Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر حسین وطن‌پور در خصوص ارائه وام و تسهیلات به فناوران با بیان اینکه از طریق دانشگاه‌ها وام و تسهیلات را به طرح‌های فناوری تخصیص می‌دهیم، اظهار کرد: به تقویت صندوق‌های پژوهش و نوآوری روی آوردیم و در حال حاضر 6 صندوق متعلق به دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت برای حمایت از طرح‌های فناوری مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی افزود: در صندوق نوآوری و شکوفایی حوزه‌ای داریم که مخصوص حمایت از طرح‌های فناوری حوزه سلامت است. همچنین در معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری نیز بودجه‌ای را برای حمایت از طرح‌های سلامت در سطح کلان داریم.

تخصیص بیش از 55 درصد تسهیلات صندوق نوآوری به شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت

وطن‌پور یادآور شد: بالغ بر 55 درصد وام‌ها و تسهیلات تخصیص یافته صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت بوده است.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه شیوه‌های مختلفی را برای ارائه وام و تسهیلات با بهره بسیار کم در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: پروژه‌ها را متناسب با وضعیتی که دارند، مورد حمایت قرار می‌دهیم.

وی همچنین در خصوص موانع ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: غالبا شرکت‌ها از نحوه ثبت راضی هستند؛ اما نسبت به تضامینی که گرفته می‌شود گلایه دارند.

وطن‌پور افزود: البته با مذاکراتی که با معاونت علمی داشتیم، فرایند ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل شده است که البته وضعیت بهتر نیز می‌شود، ولی نیاز به زمان دارد.

خرید هزار میلیارد تومان از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان سلامت توسط وزارت بهداشت

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی به بازار شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان گلایه‌هایی را در بحث بازارسازی و فروش محصولات دارند.

وی افزود: از این رو در وزارت بهداشت هدفگذاری کردیم که تا پایان سال 96 هزار میلیارد تومان از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت توسط بخش‌های مختلف این وزارتخانه خریداری شود که در این صورت شرکتها ‌می‌توانند بازار خوبی را برای خود ایجاد کنند.

اعلام رتبه‌بندی اولیه دانشگاه‌ها بر اساس ارزشیابی بر مبنای فناوری در نیمه دوم سال

وطن‌پور همچنین با بیان اینکه دانشگاه‌ها را بر اساس ارزشیابی از لحاظ علمی و پژوهشی رتبه‌بندی می‌کنیم، اظهار کرد: اخیرا سامانه ارزشیابی دانشگاه‌ها بر مبنای فناوری تکمیل شده و در حال بارگذاری اطلاعات است.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی افزود: این سامانه راستی‌آزمایی می‌شود و سپس با استفاده از اطلاعات آن در نیمه دوم امسال رتبه‌بندی اولیه‌ای را از فناوری دانشگاه‌ها به دست خواهیم آورد.

وی ادامه داد: ارزشیابی دانشگاه‌ها بر مبنای فناوری دارای شاخص‌های مختلفی همچون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر، تعداد اعضای هیات علمی مرتبط با مباحث فناوری، تعداد مراکز رشد، تعداد محصولات تولیدی، میزان فروش شرکت‌های دانش‌بنیان، میزان صادرات محصولات، گواهی‌نامه‌های پتنت ملی یا بین‌المللی، میزان اشتغالزایی و تعداد دانشجویان Ph.d فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وطن‌پور تصریح کرد: این اطلاعات بر مبنای خوداظهاری است که پس از جمع‌آوری این اطلاعات، در نهایت دانشگاه‌ها امتیازدهی و رتبه‌بندی می‌شوند.

منبع: ایسنا

دریافت کننده و انتشاز دهنده: پارسا فرخوی

201

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۵۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور

به منظور هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و با حمایت بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی، نخستین برنامه راهیان پیشرفت در خانه فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، خانه نوآوری و فناوری ایران با هدف ترویج و دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و آگاهی جامعه استعدادهای برتر و نخبگان، نخستین برنامه راهیان پیشرفت را برگزار می‌کند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، این رویداد، مسیر ارتباط و تعامل هرچه بهتر اقشار دانش آموز و دانشگاهی را با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان هموار کرده و در ترسیم افق پیش روی نقش آفرینان اقتصاد کشور گام برمی‌دارد.

این فصل از رویداد راهیان پیشرفت با حضور جمعی از مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی با بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران

(IHIT) زمینه را برای اطلاع‌رسانی و آشناسازی جامعه مخاطب با دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان فراهم می‌کند.

گام نخست این برنامه با نقش آفرینی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها برای آشنایی دستاوردها و پیشرفت‌های فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان از زمستان ۱۴۰۲ و در قالب برگزاری هفت برنامه بازدید از کنسرسیوم دیالیز ایران، نخستین شتاب‌دهنده زیست‌فناوری کشور، بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا، شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تبلیغات و برندینگ، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام، گروه دارویی سیناژن و یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در خانه نوآوری و فناوری ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف همچون مواد پیشرفته، صنایع خلاق، زیست‌فناوری و سایر محصولات و خدماتی که از ظرفیت صادراتی برخوردار هستند به نمایش درآمده است.

در جریان این بازدید، مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی حاضر ضمن بازدید از غرفه‌های حاضر در نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان