Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:سخنگوی هیات رئیسه مجلس با اشاره به جلسه صبح امروز هیأت رئیسه فراکسیون امیدبا علی مطهری، گفت: آقای مطهری در این جلسه راجع به نشستی که روز گذشته با دوفراکسیون مستقلین و اصولگرایان به نمایندگی از فراکسیون امید داشت مطالبی را مطرحکرد، این دو فراکسیون دیروز رسماً به آقای مطهری اعلام کردند که به نسبت 6 به 6 باهم به توافق رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراکسیون امید به خاطر حفظ ‌آرامش جامعه و مجلس همچنان جایمذاکره را باز گذاشته است. کف مطالبه ما همانطور که قبلاً هم اعلام شد حفظ وضعموجود است. اما اگر کف خواسته ما به ویژه بعد از انتخابات 29 اردیبهشت و با توجهبه مطالبه‌گری مردم تأمین نشود لیست مستقلی برای تمام ارکان هیأت رئیسه ارائهخواهیم کرد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس یادآور شد: متأسفانه پیغام ثابتی از فراکسیون‌هایدیگر به ما نمی‌رسد و آنها هر روز یک تصمیم جدید می‌گیرند و تا الان ثبات در تصمیم‌گیریآنها شاهد نبوده‌ایم. اما اگر تصمیم آنها همانی باشد که دیروز به آقای مطهری اعلامکردند در این صورت لیست مستقل خود را ارائه می‌کنیم.

از حذف مطهری مطلع نیستم

همچنین ایلنا نوشت:

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: در جلسه مشترک فراکسیونولایی و فراکسیون مستقلین قرار شد لیستی مشترک با فرمول ۶ + ۶ ارائه شود که در این صورت لاریجانی به عنوان گزینه ریاست مجلس سهمیهفراکسیون مستقلین به حساب می‌آمد.

سیدحسین نقوی حسینی با اشاره بهآخرین تصمیم‌های فراکسیون نمایندگان ولایی در مورد نحوه ورود به انتخابات هیاترییسه اجلاسیه دوم مجلس دهم اعلام کرد: در حال حاضر سه نگاه و رویکرد مختلف درفراکسیون نمایندگان ولایی مطرح است که هنوز درباره هیچ کدام از این سه رویکرد بهتصویب قطعی نرسیده‌ایم.

او اعلام کرد: رویکرد نخست این بود که فراکسیون نمایندگان ولایی یکلیست مستقل متشکل از ۱۲ نفر برای تمامی ارکان هیئت رئیسه ارائهکند و بدون در نظر گرفتن اینکه این فهرست چه میزان رای می‌آورد، لااقل از لیست خوددفاع کند.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس ادامه داد: رویکرد دوم این بودکه فراکسیون ما با فراکسیون مستقلین ولایی به توافق برسد که این پیشنهاد در جلسهمشترک دو فراکسیون که عصر روز گذشته برگزار شد، مطرح و قرار شد لیستی مشترک بافرمول ۶ + ۶ ارائه شود که در این صورت آقای لاریجانیبه عنوان گزینه ریاست مجلس سهمیه فراکسیون مستقلین به حساب می‌آمد.

نماینده اصولگرای ورامین در مجلس دهم با بیان اینکه عصر دیروز دوفراکسیون نمایندگان ولایی و مستقلین در مورد ارائه لیست مشترک ۶ + ۶ به تفاهم رسیده بودند، خاطرنشان کرد: ظاهرا بعد از آنکه اعضایفراکسیون امید متوجه شدند چنین توافقی میان دو فراکسیون دیگر حاصل شده با آقایانلاریجانی، جلالی و دیگران صحبت و اعلام کردند با پیشنهاد اولیه مبنی بر ارائه لیستمشترک سه فراکسیون با فرمول ۴ + ۴ + ۴ موافق هستند کهالبته هنوز تصمیم‌گیری نهایی در این رابطه انجام نشده است.

او در واکنش به اینکه با توجه به مغایرتی که این ادعا با آنچه دقایقیپیش از سوی رئیس فراکسیون امید مطرح شد و در پاسخ به سوالی درباره تلاش گروهی ازنمایندگان اصولگرا برای حذف مطهری از هیئت رئیسه مجلس گفت: چنین چیزی را نشنیده‌امو به نظر می‌رسد این حرف‌ها گنده‌بازی یک عده خاص باشد و گرنه من نشنیده‌ام که کسیبخواهد دیگری را بزند یا حذف کند.

نقوی حسینی در پاسخ به سوالی درباره اینکه پس از دیدار مطهری و دیگر نمایندگانلیست امید با خاتمی تلاش‌هایی برای جمع آوری امضا در راستای سلب صلاحیت از مطهریانجام شد، گفت:  من نه نامه‌ای علیه کسی امضا کرده‌ام و نه از این مسائلاطلاعی دارم.

او در پاسخ به سوال دیگری درباره برخورد دوگانه فراکسیون مستقلین واینکه بخشی از اعضای این فراکسیون با اصولگرایان در مورد حذف مطهری همراه شده وگروهی دیگر از آنها همچنان از مطهری حمایت می‌کنند، خاطرنشان کرد: من پاسخگویمستقلین نیستم و نظری هم در این رابطه ندارم.

او گفت: ما فراکسیون نمایندگان ولایی هستیم و با مستقلین هم صحبت ومذاکره می‌کنیم و علاقه داریم با یکدیگر به توافق برسیم و در غیر اینصورت بهراهمان ادامه خواهیم داد.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی تصریح کرد: ما درباره افراد صحبت نمی‌کنیم و نه به دنبال زدن کسی هم هستیم و نه به دنبال تسویه حساب. فراکسیوننمایندگان ولایی به دنبال آن است که هیئت رئیسه قدرتمندی تشکیل شود که به خوبیمجلس را اداره کند.

نقوی حسینی در پایان با اشاره به لغو جلسه امروز فراکسیون نمایندگانولایی و به تعویق افتادن زمان برگزاری این جلسه، عقب افتادن زمان برگزاری انتخاباتهیئت رئیسه مجلس تا روز چهارشنبه را علت این مساله عنوان کرد.

29219

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر چند که نمایندگان مجلس یازدهم پیش از رسیدن به مجلس، عملیاتی کردن «شفافیت» در مجلس را وعده می دادند، اما همین که پای‌شان به ساختمان هرمی شکل بهارستان رسید خلف وعده کردند و به طرح شفافیت قوای سه‌گانه رأی منفی دادند.

بعد از رد طرح شفافیت آرا، بهارستانی‌ها به دنبال تصویب طرح «شفافیت قوای سه‌گانه» رفتند اما این طرح نیز با مخالفت‌های زیادی روبه‌رو شد. ابتدا مجمع تشخیص زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد، نرفت و بعدتر مشخص شد دولت رئیسی هم حاضر به تن دادن به این شفافیت نیست. همین مخالفت ها نیز کار را به جایی رساند که بخش های ذیل شفافیت یکی بعد از دیگری مستثنی شدند و بنا بر برخی روایت ها چیز زیادی از آن شفافیت قوای سه گانه که مدنظر نمایندگان طراح بود، باقی نماند.

در جلسه امروز مجلس نیز برخی دیگر از ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه گانه مرتفع شد. در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین به سراغ نمایندگان مجلس یازدهم رفت تا جزئیات ایرادات شورای نگهبان به این طرح را جویا شود.

شهریار حیدری، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از ضرورت شفاف بودن قوای مقننه و قضائیه روایت کرد و گفت: «دولت، دستگاه قضائی و در کل قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.» این در حالی است که محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، از مستثنی شدن قوه قضائیه در طرح شفافیت قوای سه‌گانه خبر داد.

جامعه نیازمند شفافیت مالی قوای سه‌گانه است

شهریار حیدری، نماینده کرمانشاه‌، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه، بیان کرد: «در بحث شفاف‌سازی قوای سه‌گانه قرار بر این شد که رویکردها، عملکردها و اموال اشخاصی که در سطوح مختلف مدیریت هستند، شفاف باشد چرا که این مسئله نیازمند فضای فعلی جامعه ما است و انجام آن ضرورت دارد. این رویه در مجلس جاری و سازی است اما هنوز در قوه قضائیه و قوه مجریه اجرایی و عملیاتی نشده است.»

وی ادامه داد: «در این طرح تلاش شده که بقیه قوا همانند مجلس شفاف باشد، بخصوص آنکه اموال نمایندگان توسط دستگاه قضایی ثبت و ضبط می‌شود، اما دستگاه قضایی و اجرایی هم باید اینکار را انجام دهند و ایرادات مطرح شده برای شفاف‌تر شدن نهادها است.»

شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، در پاسخ به این سوال آیا شورای نگهبان مستثنی شدن وزرا و هیأت رئیسه مجلس را در طرح شفافیت قوای سه‌گانه تایید کرده است، گفت: «خیر، شورای نگهبان آن را تایید نکرده و نخواهد کرد،چرا که اگر روسای قوای سه‌گانه شفاف نباشند، بقیه نیز از آن تبعیت نخواهند کرد. شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود و الا قابل اجرا نیست.»

وی گفت: «من اعتقاد دارم که برخی طرح‌ها نیازمند شفاف شدن در مجلس هستند اما شفاف‌سازی برخی از آرا و طرح‌ها باعث تقلیل نمایندگان می‌شود و این یکی از ایراداتی است که در این طرح وجود دارد. من مشاهده کردم که در برخی از موارد نمایندگان به طرحی صرفا به خاطر آنکه باعث افزایش آراء یا کاهش آرا می‌شود، رأی می‌دهند. یک مقداری باید دست نمایندگان برای رأی دادن بازتر می‌شد تا بتوانند به صراحت به یک طرح یا لایحه رأی بدهند و اثرگذار باشند. دستگاه‌های دیگر قطع به یقین باید شفاف‌تر باشند چرا که اگر تخلفی در دستگاه‌های حوزه اجرایی و قوه مقننه است مشخص شود.

مجلس شفاف بود اگر...

حیدری گفت: دولت، دستگاه قضائی و قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت، خاطرنشان کرد: «طرح شفاف‌سازی برای اولین بار در این مجلس به تصویب رسید و نهایی شد. طرح شفاف‌سازی هم حسن‌هایی دارد و هم آسیب‌هایی، حسن این طرح این است وقتی به طرحی رأی داده می‌شود، شفاف است، اما معایب آن این است که زمانی که طرح یا لایحه‌ای به صحن می‌آید، نماینده‌ای ممکن است با آن موافق نباشد اما اگر ببیند سبب کاهش رأی می‌شود، ممکن است به آن رأی بدهد و قدرت اختیار را از مجلس گرفته شده است. اما اجرای این طرح برای قوه مجریه و قوه قضائیه ضرورت دارد.»

قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شد؟

از سوی دیگر محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه بیان کرد: «ایرادات حول استثنا کردن بعضی از دستگاه‌ها و افراد از مجموعه قانون شفافیت بود.»

وی در پاسخ به این سوال که چه نهادهایی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شدند، گفت: «باید مجموعه این‌ها را ببینید، نهادهایی مانند قوه‌قضائیه و دستگاه‌های دیگر.»

نماینده بافق و مهریز در پاسخ به سوالی درباره اینکه قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شده است، بیان کرد: «مواردی درباره مستثنی شدن قوه‌قضائیه و برخی دیگر از دستگاه‌ها مانند مجمع تشخیص مطرح شد که باید بررسی شود.»

وی با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت گفت: «مجلس به آن شفافیت مالی که مردم انتظار داشتند، توجهی کرد و شفافیت آرا را هم به شکل ناتمام رها کرد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900986

دیگر خبرها

  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است