Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس میراث فرهنگی گفت: در طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی را فراموش کرده و تنها دغدغه‌شان گردشگری است.

احمد ریاحی از کارشناسان پیشکسوت میراث فرهنگی به خبرنگار مهر گفت: این سازمان از سه بخش میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری تشکیل شده است که بخش اول نام آن با میراث آغاز می‌شود چون از ابتدا حفاظت از میراث ملی ارزش زیادی داشته و دارد اما اکنون که نمایندگان مجلس طرح وزارتخانه شدن را پیش کشیده‌اند همه تنها درباره تغییر این سازمان به نفع گردشگری صحبت می‌کنند و حرفی درباره میراث فرهنگی و صنایع دستی نمی‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریاحی افزود: آیا قرار است که این سازمان سرجای خود باشد و تنها بخش گردشگری از آن جدا شود و یا همه آن‌ها تبدیل به وزارتخانه‌ای می‌شوند که گردشگری در اولویتش است و میراث فرهنگی و صنایع‌دستی زیرمجموعه کوچکی از آن؟

وی ادامه داد: آیا از محل میراث فرهنگی به درآمدزایی برای گردشگری می‌رسیم و یا می‌خواهیم از محل ورود گردشگر به میراث‌مان توجه کنیم؟ اگر میراثی در کشورمان نباشد، گردشگر چقدر راغب است به ایران بیاید؟ اکنون گردشگران شهرهای یزد شیراز اصفهان تنها برای دیدن میراث فرهنگی به ایران می‌آیند پس میراث فرهنگی کشور ماست که می‌توان با حفاظت از آن به گردشگری رونق داد.

ریاحی معتقد است که باید برای گردشگری و میراث فرهنگی هر کدام یک وزارتخانه تشکیل داد چون میراث ملی ایران چنین قابلیتی را دارد.

وی با موافقان طرح تبدیل سازمان به وزارتخانه بر سر عدم پاسخگویی رییس سازمان موافق بوده و گفت: درست است که سازمان جایگاه ویژه‌ای است اما مسوول آن خود را در برایر اتفاقات پاسخگو نمی داند در تمام این سال‌ها همیشه گفته شد که سازمان پیکر نحیفی دارد و در زمانی آن را نابود کردند اما نگفتند خودشان برای ترمیم آن چه کردند چرا با وجود اینکه نیروهای زیادی در سازمان و پژوهشگاه کار می کنند اما هنوز بسیاری از پروژه‌ها ناتمام است اگر بودجه ندارند چطور نیروی انسانی استخدام کرده و حقوق می‌دهد؟

این کارشناس افزود: بهتر است نمایندگان مجلس درباره نگرانی کارشناسان میراث فرهنگی و صنایع‌دستی بیشتر توضیح دهند و بگویند برای این دو بخش چه برنامه‌ای دارند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۳۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه

با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی، رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه و تعدادی دیگر از مسئولان، یک باب هتل در ارومیه افتتاح شد.

این هتل با  ۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با اشتغال‌زایی برای پنج نفر احداث شده و دارای ۳۲ اتاق با ۷۸ تخت اقامتی است.

کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد

با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی عملیات احداث هتل و تله‌کابین پیست اسکی خوشاکو ارومیه  آغاز شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی در مراسم کلنگ‌زنی این پروژه اظهار کرد: این پروژه در راستای توسعه مسیر گردشگری سبز سرو_اشنویه اجرا می‌شود و دارای یک خط تله‌کابین به طول یک هزار و ۳۰۰ متر  و یک هتل با ۷۰ تخت اقامتی است که افتتاح این پروژه در توسعه گردشگری استان تاثیر مهمی خواهد داشت.
 
مرتضی صفری افزود: نزدیکی به مرز سرو و وجود جاذبه‌های تاریخی و گردشگری آبشارهای سوله‌دوکل و سلوک، پیست اسکی خوشاکو، آب گرم هفت‌آباد و ... از جمله ظرفیت‌های سیلوانا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد