تمدید توافق کاهش عرضه نفت که در 30 نوامبر 2016 (دهم آذرماه 95) تصمیم گرفته شد، با هر بازه زمانی آماده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره این که ایران با توافق 6 ماهه موافق است یا 9 ماهه، گفت: هر دو بازه زمانی برای ما قابل پذیرش است.

وزیرنفت با بیان این که پایبندی به توافق کاهش عرضه برای همه کشورهای عضو و غیرعضو اوپک بسیار مهم است و هم اکنون سطح پایبندی بسیار خوب است، تصریح کرد: کشورهای عضو و غیرعضو اوپک باید به توافق با هر بازه زمانی که تمدید می‌شود، پایبند باشند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره این که آیا تمدید 12 ماهه توافق کاهش عرضه برای شما قابل قبول است، گفت:  اگر تصمیمی گرفته شود برای ما قابل قبول است، اما من پیشنهاد عمده ای برای تمدید 12 ماهه دریافت نکرده ام.

زنگنه درباره این که، تولید نفت ایران با تمدید توافق اوپک چه تغییری می کند، گفت: تغییری نخواهد کرد و در همان سطح حدود سه میلیون و 800 هزار بشکه در روز بر مبنای منابع ثانویه باقی می‌ماند.

وی تاکید کرد: ما برای حفظ اتحاد میان اعضای اوپک و تضمین ثبات بازارهای جهانی نفت خام با ادامه سطح تولید توافق شده در نشست 30 نوامبر 2016 موافق هستیم.

یکصد و هفتاد و دومین نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت فردا (پنجشنبه، چهارم خردادماه) در مقر این سازمان در وین برگزار می شود، توافق بر سر تمدید توافق 30 نوامبر یعنی کاهش تولید یک میلیون و 200 هزار بشکه ای نفت  برای یک دوره 6 ماهه یا 9 ماهه مورد بحث اعضای اوپک در این نشست خواهد بود.

دومین نشست کشورهای عضو و غیرعضو اوپک هم بعداظهر فردا در دبیرخانه دائمی این سازمان برگزار می‎شود.

نشست کمیته وزارتی نظارت بر توافق کاهش عرضه کشورهای عضو و غیرعضو اوپک متشکل از کشورهای کویت، ونزوئلا و الجزایر از طرف اوپک و روسیه و عمان از سوی کشورهای غیر عضو این سازمان، برگزار شد و عربستان نیز به عنوان رئیس دوره‎ای  اوپک، در این رویداد حاضر شد؛ این کمیته پیشنهاد تمدید 9 ماه توافق کاهش عرضه را پیشنهاد داد.

 

 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • توافق رانگنیک با بایرن مونیخ
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • فوری: توافق رانگنیک با بایرن مونیخ
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • زارعی: سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا در سال ۲۰۲۴ تغییری نکرده است
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد