Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه آمریکایی "فارن پالیسی" در مطلبی به تحلیل نتیجه انتخابات اخیر در ایران پرداخت و نتیجه این انتخابات را به جهت رشد و بلوغ فکری مردم ایران هم پایه انتخابات در کشورهایی چون هلند و فرانسه دانست.

به گزارش عصر ایران، خلاصه ای از مطلب فارن پالیسی بدین شرح است:

هلند ، فرانسه و حالا ایران . بله ایران. ایران حالا سومین کشوری است که در ماه های نیمه نخست سال 2017 در انتخابات خود دست رد به سینه پوپولیسم و افراط گرایی زده و به میانه روی و اعتدال آری گفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه انتخابات ایران نشان داد مشابهت های رای دهندگان در ایران و اروپا بیش از تفاوت های آنهاست. رای دهندگان در دو قاره بدور از هیجان و با عقلانیت به شعارهای پوپولیستی و وعده های توخالی نه گفتند؛ این مشارکت در حالی بود که در دنیای پس از تصویب برگزیت و پیروزی دونالد ترامپ رای دادن اعتراضی برای بیان انزجار از طبقه سیاسی حاکم تبدیل به یک گزینه و یک فلسفه سیاسی برای رای دهندگان شده است.

اما به نظر می رسد دونالد ترامپ انعکاس صدای این رای (در ایران) را نشنیده باشد. ترامپ در سخنان اخیر خود در ریاض ایران را شیطانی ترین نیروی در سیاره زمین نامید و جالب اینکه او این اظهارات را در سرزمینی بر زبان راند که زادگاه ایدئولوژیک گروه های تروریستی چون القاعده و داعش است.

با وجود این اظهارات ، اما واکنش مقامات ایرانی شدید و فوری نبود. حسن روحانی رییس جمهور برگزیده ایران در نخستین نشست خبری خود پس از انتخابات اخیر تاکید کرد که منتظر می ماند تا سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال ایران از سردرگمی بیرون آمده و شکل مشخصی به خود بگیرد...

انتخابات ایران همچنین بار دیگر اثبات کرد که تنها چیز قابل پیش بینی در عرصه سیاست ایران، غیر قابل پیش بینی بودن آن است؛ به طوری که حتی روش تحلیل های ناظران ایران در واشنگتن را به سطح پیش گویی های منجمان و ستاره شناسان تنزل داده است...

با وجود اذعان رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا به بازبینی برجام که البته ایرانی ها این بازبینی را نقض صریح برجام می دانند و نیز بر خلاف آنچه که در گوش پرزیدنت ترامپ در ریاض و اورشلیم زمزمه شده، 41 میلیون دلیل (به تعداد آرای انتخابات اخیر در ایران) وجود دارد که ثابت می کند بدون حضور ایران صلح در خاورمیانه و ریشه کنی تروریسم در این منطقه موفق نخواهد شد.

هر گونه سیاست خارجی هوشمندانه آمریکا باید صدای این رای دهندگان را در ایران لحاظ کرده و بداند دهها میلیون رای دهنده در ایران نه برای جنگ طلبی بلکه برای آشتی و مصالحه رای دادند و در این راستا از رییس جمهور منتخب خود حمایت می کنند... و دولت ترامپ باید نشان دهد که این صدا را شنیده نه اینکه تنها به خاطر ایجاد تفاوت با سیاست های دولت اوباما، مشت گره کرده خود را به ایرانی ها نشان دهد.


منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۵۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است

اعتمادی کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با شبکه خبر  درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی اظهار کرد: این گونه تظاهرات در آمریکا سابقه داشته و بار‌ها چنین جنبش‌ها و خیزش‌هایی علیه سیاست‌های دولت آمریکا شکل گرفته است.

وی ادامه داد:اما این دوره و این اعتراضات بر اساس بیانات امام خمینی (ره) که انقلاب اسلامی باید صادر شود شکل گرفته است. نفس انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم و دیکتاتوری است و بنابراین دانشجویان با آگاهی از این اتفاق و نگاه به آن که رژیم صهیونیستی در مسیر نسل کشی یک ملت است این دانشجویان وارد شدند  و قطعا تاثیرات مثبتی هم خواهیم داشت.

وی درباره ادامه این اعتراضات گفت:  این اعتراضات قطعا بر آینده آمریکا و دولت بایدن و ترامپ قطعا تاثیر خواهد گذاشت. آینده این حرکت مردمی از میان نسل جوان است. طبق آمار‌هایی که خودشان داده اند تا سال ۲۰۴۵ بیشتر جوانان را رنگین پوستان تشکیل می‌دهند  و در این تظاهرات جوانان بین ۱۸ تا ۲۴ سال در دانشگاه‌ها و کف خیابان‌های اروپا و آمریکا علیه جنایات اسرائیل قد علم کرده اند. آن چیزی که در حال اتفاق افتادن است و جز سیاست‌های بارز آمریکایی‌ها است حمایت از صهیونیست بوده است. نطفه این صهیونیست را در خاورمیانه کاشتند و قطعا بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ با چالش‌های بزرگی در این زمینه و رای آوردن مواجه خواهد شد.

اعتمادی افزود: ترامپ هم در چهار دوره ریاست جمهوری خود حمایت تمام قدی از صهیونیست‌ها داشت  و چه بایدن و چه ترامپ رئیس جمهور شوند سیاست‌ها درباره صهیونیست‌ها تغییر نمی‌کند آن چیزی که تغییر خواهد کرد قطعا به دلیل این تظاهرات تعدیل سیاست‌های آمریکا است البته به شکل کلی این عمل انجام نمی‌شود.

این کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد:منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است، اما آن چیزی که مقام معظم رهبری عنوان کردند را باید بار دیگرمطرح کنیم که حتما اسرائیل از بین خواهد رفت.

وی درباره شکست آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها پس از عملیان طوفان الاقصی گفت: تا قبل از عملیات طوفان الاقصی و ۷ اکتبر صهیونیست‌ها قدرت بازدارندگی برای خود قائل بود و طی این ۷۵ سال این ترس را برای کشور‌های عربی ایجاد کردند.

 وگفت: محور مقاومت با عملیاتی که انجام داد توانست بازدارندگی که صهیونیست‌ها برای خود ایجاد کرده بودند را از بین ببرند و اکنون اسرائیل به هیچ کدام از سیاست‌ها و اهداف خود نرسیده و در یک چالش عمیقی در سطح منطقه و جهانی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور
  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • تعویض‌های اوسمار باز هم اشتباه بود!
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند