Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این گزارش آمد است: بیش از 90% از موشک های بالستیک استفاده شده در درگیری های بین کشورها بعد از جنگ جهانی دوم، در منطقه غرب آسیا به کار گرفته شده و نزدیک به 5000 هزار موشک در این منطقه شلیک شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاسپایگاه الدیار لبنان نوشت: مرکز پژوهش های خاورمیانه آمریکا در گزارشی از گسترش موشک های بالستیک دور برد و با بُرد کوتاه در منطقه غرب آسیا خبر داده و آن را یکی از عوامل از بین رفتن آرامش و ثبات در منطقه عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمد است: بیش از 90% از موشک های بالستیک استفاده شده در درگیری های بین کشورها بعد از جنگ جهانی دوم، در منطقه غرب آسیا به کار گرفته شده و نزدیک به 5000 هزار موشک در این منطقه شلیک شده است.

اسرائیل در رتبه اول فهرست دارندگان بیشترین زرادخانه موشکی هجومی منطقه را در اختیار دارد و توانست سامانه های دفاعی فعالی را راه اندازی کند. اسرائیل دارای 3 سامانه موشکی دفاعی جدید می باشد که توانایی های دفاعی آن را افزایش داده است.

این درحالی است که اسرائیل در وهله اول بر روی موشک های بالستیک هجومی خود از نوع اریحا 3 اعتماد دارد. برد این موشک بالستیک بین 4.800 تا 6.500 کیلومتر است. علاوه بر این دارای موشک های بوبای که ساخت اسرائیل و هوا به زمین می باشد. این موشک ها دقت زیادی دارد و دارای توربین دور برد است که در زیردریایی های اسرائیلی از آن استفاده می شود.

ایران در رتبه دوم این فهرست قرار دارد. این کشور در چند سال اخیر موفق شد، توانایی های موشکی خود را در چند سال اخیر به شکل قابل توجهی گسترش دهد. ایران دارای موشک شهاب 3 با برد 1000 کیلومتر است. برد این موشک تا اسرائیل، افغانستان و غرب عربستان می رسد. علاوه بر این ایران موشک قادر 1 را پیشرفته سازی کرده و برد آن را به 1600 کیلومتر رسانده است. موشک سجیل با برد 2000 تا 2500 کیلومتر از دیگر موشک های ایران است که در سال 2014 مورد استفاده قرار گرفته و ممکن است جای موشک های شهاب را بگیرد. اخیرا ایران از موشک هجوم زمینی کروز از نوع سومار رونمایی کرده است. این موشک بین 2000 تا 2500 کیلومتر برد دارد.

در رده های بعدی این فهرست سوریه، عربستان و ترکیه قرار دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد

ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی پاتریوت در اراضی اشغالی در مواجهه با حمله پهپادی-موشکی ایران موجب تصمیم مقامات این رژیم برای از رده خارج کردن آنها شده است.

به گزارش مشرق، در طول دو ماه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سامانه های قدیمی‌تر پاتریوت را با سامانه‌های پدافندی جدیدتر اسرائیلی از جمله گنبد آهنین تعویض خواهد کرد.

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به اراضی اشغالی اتخاذ شده است. حمله ای که در نوع خود بزرگترین رزمایش برای سامانه‌های پدافندی رژیم اسرائیل به شمار می‌رود.

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که قرار است نیروهای هوایی این رژیم در ماه‌های آینده با سیستم‌های دفاع موشکی قدیمی پاتریوت خود خداحافظی کرده و سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌تری را جایگزین کند.

در ماه فوریه، نیروی هوایی رژیم اسرائیل اعلام کرد که شماری از سامانه‌های پدافندی پاتریوت را از مدار خارج خواهد کرد و پرسنل این نیرو برای کار با سامانه پدافندی گنبد آهنین آموزش‌های لازم را خواهند دید.

بر اساس مقاله‌ای که در وب سایت ارتش این رژیم به زبان عبری منتشر شد، عنوان شده است که سامانه‌های قدیمی پاتریوت ظرف دو ماه آینده برای همیشه غیرفعال خواهند شد.

فرمانده گردان ۱۳۸ پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرده است که ما در شرایط کنونی در حال کاهش دادن تعداد سامانه‌های پدافندی پاتریوت و در نهایت جمع‌آوری کلی آنها هستیم.

سامانه پدافندی پاتریوت در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی و در بحبوحه جنگ خلیج فارس، به تقابل با برخی موشک‌های شلیک شده از سوی عراق به سمت اسرائیل پرداخته بود.

استفاده از این سامانه پدافندی از دهه ۱۹۹۰ میلادی از سوی ارتش رژیم اسرائیل عملیاتی شد؛ با این حال این رژیم، نخستین عملیات رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ و علیه یک پهپاد پرتاب شده از سوی حماس از نوار غزه انجام داد.

پس از آن از این سامانه علیه برخی پرتابه‌های سوری نیز استفاده شد. در جریان جنگ کنونی غزه نیز شاهد به کارگیری سامانه پدافندی پاتریوت بوده‌ایم که در اغلب موارد رهگیری‌ها بر اساس شناسایی نادرست صورت گرفته‌اند.

اکنون ارتش رژیم اسرائیل از اراده خود برای جایگزینی سامانه‌های قدیمی‌تر پاتریوت با سامانه پدافندی جدید اسرائیل خبر داده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • شلیک موشک از جنوب لبنان به شمال اراضی اشغالی
  • ۴ پیامد حمله موشکی سپاه به اسرائیل به روایت امام جمعه تهران
  • لحظه شلیک موشک‌های کروز مقاومت عراق به سمت ۲ هدف مهم در تل‌آویو
  • لحظه حمله موشکی مقاومت عراق به بئر السبع و تل آویو+فیلم
  • (ویدئو) لحظه شلیک موشک‌های کروز مقاومت عراق به سمت بئرالسبع و تل‌آویو
  • حمله موشکی از عراق به مقر موساد در تل آویو
  • (ویدئو) اصابت موشک بالستیک روسیه به شهر اودسا
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • ۷۱۹ حمله موشکی و پهپادی حزب الله به فلسطین اشغالی طی یک ماه
  • اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد