Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@22:47:40 GMT

سالانه 90 هزار تن کود پایه در همدان توزیع می شود

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۵۱۰۲۷

سالانه 90 هزار تن کود پایه در همدان توزیع می شود

حسین فضلی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: شرکت خدمات حمایتی سالانه 50 هزار تن کود ازته، 35 هزار تن کود فسفاته و 10هزار تن کود پتاسه توزیع می‌کند.
وی تصریح کرد: سولفات آمونیوم یکی از کودهای مورد نیاز بخش کشاورزی است که علاوه بر تامین گوگرد گیاه، ازت مورد نیاز را نیز تامین کرده و با تغییر ph خاک باعث افزایش فعالیت میکروارگانسیم‌های خاک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فضلی ادامه داد : کودهای آلی و ماکرو، سولفات آهن، سولفات روی و انواع کودهای دیگر مورد نیاز بخش کشاورزی توسط این شرکت تامین می‌شود.
وی بیان کرد: سالانه حدود 500 میلیارد ریال یارانه از بخش تامین نهاده‌ها به بخش کشاورزی تزریق می‌شود .
وی با بیان اینکه سالانه پنج هزار تن انواع بذر مورد نیاز کشاورزان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تامین می‌شود افزود: 90 درصد بذر دانه‌های روغنی ازطریق این شرکت تامین می ‎ ‌شود.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان اظهار کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی 70 کارگزاری در سطح استان دارد که از طریق این کارگزاری‌ها نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان توزیع می‌شود.
فضلی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون 400 تن کود آلیپلیت شده در استان توزیع شده و به منظور کشت‌های بهاره 39 هزار تن کود توزیع شده است.
وی با بیان اینکه درحال حاضر 15 هزار تن کود در انبارهای استان ذخیره شده است بیان کرد: برای کشت‌های بهاره در سال گذشته 80 هزار تن کود تامین شده بود که 66 هزار تن توزیع شد.
وی با بیان اینکه در طول سال بین 15 تا 18 هزار تن ذخیره استرتژیک در انبارهای استان موجود است افزود: 18 نوع کود شناسایی شده است که قرار است امسال قرارداد نهایی تامین این میزان کود بسته شود.
استان همدان یک هزار و 950 هکتار وسعت دارد که 46 درصد آن منابع طبیعی ، 33 درصد اراضی زراعی ، 3.7 درصد باغ ها و حدود 13.1 درصد آن نیز آیش است.
استان همدان در بخش کشاورزی یم هزار و 422 هزار بهره بردار دارد که با داشتن 26 درصد اشتغال استان، سالانه حدود 4.55 میلیون تن محصول کشاورزی را تولید می کند.
7523 /2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران