Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهقانی گفت: آب منطقه ای باید با نظر کارشناسان جهاد کشاورزی نسبت به بستن آب زاینده رود اقدام کند و توجه داشته باشند که بستن مدیریت نشده آب، خسارت بسیاری به کشاورزان وارد خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق؛ عضو خبرگان کشاورزی شهرستان اصفهان در گفتگویی، با اشاره به اینکه گزینه کشت پاییزه دوم برای کشت به شرطی موفق است که آب تا زمان نیاز کشاورزان باز باشد، گفت: اگر آب زاینده رود زودتر از زمان موعد بسته شود، خسارت زیادی را به کشاورزان شرق اصفهان که فقط 50 درصد نسبت به سال گذشته، کشت داشتند، وارد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتح الله دهقانی اظهار کرد: این روزها اوج نیاز محصول غله به آب است زیرا طبق گفته قدیمی ها « یک مَن آب و یک مَن گندم» در اواسط اردیبهشت ماه تا پایان کشت محقق می شود و اگر آب به میزان کافی به غله برسد، برداشت خوبی حاصل می شود؛ درغیر اینصورت تمام دسترنج کشاورزان هدر می رود.

وی با اشاره به اینکه محصول گندم در طول مدت کشت نیاز به پنج آبدهی و جو و گل رنگ نیاز به چهار آبدهی دارد، افزود: اگر مدیریت صحیح در زمان بستن آب صورت نگیرد کشت موفقی را در کشت پاییزه دوم شاهد نخواهیم بود زیرا آبدهی محصول به صورت کامل انجام نشده و آب های زیرزمینی نیز، کفاف محصول کشاورزان را نخواهد کرد.

عضو خبرگان کشاورزی شهرستان اصفهان تاکید کرد: آب منطقه ای باید طبق نظریه کارشناسان جهاد کشاورزی و کمیته پنج نفره نسبت به بستن آب زاینده رود اقدام کند؛ بستن بی موقع آب اسیب جدی به کشاورزان وارد می کند.

رئیس صنف کشاورزی شهرستان اصفهان در حاشیه این گفتگو با اشاره به مصوبه کمیته پنج نفره در خصوص باز و بسته شدن آب رودخانه گفت: مصوبه کمیته رهاسازی آب در 10 فروردین 96 بود و مقرر شد پایان زمان باز بودن آب نیز با نظر کارشناسان جهاد کشاورزی مشخص شود.

حسن محسنی با بیان اینکه تنش و نوسانات این روزها در آب رهاسازی شده، مشکلات بسیاری را برای کشاورزان رودشت به وجود آورد، خاطرنشان کرد: کشاورزان هزینه بسیاری برای کشت متحمل شده اند و اب منطقه ای نیز باید تلاش خود را به منظور رفع نوسانات آبی در روزهای آینده به کار گیرد تا کشت خوبی به ثمر برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم

 آب سد طالقان سی ام فروردین و با تاخیر به اراضی کشاورزی رسید و سه روزی است که قطع و باعث خسارت به محصولات کشاورزی شده است.

کشاورزان برای انتقاد از این مشکلات و عدم رسیدگی به آن از سوی مسئولان مقابل استانداری جمع شدند.

 جمشیدی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای گفت: آب قطع نشده، اما بخاطر وضعیت مخزن سد طالقان دبی آب کاهش یافته و این موضوع در حال پیگیری است.

جمشیدی افزود: این مشکل با توجه به آخرین وضعیت سد طالقان در حداقل زمان مرتفع خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد