Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@04:57:03 GMT

افزایش قیمت نفت جهانی در آستانه نشست اوپک

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۲۵۷۹۹

قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه بازار جهانی در آستانه نشست اوپک که پیش بینی می‌شود طی آن تمدید توافق کاهش تولید کشورهای اوپک و غیر اوپک تا سال ۲۰۱۸ تصویب شود، افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، نفت برنت که قیمت پایه بازار بین‌المللی است، ۵۵ سنت یا یک درصد افزایش یافت و به ۵۴.۵۱ دلار در هر بشکه رسید.
نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۵۱ سنت یا یک درصد افزایش یافت و در ۵۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۷ دلار در هر بشکه ایستاد.
هر دو قیمت پایه بیش از ۱۶ درصد از پایین‌ترین قیمتی که در ماه میلادی جاری داشتند، رشد پیدا کرده‌اند. رشد قیمت‌ها تحت تاثیر انتظارات فزاینده بازار برای تمدید توافق کاهش تولید میان کشورهای عضو و غیر عضو اوپک تا سال ۲۰۱۸ بوده است.
به گفته جفری هالی، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA، گمانه‌زنی‌های زیادی درباره احتمال تمدید ۹ ماهه یا حتی ۱۲ ماهه کاهش تولید وجود دارد.
کاهش تولید که از ابتدای ژانویه امسال به اجرا در آمد، قرار بود تنها نیمه اول سال ۲۰۱۷ را پوشش دهد، اما تداوم اشباع عرضه اوپک و متحدانش را برای تمدید این توافق در نشست روز جاری وین تحت فشار قرار داد.
به گفته جیمز وودز، تحلیلگر شرکت ریوکین سکیوریتیز، احتمال تمدید توافق کاهش تولید تا حدود زیادی در قیمت‌های نفت تاثیر گذاشته است و در مرحله کنونی بعید است شاهد کاهش بیشتر سطح تولید باشیم، زیرا مقامات اوپک ترجیح می‌دهند منتظر مانده و تاثیر تمدید این توافق بر متعادل شدن مجدد بازار را پیش از انجام هر اقدام بزرگتری مشاهده کنند.
بر اساس گزارش رویترز، شرکت مشاوره انرژی وود مکنزی در گزارشی اعلام کرد تمدید ۹ ماهه توافق، تاثیر محدودی بر پیش‌بینی قیمت این شرکت برای سال ۲۰۱۷ خواهد داشت. وود مکنزی متوسط قیمت سالانه هر بشکه نفت برنت را ۵۵ دلار پیش‌بینی کرده است. طبق برآورد این شرکت، تمدید ۹ ماهه این توافق به افزایش تولید ۹۵۰ هزار بشکه در روز در آمریکا منجر شده و به تلاش‌های اوپک ضربه می‌زند.
تولید نفت آمریکا از اواسط سال ۲۰۱۶ بیش از ۱۰ درصد رشد کرده و به بیش از ۹.۳ میلیون بشکه در روز رسیده است.
وود مکنزی پیش بینی کرد در صورت تمدید توافق کاهش تولید تا سال ۲۰۱۸، محدود شدن عرضه متوسط قیمت هر بشکه برنت در سال ۲۰۱۸ را به ۶۳ دلار می‌رساند.
متوسط قیمت هر بشکه برنت از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون ۵۳.۹۰ دلار در هر بشکه بوده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۵۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • پائو کوبارسی در آستانه تمدید قرارداد با بارسلونا
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران