Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@13:11:21 GMT

تبعات احتمال خروج آمریکا از توافق آب و هوای پاریس

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۵۰۶۳۳

تبعات احتمال خروج آمریکا از توافق آب و هوای پاریس

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از واشنگتن، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز (شنبه) توییت کرد که ظرف چند روز آینده در مورد احتمال ماندن آمریکا در توافق آب و هوای 2015 پاریس یا خروج از آن، تصمیم نهایی می گیرد.
سران جهان که در نشست گروه هفت در ایتالیا شرکت کرده اند، از ترامپ خواسته اند، آمریکا به این توافق پایبند بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان نیز هفته گذشته در جریان دیدار ترامپ با وی در واتیکان، این مساله را مطرح کرد.
آسوشیتدپرس در تلاش برای پی بردن به آنچه پس از خروج آمریکا از توافق پاریس روی می‌دهد، با تعدادی از دانشمندان آب و هوا گفت وگو و یک نمونه ویژه رایانه ای برای محاسبه تاثیرات بالقوه این مساله را آنالیز کرده است.
به گفته دانشمندان، خروج آمریکا از توافق پاریس، مشکل را بدتر و جلوگیری از عبور از آستانه خطرناک گرم شدن دمای جهانی را دشوارتر می‌کند.
محاسبات نشان می‌دهد که این مساله به انتشار سه میلیارد تن دی اکسید کربن مضاعف در یک سال منجر می‌شود.
به اعتقاد دانشمندان، این رویه ظرف چند سال باعث ذوب شدن سریعتر ورقه‌های یخی، بالا آمدن سطح آب دریاها و وضعیت بد جوی می شود.
برخی دانشمندان می‌گویند در صورت خروج آمریکا از این توافق، ممکن است کشورهای دیگر نیز همین رویه را دنبال کنند که این مساله به انتشار هر چه بیشتر دی اکسید کربن در آمریکا و کشورهای دیگر منتهی می شود.
جهان بدون حمایت آمریکا از توافق پاریس، با مشکلات بیشتری در زمینه جلوگیری از رسیدن به آستانه‌ای خطرناک مواجه می‌شود. این آستانه، جلوگیری از گرم شدن زمین به میزان بیش از 2 درجه سانتیگراد 6ر3درجه فارنهایت)، رقمی بیش از سطوح قبل از صنعتی شدن است.
جهان در حال حاضر بیش از نیمی از این مقدار گرمتر شده و حدود یک پنجم از انتشارات دی اکسید کربن در گذشته از آمریکا بوده است.
از این رو، تلاش‌ها در این راستا است که از گرم شدن بیشتر زمین جلوگیری شود.
به گفته بسیاری از دانشمندان، حتی اگر آمریکا به توافق پاریس پایبند بماند، جهان احتمالا از آستانه 2 درجه سانتیگراد عبور می کند.
توافقنامه پاریس در تاریخ 12 دسامبر (21 آذر) سال 2015 در چارچوب کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد با هدف جلوگیری از افزایش دمای زمین بیش از 2 درجه سانتیگراد در قرن جاری و تلاش برای محدودیت افزایش دما به زیر 1.5 درجه سانتیگراد نسبت به سطح آن پیش از صنعتی شدن، تهیه و تدوین شد.
اروپام**9109*شبس*1613*مترجم: نیره مجیدی راد*انتشار دهنده: عبدالله غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید جوانی شهردار منطقه 3 در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی با بیان اینکه یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است، گفت: این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 3 در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی با بیان این مطلب که پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است، گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست.

وی در پایان ابراز داشت: ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • تبعات باخت: مدافعان تاتنهام درگیر شدند! (عکس)
  • احتمال حضور رونالدو و مسی در یک تیم قوت گرفت
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • شگرد نتانیاهو برای جلوگیری از دستیابی به توافق آتش‌بس
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • تیم ملی پاراکانو عازم مسابقات قهرمانی جهان شد
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو