Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکتر جعفر صبحی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده بردهای الکترونیکی گفت: سیستم کنترل الکترونیکی هوشمند عمدتا شامل دو برد کنترلر و نمایشگر دیجیتالی هستند که این بردها برای کنترل انواع محصولات یخچال، فریزر و یخچال فریزرهای بدون برفک، پکیج، کولر، هود آشپزخانه و اجاق گاز به کار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صبحی با اشاره به اینکه تامین نیازهای الکترونیکی صنایع مختلف کشور از مهم ترین اهداف شرکت به شمار می رود، تصریح کرد: به دلیل وارداتی بودن اکثر بردهای الکترونیک، نیاز کشور به تولید بومی آن بسیار ضروری است چراکه علاوه بر ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان مهندسی برق، صرفه جویی ارزی نیز به همراه خواهد داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز با بیان اینکه توانایی شرکت تامین بخشی از نیاز کشور در تولید بردهای الکترونیک لوازم خانگی است، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال برد کنترلر با استفاده از سنسورهای مختلف نصب شده روی محصول، به‌صورت دقیق و بهینه عملکرد محصول را کنترل می‌کنند. این سیستم‌ها قابلیت تشخیص خطای سنسورها و بخش‌های مختلف محصول را داشته و در صورت وجود نقص علاوه بر نمایش خطاها بر روی نمایشگر، وارد پروسه کنترل اضطراری می‌شود.

صبحی با اشاره به دیگر ویژگی‌های این بردهای الکترونیکی گفت: این سیستم مجهز به حالت‌های تست کارخانه‌ای و تست سرویس کار است که امکان تست کامل و دقیق محصول را در مراحل مختلف تولید در کارخانه و نیز برای سرویس کار به سهولت فراهم می‌آورد.

وی با اشاره به دیگر مزایای این بردهای الکترونیکی خاطرنشان کرد: بردهای طراحی شده قابلیت اتصال به کامپیوتر و اینترنت را داشته و از طریق نرم‌افزار طراحی شده می‌توان پارامترهای عملکردی محصول را تنظیم کرد که این موضوع باعث انعطاف پذیری بیشتر این برد جهت استفاده در انواع مختلف محصولات و نیز شرایط آب و هوایی مختلف می شود؛ همچنین امکان مانیتورینگ تمام ورودی‌ها و خروجی‌های سیستم از طریق نرم ‌افزار و اینترنت فراهم می‌شود.

صبحی با بیان اینکه با اکثر شرکت‌های صاحب نام کشور قرارداد همکاری داریم، گفت: بردهای تولید شده در لوازم خانگی ایرانی به کار برده می‌شوند بنابراین هرچه بیشتر از لوازم خانگی ایرانی در کشور استفاده شود امکان استفاده از این بردها نیز بیشتر خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه در صورت حمایت بیشتر دولت می توانیم نیمی از نیاز کشور به بردهای الکترونیک را برطرف کنیم، گفت: در حال حاضر سالانه ۲ هزار میلیارد ریال بردهای الکترونیکی به کشور وارد می‌شود که ما توانایی تولید حداقل ۵۰ درصد نیاز بازار ایران را داریم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از برنامه‌های شرکت صادرات بردهای الکترونیکی به کشور ترکیه است، اظهار کرد: با پشتیبانی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) توانسته‌ایم تولید شرکت را افزایش داده و نیاز بازار را بیش از پیش تامین کنیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت