Web Analytics Made Easy - Statcounter

انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفت و گو باخبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: یکی از رشته هایی که گستردگی خوبی در کشور دارد، به لحاظ علمی نیز از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و برای جامعه هدف بسیار زیادی هم کاربرد دارد، رشته فیزیوتراپی است.
وی افزود: رشته فیزیوتراپی در رفع بسیاری از مشکلات در بخش توانبخشی برای افرادی که دچار مشکل و آسیب هستند، حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسنی بندپی بیان کرد: نظام سلامت دنیا به این رشته اهمیت فراوان می‌دهد، اما متاسفانه در کشور ما خیلی اهمیت رشته را در نظام سلامت نپذیرفته اند و از ظرفیت این رشته استفاده کامل را نمی بریم.
وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی حدود تقریبا یک ملیون و سیصد هزار معلول تحت پوشش خود داردکه بسیاری از این افراد نیازمند دریافت خدمات تخصصی فیزیوتراپی هستند.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: متولیان سلامت، بهزیستی، رسانه‌ها و تمام افرادی متولی نظام سلامت باید آگاهی جامعه را از چند جهت تقویت کنند.
وی افزود: اگر بدانیم که تمام مشکلات بیماران نیازمند جراحی نیست و بسیاری از این کار‌ها می‌تواند توسط متخصصین فیزیوتراپی صورت بگیرد مطالبه دکترای حرفه‌ای نیز برای ما محرزمی‌شود.
محسنی بندپی گفت: دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی یک مطالبه به حق و تخصصی است که باید کارشناسان در شورای عالی آموزش پزشکی این مهم را بپذیرند و هرچه سریع‌تر این مطالبه را پاسخگو باشند.
وی اظهار کرد: دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی موضوعی است که در تمام کشورهای دنیا اهمیت دارد که با توجه به جهش علمی ایران این مسئله ارزشمند است و پیشرفت خوبی داشتیم که محدود کردن رشته‌ها سیاست درستی نیست و باید تجدیدنظر در این زمینه صورت بگیرد تا دکترای حرفه‌ای را برای فارغ التحصیلان رشته فیزیوتراپی قرار دهیم و افراد بتوانند از طریق ارائه خدمات درمانی که در کارکردهای آموزشی آمده با توانمندی‌ها و مهارت لازم خدمات ارائه کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: زمانی که در بیمه سلامت بودم تلاش کردیم تا بیمه پایه خدمات فیزیوتراپی را لحاظ کنیم، زیرا تجربه نشان داده که در راستای اقتصاد مقاومتی باید بتوانیم از رشته‌های علوم پایه به فراخور ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی که دارند، استفاده کنیم.وی یادآور شد: سازمان بهزیستی هم تفاهم نامه‌ای با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در همه زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی دارد تا بتوانیم با تقویت خدمات فیزیوتراپی شاهد گسترش و بهره متدی هرچه بیشتر خدمات آن باشیم.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت

  به گزارش­ ­خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عبدالعظیم بهفر­ گفت:­ به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالا‌های آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالا‌های آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شوربختانه شاهد جلوه نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم. وی افزود: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعا‌های غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات یک ترس از قانون مشاهده می‌شود؛ اما با تساهل و مدارا‌های اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند. دکتر بهفر گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالا‌های آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است، اما آنچه اظهر من الشمس است اینکه "هدف نمی‌تواند توجیه گر وسیله باشد"؛ شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتماً با مولفه غذا‌های مضر مماس است و حتماً تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است. وی افزود: طبیعتاً یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند؛ اما فرد فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه گری به انحا مختلف بر ندارد. سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی ادعا‌های نادرست در تبلیغات محصولات غذایی، تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعا‌های نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که برخی از آنها اصولاً موضوعیت ندارد؛ مثلاً درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی نیز از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود؛ چرا که روغن‌های نباتی در اصل فاقد کلسترول بوده و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد. دکتر بهفر گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیر‌های استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیر‌های استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد. وی افزود: به هر حال بسیاری از اسنک ها، روغن ها، انواع سُس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند غیر قانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد. دکتر بهفر گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالا‌های آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد ارگان‌های مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه گیری، به روزرسانی نموده و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند. وی افزود: شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمامی امکانات خود در جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کشور قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه