Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@23:47:27 GMT

۹۵.۲ درصد اعتبارات هزینه‎ای استان گلستان محقق شد‌

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۴۴۳۸۵

۹۵.۲ درصد اعتبارات هزینه‎ای استان گلستان محقق شد‌

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گلستان گفت: ۲۹۶ میلیارد تومان اعتبارات هزینه‎ای استان در سال ۱۳۹۵ بود که ۲۸۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان معادل ۹۵.۲ درصد آن محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسین‎پیش‌قدم پیش از ظهر امروز در دومین جلسه شورای برنامه‎ریزی و توسعه استان گلستان اظهار داشت: امید دارم با ادامه راه دولت در چهار سال دوم همه وعده‎ها و اهدافی که در دور نخست هیئت دولت در دستگاه‎ها و استان‎ها بیان کرده بودند با قاطعیت عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: گزارش عملکرد کارگروه‎های تخصصی ذیل شورای برنامه‎ریزی استان در سال 1395 را رصد کردیم و یک گزارش از عملکرد آنها در سال گذشته تهیه شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گلستان تاکید کرد: 348 مصوبه در کارگروه‎های تخصصی ذیل شورای برنامه‎ریزی استان گلستان در سال 1395 داشتیم که 94 درصد مصوبات این کارگروه‎ها مرتبط با حوزه فعالیت‎هایشان بود.

پیش‌قدم درباره علت اینکه کارگروه‎ها تخصصی ذیل شورای برنامه‎ریزی استان به همه شرح و وظایف که قانون‎گذار برای آنها تهیه کرده نپرداختند، گفت: عدم حضور اعضای اصلی که در این کارگروه‌ها، سبب شده که به موضوعات اصلی پرداخته نشده است.

وی اهمیت زمانی کمتر و ماهیت جلسات نیز از دیگر دلایل دانست و گفت: 216 مصوبه‎های کارگروه‎های تخصصی ذیل شورای برنامه‎ریزی استان در سال 1395 اجرایی، 19 درصد سیاست‎گذاری و 8.5 درصد مطالعات اجرایی و 8 درصد مواردی بود که به شکل ادغام شده دنبال شده و 2 درصد دیگر مصوبات بوده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گلستان ادامه داد: تنها 28 مصوبه در سال 1395 از مجموعه مصوبه در کارگروه‎های تخصصی ذیل شورای برنامه‎ریزی استان گلستان اجرایی نشده و 51 مصوبه در دست اجرا است.

پیشقدم خاطرنشان کرد: 77 درصد مصوبات در کارگروه‎های تخصصی ذیل شورای برنامه‎ریزی استان گلستان از درجه اهمیت بالایی برخوردار بوده و از این نظر می‎توان عملکرد شورای برنامه‎ریزی را خوب ارزیابی کنیم.

وی به سند آمایش استان اشاره کرد و گفت: این سند در استان مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از آنکه در استان مورد تایید نهایی قرار گرفت به وزارت کشور ارسال شد و در جلسه‎ای با حضور همه مدیران سازمان برنامه‎ریزی سند ارائه شد و ایراداتی نیز از سند آمایش گرفته شد و زمانی برای برطرف کردن این ایرادها در نظر گرفته شده و همچنین این سند به دستگاه‎های اجرایی ارسال شد تا نسبت به این سند اگر توضیحات و ایراداتی وجود داشته به وزارتخانه مربوطه توضیح دهند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گلستان با بیان اینکه در استان ‌سند آمایش مورد تصویب قرار گرفته و ابلاغ شده، افزود: ما کار خود را نسبت به این سند انجام دادیم و حال در نحوه ابلاغ و اجرایی آن از تهران تصمیم‎گیری می‎شود.

پیش‌قدم تاکید کرد: 296 میلیارد تومان اعتبارات هزینه‎ای استان گلستان در سال 1395 بود که 282 میلیارد و 700 میلیون تومان معادل 95.2 درصد آن محقق شده است.414میلیارد و 500 میلیون پروژه عمرانی بیش از 83 میلیارد تومان آن که معادل 20 درصد آن است جذب شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گلستان یادآور شد: در جمع 161 میلیارد تومان بودجه عمرانی استان گلستان بود که از این میزان 52 درصد آن تخصیص داده شده است.

حسینقلی قوانلو، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان در این جلسه اظهار داشت: برای تعداد زیاد جلسات در کارگروه‎های شورای برنامه‎ریزی استان گلستان فکری شود.

وی با بیان اینکه 240 جلسه حداقل در استان برای مدیران برگزار می‎شود و مدیران باید هر روز در یکی از جلسات حضور پیدا کنند، افزود: شرح وظایف بسیاری از این کارگروه‎ها همانند هم است و وقت زیادی از مدیران در این کارگروه‎ها صرف می‎شود.

انتهای پیام/

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان