Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران روز شنبه به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده در محل مرغداری ها 49 هزار ریال، محل کشتارگاه (نقدی) 68 هزار و 500 ریال و تحویل به واحدهای صنفی عمده 70 هزار ریال است.
«مهدی یوسف خانی» نرخ هر کیلوگرم ران مرغ را در محل خرده فروشی ها 67 تا 77 هزار ریال، سینه باکتف 125 هزار ریال، سینه بدون کتف 135هزار ریال و فیله مرغ را 160 هزار ریال ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی قیمت گوشت مرغ را در این هفته نسبت به یک هفته گذشته را تقریبا ثابت دانست و پیش بینی کرد از روز دوشنبه آینده به طور تدریجی با کاهش قیمت مواجه شویم.
یوسف خانی درباره بالا بودن قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در برخی واحدهای صنفی اظهار داشت: اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران حداکثر قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ را اعلام می کند و این درحالیست که نرخ این محصولات در بازار مصرف به دلیل رقابت واحدهای صنفی کمتر از نرخ اعلام شده است.
به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران، به هیچ وجه نباید واحدهای صنفی خرده فروشی گوشت مرغ و تخم مرغ را با قیمتی بیش از نرخ مذکور بفروشند و در صورتی که مصرف کنندگان با نرخ های بین 80 تا 100 هزارریال گوشت مرغ مواجه می شوند می توانند گران فروشی واحدهای متخلف را از طریق اتحادیه صنفی و یا سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری کنند تا با آنان برخورد قانونی شود.

** قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ 47 هزار ریال شد
به گفته رییس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران، امروز شنبه قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری 40 هزارریال، واحدهای صنفی عمده 43 هزارریال و خرده فروشی ها حداکثر 47 هزار ریال است.
مطابق نرخ های اعلام شده، قیمت هر شانه دو کیلوگرمی تخم مرغ نزدیک به 94 هزار ریال می شود. همچنین تخم مرغ مارک دار با چهار درصد افزایش نسبت به قیمت های اعلام شده عرضه می شود.
به گزارش ایرنا، در10 روز گذشته قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ در محل مرغداری ها 47 هزار ریال، محل کشتارگاه (نقدی) 65 هزار ریال و تحویل به واحدهای صنفی عمده 66 و 500 هزار ریال و در خرده فروشی ها 73 هزار ریال بوده است.
همچنین در اواسط اردیبهشت ماه نیز قیمت هرکیلو مرغ زنده در محل مرغداری ها 42 هزار ریال، در کشتارگاه ها(نقدی) 56 هزار ریال، تحویل به واحدهای صنفی عمده 57 هزار و 500 ریال و برای مصرف کنندگان 63 هزار ریال بود.
بر پایه برآوردهای وزارت جهادکشاورزی در سال 1393، قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت مرغ بین 70 هزار تا 75 هزار ریال و تخم مرغ حدود 40 هزار ریال است و کارشناسان بر این باورند که عرضه این محصولات با نرخی بیش از نرخ تعیین شده اجحاف به تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهد بود.
در چهار هفته گذشته قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ در مرغداری ها 40 هزار ریال، در واحدهای صنفی 44 ریال و در خرده فروشی ها 48 هزار ریال و هر شانه دو کیلویی تخم مرغ 96 هزار ریال بود.
البته پیگیری از واحدهای خرده فروشی سطح شهر تهران نشان می دهد گوشت مرغ و تخم مرغ در بازار مصرف با قیمت هایی بیش از نرخ اعلام شده اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران عرضه می شود.
سالیانه بیش از 2 میلیون و 100 هزار تن گوشت مرغ در 20 هزار واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در کشور تولید می شود که بخش عمده این محصول پروتئینی در داخل به مصرف می رسد.
آمارها نشان می دهد سالیانه حدود 940 هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می شود که در چهار سال گذشته سرانه مصرف تخم مرغ در کشور از 160 به 191 عدد رسیده است.
همچنین دولت دو روز گذشته و در آستانه ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل سطح قیمت ها، دستورالعملی به واحد های نظارتی ابلاغ کرد تا اقلام اساسی مورد تقاضای مردم که در قالب 13 قلم کالای دسته‌بندی شده است،تحت نظارت بیشتری قرار گیرد.
با ابلاغ دستورالعمل‌ طرح نظارتی ویژه ایام ماه رمضان، شاهد نظارت بیشتر واحدهای نظارتی بر قیمت اقلام پرمصرف شامل لبنیات، پروتئین، برنج، روغن، قند، شکر، خرما، میوه، سبزیجات، شیرینی‌های پرمصرف، آش، حلیم، زولبیا و بامیه خواهیم بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ، با افزایش تقاضای کالاهای پرمصرف در آستانه ماه مبارک، توزیع برنج ، شکر، گوشت و مرغ با قیمت مصوب از روز شنبه 31 اردیبهشت در سراسرکشور آغاز شده و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.
بر این اساس با اقدامات ستاد تنظیم بازار، عرضه 30 هزار تن برنج، 20 هزار تن مرغ، 20 هزار تن شکر و روزانه 2 تا 3 هزار لاشه گوشت گوسفندی برای جلوگیری از افزایش قیمت ها آغاز شده است و بر اساس اظهارات مقام های مسوول وزارت جهاد کشاورزی هیچ گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
در صورتی که مردم درباره قیمت یا کیفیت محصولات عرضه شده در قنادی ها و شیرینی فروشی های تهران شکایتی داشته باشند، می توانند با شماره سامانه 124 نظارت بر گران فروشی ها و تخلفات اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت و سامانه 135 تعزیزات کشوری و همچنین شماره تلفن 66944411 و 66944499 در شهرستان ها با اتحادیه های استانی تماس حاصل کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام*9186 ** 1561** گزارش: هما همت خواه**انتشار: مژگان توانا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر