Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دو طرف در این دیدار در خصوص آخرین تحولات در روابط دوجانبه از جمله تبادل هیات های اقتصادی و پارلمانی رایزنی کردند.
تقویت مناسبات مردم با مردم از جمله همکاری های سینمایی و گردشگری از دیگر موضوعاتی بود که دو طرف تبادل نظر کردند.
مناسبات ایران و ویتنام در دولت یازدهم پس از توافق برجام رو به توسعه گذاشت پس از سفر رئیس جمهوری سابق ویتنام به تهران در آخرین روزهای سال 1394 خورشیدی کلید توسعه بیشتر همکاری ها زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همایش تجاری ایران و ویتنام نیز اردیبهشت ماه گذشته در هانوی پس از هدف‌ گذاری 2 میلیارد دلاری در روابط تجاری دو کشور برگزار شد.
سهم ایران از بازار 148 میلیارد دلاری ویتنام اکنون تنها 367 میلیون دلار و در مقابل سهم ویتنام از بازار 78 میلیارد دلاری ایران تنها 18 میلیون دلار است که با در نظر گرفتن حجم و بزرگی اقتصادهای دو کشور و مکمل بودن آنها و پیشینه روابط، به گفته مقامات دو کشور این ارقام درخور و شایسته مناسبات نیست.
آساق**1611**انتشاردهنده: رضاپیمان یغمایی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۳۱۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستیار پوتین در دیدار سفیر اسرائیل: همه طرف‌ها خویشتنداری کنند

آفتاب‌‌نیوز :

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت خارجه روسیه، در این ملاقات، توجه ویژه‌ای به پاسخ تلافی‌جویانه‌ای ایران به اسرائیل و لزوم پیشگیری از شدت گرفتن تنش‌ها صورت گرفت.
بنا بر این گزارش، در این ملاقات همچنین درباره وضعیت نوظهور در منطقه درگیری خاورمیانه بحث و تبادل نظر شد.

بر این اساس، طرفین همچنین در مورد وضعیت نوار غزه با تاکید بر حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل از جمله آزادی گروگان‌ها گفتگو کردند.

بنا بر گزارش وزارت امور خارجه روسیه، تعدادی از موضوعات مرتبط با توسعه بیشتر روابط روسیه و اسرائیل از جمله حفظ گفتگو‌های سیاسی مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه نیز روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ اعلام کرد: روسیه با ایران و اسرائیل در ارتباط است تا از آن‌ها بخواهد که درگیری شدت بیشتری نگیرد؛ این تماس‌ها سازنده است.

دیمیتری پسکوف در نشستی خبری افزود: ادامه درگیری در خاورمیانه به نفع اسرائیل، ایران و کل منطقه نیست.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیم
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه اردن با امیرعبداللهیان درباره تحولات منطقه
  • گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات اخیر منطقه
  • دستیار پوتین در دیدار سفیر اسرائیل: همه طرف‌ها خویشتنداری کنند
  • تنش در روابط پاریس - باکو
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با امیرعبداللهیان
  • بررسی مناسبات ایران و ترکیه در دیدار سفیر با امیرعبداللهیان
  • فرانسه سفیر خود را از باکو فراخواند