Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@12:36:48 GMT

ژل رویال صنعتی به‌صورت انبوه در سیاهکل برداشت شد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۵۵۶۱۷

ژل رویال صنعتی به‌صورت انبوه در سیاهکل برداشت شد

برای نخستین بار در استان گیلان طرح تولید انبوه ژل صنعتی به همت مجموعه شرکت تعاونی تولیدی زنبورعسل و ملکه آویشن دیلمان در روستای توتکی از توابع بخش مرکزی سیاهکل به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، فرماندار شهرستان سیاهکل در حاشیه آغاز برداشت ژل رویال در این شرکت تعاونی اظهار کرد: باید از تمام استعدادها و توانمندی‌های موجود در این شهرستان در زمینه ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا اسلامی با اشاره به نقش شرکت‌های تعاونی در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی منطقه گفت: حمایت از شرکت‌های تعاونی در اولویت برنامه‌های این شهرستان قرار دارد.

وی با تأکید بر حمایت بیشتر از تولیدکنندگان و کارآفرینان افزود: دولت تلاش دارد تا با حمایت از بخش‌های خصوصی، تعاونی‌ها و کارآفرینان زمینه ایجاد اشتغال و کار را هر چه‌بهتر در جامعه فراهم سازد.

وی کاهش واردات و تلاش در جهت افزایش صادرات را از اهداف دولت عنوان کرد و گفت: با همبستگی و تلاش می‌توانیم در جهت تحقق شعار سال (اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) گام برداریم.

اسلامی ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در جهت تولید ژل رویال صنعتی در این شهرستان اظهار داشت: از کلیه سرمایه‌گذاران بخش‌های خصوصی و تعاونی به‌منظور اجرای طرح‌های مختلف اقتصادی و …در این شهرستان حمایت می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیاهکل نیز در این مراسم اظهار کرد: شهرستان سیاهکل از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، گردشگری و …برخوردار است.

حسن کهن روز با تأکید بر استفاده مناسب از این ظرفیت‌ها به‌منظور توسعه پایدار منطقه گفت: در بخش کشاورزی این شهرستان از توانمندی‌های بسیار مطلوبی جهت ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بهره‌مند است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیاهکل با اشاره به شرایط آب و هوایی جلگه‌ای، جنگلی و کوهستانی این شهرستان افزود: وجود منابع طبیعی خدادادی همچون پوشش گیاهی متنوع موجب شده تا زمینه پرورش زنبورعسل در این شهرستان به‌عنوان یکی از بخش‌های مهم کشاورزی از اهمیت فراوانی برخوردار شود.

وی بابیان اینکه به همت جهاد کشاورزی و برگزاری دوره‌های آموزشی -ترویجی، زمینه افزایش کارآفرینان بسیاری در این منطقه فراهم‌شده تصریح کرد: هم‌اکنون حدود یک‌صد نفر از زنبورداران این شهرستان به‌صورت پراکنده در زمینه پرورش زنبورعسل فعالیت دارند.

کهن روز ساماندهی و حمایت از این زنبورداران را از اهداف و سیاست‌های مهم تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و گفت: تلاش می‌شود این زنبورداران در قالب تعاونی‌های نوع جدید چون شرکت تعاونی توسعه و عمران به‌صورت هلدینگ، تأمین نیاز و پشتیبانان مشاغل خانگی ساماندهی و موردحمایت قرار بگیرند.

وی با تأکید بر جایگاه این شرکت‌ها در توسعه بخش زنبورداری شهرستان افزود: افزایش تعداد کلنی‌های زنبورعسل، ساخت کندو، افزایش میزان تولید عسل، تولید بره موم، تمرکز بر پرورش بیشتر ملکه زنبورعسل، رونق اقتصادی زنبورداران، لزوم توجه به تولید ژل رویال صنعتی و… از اهداف و برنامه‌هایی که با جدیت در این شهرستان دنبال می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیاهکل با اشاره به اجرای طرح تولید ژل رویال صنعتی در این شهرستان بیان کرد: اجرای این طرح می‌تواند در رونق اقتصادی منطقه و افزایش سطح درآمدی زنبورداران به‌ویژه افزایش ارزش‌افزوده نقش مؤثری داشته باشد.

کهن روز بابیان اینکه در اجرای این طرح به ازای هر ۱۰ کندوی عسل برای یک نفر اشتغال ایجاد می‌شود تصریح کرد: تولید ژل رویال صنعتی از درآمد بسیار بالایی (هر گرم از این ژل بین ۷۰ تا ۸۰ هزار ریال خریدوفروش می‌شود) برخوردار است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه این طرح در منطقه افزود: برداشت ژل رویال صنعتی از سوم فروردین‌ماه آغاز و تا پانزدهم آبان ماه ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیاهکل افزود: امیدواریم با توسعه طرح تولید ژل رویال صنعتی در بین زنبورداران منطقه شاهد تحولات ارزشمندی در بخش اقتصادی این شهرستان باشیم.

ژل رویال یا شاه انگبین یک ماده غذائی بسیار ارزشمند و داروئی است که توسط زنبورهای عسل تهیه می‌شود. این ژل در درمان بسیاری از ناتوانی‌ها و امراض ازجمله در کاهش چربی خون، تنظیم هورمون‌ها، کمک به باروری و تسریع در بهبودی ناتوانی جنسی، کمک به رشد استخوان، محرک رشد، اشتهاآور، رفع سختی رگ‌ها، بهبودی روماتیسم مفصلی، درمان افسردگی، افزایش‌دهنده مقاومت بدن در مقابله با عفونت‌ها و جلوگیری از پیری زودرس بسیار مؤثر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه

   


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ی مرکز کرمان در شهرستان منوجان، همزمان با فرارسیدن هفته‌ی کارگر جشن بزرگ روز کارگر در محل مجتمع معدنی شرکت پارت گوال شهرستان منوجان برگزارشد
این معدن درسال گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران و اعتراضات متوالی عملا تعطیل بوداما با پیگیری‌های نماینده مردم شش شهرستان جنوبی درمجلس شورای اسلامی، شورای تامین شهرستان منوجان بعداز یکسال ونیم تعطیلی، باردیگر رونق تولید در آن جان تازه‌ای به خود گرفته است
مهندس نخعی مدیر عامل شرکت پارت گوال گفت:درحال حاضر ماهیانه حدود *پنج هزارتن کرومیت* دراین مجتمع تولید شده و پیش‌بینی می‌شود درسال آینده بیش از ۱۲۰هزارتن تولید کرومیت داشته باشد که نسبت به سال گذشته، افزایش صد در صدی را نشان می‌دهد
وی تصریح کرد: با افزایش ماشین آلات سنگین که درحال ترخیص ازگمرک بندرعباس هستند، طرح توسعه‌ی معدن نیز در دستور کارقرارگرفته و نتیجه آن افزایش بهره‌وری وتولید باکیفیت خواهدبود
مهندس نخعی افزود: عملیات اجرای پروژهٔ معدن روباز با ذخیره و تولید ۱۲۰هزارتن نیز آغاز شده و *عملیات احداث واحد فرآوریِ تبدیل کرومیت کم‌عیار به کنسانتره کرومیت با بروزترین روش‌های موجود در دنیا نیز بزودی آغاز خواهد شد که* این مهم کارآفرینی و بازدهی تولید را بدنبال خواهد داشت.
نخعی از خرید دستگاه‌های مخصوص اکتشاف کرومیت نیز خبردادو افزود: قبلاً کرومیت از این معدن به صورت خام به کشور‌های خارجی و به ویژه چین صادر می‌شد ولی اکنون کرومیت با تلاش مهندسین بومی به جغتای در خراسان رضوی ارسال می‌گردد تا با تبدیل به فروکروم، علاوه بر بی‌نیازی صنایع فولاد آلیاژی داخلی نسبت به واردات این محصول مهم، بخش اعظمی از آن نیز با توجه به کیفیت بسیار بالا، عمدتاً به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند تا ارزآوری بسیار بهتری را نسبت به خام‌فروشی یه دنبال داشته باشد*

کلیه متخصصان مجتمع معدنی آسمینون بومی هستند و حقوق ودستمزد کارگران وپرسنل نیز بروزشده است.

دیگر خبرها

  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • آتش سوزی ۲ واحد تجاری و مسکونی در گیلان
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی