Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@18:07:38 GMT

پیگیری لیزینگ ریلی و تامین مالی برای خرید واگن

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۲۷۵۱۱

پیگیری لیزینگ ریلی و تامین مالی برای خرید واگن

تین نیوز | مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به تشریح برنامه های این شرکت برای افزایش سهم جابه جایی بار و مسافر اشاره کردو گفت: طرف حساب خرید واگن بخش خصوصی است و قرادادهای خوبی در این باره منعقد شده است. چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۵

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از خانه ملت، سعید محمدزاده، با اشاره به برنامه های شرکت راه آهن در حوزه جابه جایی مسافر و بار، گفت: برنامه های راه آهن در حوزه این شرکت مبتنی بر توسعه ظرفیت شبکه، افزایش راندمان و کارایی بوده و برای این مهم یک مجموعه اقداماتی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی، ادامه داد: در خصوص سرعت ناوگان و افزایش آن و موضوعات مرتبط با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه ریلی برنامه های جامعی در دستور کار قرار دارد.

تلاش برای کاهش هزینه حمل و نقل ریلی

محمدزاده با بیان دولت خواهان افزایش رقابت ریل در میان سایر وسایل حمل و نقل از حیث به صرفه بودن آن است، افزود: برای این منظور راه آهن در طی سال 93 تا 95 سهم خود از تعرفه حمل و نقل ریلی از حدود 58 درصد به حدود 24 درصد رسانده تا هزینه حمل و نقل ریلی را کاهش بدهد طبیعیتا این فشارهای زیادی را به راه آهن وارد کرده است.

وی با اشاره به تلاش راه آهن در خصوص افزایش سهم حمل و نقل ریلی از جابه جایی مسافر و بار گفت: جابه جایی بار به وسیله شبکه ریلی از 32 میلیون تن در سال 92 به 40.3 میلیون تن در سال 95 رسیده که این نشان از موفق بودن سیاست ها در این حوزه دارد.

محمدزاده از اقدام مثبت دولت و مجلس در تقویت شبکه ریلی قدردانی کرد و گفت: دولت در برنامه ششم توسعه پیشنهاد محاسبه مالیات بر ارزش افزوده حمل و نقل ریلی با نرخ صفر را داد که نمایندگان نیز با مصوب کردن این پیشنهاد رقابت پذیری شبکه ریلی را بیشتر کردند.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: توجه به شبکه حمل و نقل ریلی در برنامه ششم از جمله در اولویت قرار دادن حمل و نقل ریلی در بین سایر وسایل حمل و نقل، ایجاد وضعیت رقابتی برای آن و اینکه سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی باید مانند سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته باشد از جمله اقداماتی است که سهم ریل در جابه جایی مسافر و بار را افزایش خواهد داد.

محمدزاده با اشاره به ماده 12 قانون رفع موانع تولید، گفت: اگر سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی منجر به صرفه جویی در مصرف سوخت شود این صرفه جویی به سرمایه گذار برمی گردد که این نیز می تواند به تشویق حضور سرمایه گذار در حوزه توسعه شبکه ریلی منجر شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه شرکت راه آهن برای نوسازی شبکه ریلی چیست، تصریح کرد: خریدار واگن از سوی بخش خصوصی پیگیری می شود و ما به عنوان شرکت راه آهن صاحب واگن نیستیم.

محمدزاده با بیان اینکه برای خرید واگن بخش خصوصی به طور حتم به سمت بهترین پیشنهاد هدایت خواهد شد، افزود: فروشندگان خارجی به خریداران بخش خصوصی دائما پیشنهاد فروش اقساطی و دراز مدت می دهند که این پیشنهاد ارزشمندی است از طرفی فروشندگان داخلی جنس رفتارشان این است که فروش نقد انجام می دهند چون توان فروش اقساطی و بلند مدت ندارند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر مکانیزمی از سوی شرکت راه آهن مبنی بر لیزینگ ریلی پیگیری می شود، گفت: با راه افتادن لیزینگ ریلی یک مجموعه ای که بتواند منابع مالی خوبی داشته و بتواند نسبت به خرید انبوه واگن از بخش خصوصی اقدام و در اختیار استفاده کننده قرار بدهد در دستور کار قرار خواهد گرفت.

محمدزاده ادامه داد: در بحث لیزینگ ریلی مهم ترین مشکل مدل تامین مالی است که باید این موضوع نیز حل شود.

وی همچنین از تعامل شرکت تولیدکننده داخلی با تولید کننده روس برای تامین واگن مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: با تامین مالی کامل کشور روسیه خرید واگن برای بخش خصوصی ایرانی در حال انجام است.

محمدزاده با اشاره به بحث خرید ریل، افزود: در خصوص ریل امکان تولید داخل وجود دارد اما موضوع مهم در این باره نیز بحث تامین مالی است.

وی ادامه داد: شرکت ذوب آهن یکی از شرکت های تولید کننده ریل در داخل کشور است و معاملاتی با این شرکت نیز انجام شده اما با توجه به اینکه امکان فروش اقساطی از سوی این شرکت نیست برخی محدودیت هایی پیش روی خرید ریل وجود دارد.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ادامه داد:در خصوص خرید ریل به دنبال مدلی هستیم تا بتوانیم خرید اقساطی را دنبال کنیم هر چند که از ذوب آهن خرید انجام شده است./

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، باقر قانع، مدیر فنی یک شرکت دانش بنیان فنرسازی درباره فعالیت این مجموعه فناور توضیح داد: در حال حاضر این شرکت فنر سازی، تأمین کننده بخش عمده‌ای از نیازهای شرکت‌های خودرو ساز، خطوط ریلی و همچنین بخش عمده‌ای از نیازهای بازار لوازم یدکی انواع کامیون و سایر خودروهای داخلی و خارجی است.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: این شرکت با استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت و برخورداری از واحد تحقیق و توسعه پیشرفته و فعال، رصد بازار و پایش نیاز مشتریان و تأمین نیاز وسایل نقلیه جدید را همواره مورد توجه قرار داده و انجام تحقیقات در خصوص جدیدترین فناوری‌های تولید و روش‌های تست آزمایشگاهی را در دستور کار مداوم و پیوسته خود دارد.

قانع به برخی از خدمات آزمایشگاهی و روش آزمون‌های این مجموعه فناوری و صنعتی اشاره کرد و افزود: این مجموعه تولیدی، با راه‌اندازی خط کامل خودکار نورد پارابولیک با کنترل CNC و رایانه و دارا بودن دستگاه‌های تست‌های نیرو، جابجایی و خستگی از امکان تست انواع فنرها برخوردار است.

این فعال فناور به صرفه‌جویی بالغ بر ۱۰ میلیون دلار سالیانه حاصل از فروش تولیدات این شرکت گفت و ادامه داد: بالغ بر ۵۰ نفر نیرو به صورت تخصصی در این شرکت در حال فعالیت هستند در حالی که به طور غیر مستقیم بیش از ۲۰۰ اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در این مجموعه، دستگاه‌های سختی‌سنج فلزات و فنرها به روش‌های ویکرز، برینل وراکول و تجهیزات آزمون سختی سنجی، براقیت، چسبندگی، سالت اسپری، غوطه‌وری در آب و روغن و ضخامت‌سنجی رنگ فنرها ودستگاه‌های ترکیابی شمش و میلگرد ورودی و فنرهای تخت، لول و میل تعادل و پابند فنری و سیستم کامل چاپ دیجیتال شماره‌زنی و قید مشخصات بر روی فنرها جهت پایش محصول از کارخانه تا محل مصرف و خدمات پس از فروش، وجود دارد.

قانع با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی عنوان کرد: مخاطبان دوره‌های آموزشی فنرسازی بازرسان کنترل کیفیت، کارشناسان آزمایشگاه و اپراتورهای تولید هستند. این دوره‌ها با عناوینی همچون سختی‌سنجی، تست‌های رنگ، سختی سنجی رنگ، براقیت سنجی و متالوگرافی برگزار می‌شوند.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد: تخصیص مزایای علمی و حمایت‌های تحقیقاتی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و همچنین معرفی پروژه‌ها و مستندات مربوط به پروژه‌های فناورانه مختلف، کمک زیادی توسعه محصولات دانش‌بنیان و فناور می‌کند

کد خبر 6099082

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی