Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@23:10:14 GMT

همه مردم را دوست داشته باشیم

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۲۶۹۱۰

همه مردم را دوست داشته باشیم

کاش حداقل مردم را دیگر نسنجیم. کاش یاد بگیریم مردم سرزمین خود را بشناسیم و به تک تک آنها احترام بگذاریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازمرآتوقتی از مردم صحبت می کنیم یا آنها را تحسین می کنیم و از خوبی هایشان می گوییم تفاوتی نمی کند این مردم چگونه فکر می کنند. تفاوتی نمی کند در کدام نقطه سرزمینمان زندگی می کنند یا در فلان روز چه تصمیمی گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی قرار است همه مردم را دوست داشته باشیم تفاوتی ندارد در کدام سطح جامعه زیست می کنند و یا سطح آگاهی و اطلاعاتشان نسبت به مسائل چقدر است.

من وقتی از مردم می نویسم چهره آن پیرمرد رنجور در ذهنم متجسم می شود که پس از ساعتی کار در روستایی دورافتاده گوشه ای نشسته و از کتری و قوری دودگرفته اش چای می ریزد و به ادامه کارش فکر می کند.

من وقتی کلمه مردم را می شنوم به آن جوان فکر می کنم که در جستجوی کار پس از ساعتها تحمل رنج سفر از شهر خود به تهران آمده و خود را در میان انبوهی از غربت حس می کند.

وقتی از مردم می نویسم به آن خانواده ای فکر می کنم که بعد از سالها فرصتی یافته اند بار خود را ببندند و شادمان به زیارت امام هشتم بروند. وقتی از مردم می گوییم تصویر آن خانواده ای جلوی چشمانم می آید که بعد از سالها منتظر آمدن مسافرشان از آن سوی دنیا هستند و با اشک به استقبال میهمان خود می روند.

آن جوانی که تصمیم می گیرد برای ساعتی شادمانی همراه با دوستانش در یک برنامه شهری شرکت کند هم جزء مردم است و به اندازه سایرین از این آب و خاک سهم دارد.

فراموش نکنیم همه اینها مردم هستند، همه اینها! گویا این روزها عده ای می خواهند مردم را هم تفسیر کنند. حالا مگر خود ما چه گلی بر سر کشور زده ایم که که حس می کنیم برتر از سایرین هستیم؟ چرا فکر می کنیم آنان که در بالای شهر هستند با آنها که پایین شهر هستند فرق می کنند؟ چرا فکر می کنیم کسی که با فلان ماشین تردد می کند با کسی که با آن یکی ماشین به اموراتش می پردازد فرق دارد؟ چرا مردم را قضاوت می کنیم؟ چرا از موضع بالا به مردم نگاه می کنیم؟ چرا از دریچه قدرت و رسانه ها به مردم می نگریم؟

کاش حداقل مردم را نسنجیم. کاش یاد بگیریم مردم سرزمین خود را بشناسیم و به تک تک آنها احترام بگذاریم. کاش حداقل دیگر مردم را کِیفی نکنیم.

مسعود تبریزی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم

یک فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی و با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده آرایش سیاسی مجلس را تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته قاعدتاً با کاهش مشارکت روبرو خواهیم بود چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌ها، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله، افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند سازمان رأی مناسبی داشته باشند و به واسطه این سازمان رأی افراد بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد نرمالی از مشارکت را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد؛ بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده تکمیل کنیم تا آرایش سیاسی مجلس کامل شده و مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که غالباً از طیف اصولگرایی هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همگی متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام و رهبری هستند اما مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند همه چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به تبع آن باعث کارشکنی و اختلاف و یاس و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده کرده و یاس و ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • مورایس: حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  •  اولین واکنش سرمربی سپاهان به جنجال هوادار منتسب به تیمش در آزادی
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • اولین واکنش مورایس به اتفاقات جنجالی استادیوم آزادی
  • نویدکیا: تاریخ انقضای دوست داشتن در فوتبال ۵ هفته است!
  • نکونام: اگر کسی اشتباه کند تاوانش را می‌دهد
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • نکونام: هر کاری دلم بخواهد می‌کنم