Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

مدیرکل منطقه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان گفت: ما برای گسترش همکاری‌ها با اسلوونی به عنوان کشوری دوست در اروپا در عرصه‌های سیاسی، پارلمانی، اقتصادی و فرهنگی هیچ محدودیتی قائل نیستیم.

محمود بریمانی مدیرکل منطقه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان، در جریان سفر خود به اسلوونی، با هدف انجام رایزنی دوجانبه و بررسی یافتن راه‌های تقویت مناسبات دو کشور، دیروز جمعه با «ماتی مارن» همتای اسلوونیایی خود در محل آن وزارتخانه دیدار و رایزنی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بریمانی مدیرکل شمال و شرق اروپای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار، با تشریح روابط دوستانه دو کشور، به آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط در همه زمینه‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره و نسبت به یافتن زمینه‌های جدید همکاری در همه حوزه‌ها و همفکری، هماهنگی و تبادل تجربیات در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی ابراز امیدواری کرد.

وی افزود: خوشبختانه رفت و آمدها و رایزنی‌های خوبی در سطوح و حوزه‌های مختلف در جهت تقویت همکاری‌ها در کلیه زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و عملی و دانشگاهی بین ایران و اسلوونی انجام شده و انعقاد اسناد مربوط به توافقات و تفاهمات فیمابین در نتیجه این رایزنی‌ها چارچوب و زمینه مناسبی را برای گسترش و تعمیق همکاری‌ها ایجاد کرده است.

بریمانی تصریح کرد: ما برای گسترش همکاری‌ها با اسلوونی به عنوان کشوری دوست در اروپا در عرصه‌های سیاسی، پارلمانی، اقتصادی و فرهنگی هیچ محدودیتی قائل نیستیم.

مدیرکل شمال و شرق اروپای کشورمان با تأکید بر لزوم شناخت بیشتر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی و صنعتی ایران و اسلوونی و نیز تلاش برای تبادل دانش فنی و تخصصی، نزدیکتر کردن بخش‌های خصوصی و تسهیل زمینه‌های فعالتر شدن آنها را از طریق توسعه سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های مشترک بین دو کشور خاطرنشان کرد.

وی از حوزه‌هایی همچون ارتباطات و فناوری اطلاعات، محیط زیست، انرژی، انرژی‌های تجدیدپذیر، تولید قطعات اتومبیل، کشاورزی و فناوری نانو به عنوان زمینه‌های مهم جهت توسعه همکاری بین دو کشور یاد کرد.

بریمانی همچنین به ظرفیت همکاری در حوزه‌های گردشگری، دانشگاهی و تبادل استاد و دانشجو نیز اشاره کرد.

«مارن» مدیرکل سیاست خارجی و امنیتی مشترک وزارت امور خارجه اسلوونی، با ابراز خرسندی از انجام این سفر، بر تداوم اینگونه رایزنی‌ها و مشورت‌ها بین مقامات وزارت امور خارجه دو کشور تأکید کرد.

وی اظهار داشت: علاقمندیم سطح مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران به ویژه همکاری‌های اقتصادی را ارتقاء بخشیم.

این مقام اسلوونیایی از بخش‌های ارتباطات و مخابرات، انرژی، توسعه پایدار، احداث نیروگاه برق، توربین‌های آبی، تولیدات مشترک دارو، محیط زیست و گردشگری به عنوان حوزه‌های دارای ظرفیت همکاری بین شرکت‌های اسلوونیایی و شرکت‌های ایرانی نام برد.

رایزنی و تبادل نظر پیرامون تحولات و چالش‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی شامل: راه‌های مقابله با افراط گرایی و تروریسم؛ خاورمیانه، بحران سوریه، آخرین تحولات عراق، یمن، افغانستان، فلسطین و همچنین بحران پناهجویان در اروپا و مسئله اوکراین نیز از جمله محورهای رایزنی مدیران کل منطقه‌ای وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و اسلوونی بود.

در این تبادل نظر، اهمیت نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه مورد تاکید قرار گرفت و طرفین مواضع و دیدگاه‌های کشور متبوع خود را در خصوص این موضوعات مطرح کردند.

بریمانی همچنین ظهر جمعه در ضیافت ناهاری که به میزبانی همتای اسلوونیایی وی ترتیب داده شده بود، شرکت کرد.

وی در ادامه با سامو خریبار میلیچ مدیرکل اتاق بازرگانی و صنایع اسلوونی ملاقات و پیرامون توسعه مراودات بین اتاق‌های بازرگانی و نیز تقویت ارتباطات و همکاری‌ها بین بخش‌های خصوصی دو کشور، تبادل نظر کرد.

دیدار با اعضای گروه دوستی با ایران در پارلمان اسلوونی، بخش پایانی ملاقات‌های مدیر کل منطقه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان، در اسلوونی بود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۴۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد بن سالم روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، اظهار داشت: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر می‌کنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولین‌بار است که به اصفهان می‌آییم و روز گذشته با یک اصفهان‌گردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد، براین‌اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویس‌های جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و به‌عنوان اتاق‌های بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیت‌ها نرم و روان انجام می‌شوند.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092332

دیگر خبرها

  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور