Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، آرش نجفی نایب به فرصت سوزی دولت یازدهم در حوزه انرژی اشاره کرد و گفت:‌ در بخش انرژی دولت یازدهم فرصت طلایی در حوزه انرژی داشت که به اندازه یک درصد نیز از آن استفاده نکرد.

وی افزود: آن فرصت این بود که می توانست هدفمندی یارانه ها را اصلاح ساختاری کرده و با استفاده از دو قانونی که در همین دولت مصوب شد که یکی بخشی از ماده ۱۲ حمایت از تولید رقابت پذیر و دیگری بند «ق» تبصره ۲ بودجه سال ۱۳۹۳ بود، فرصتهای شغلی متعددی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی نایب تصریح کرد: متاسفانه این اتفاق در دولت یازدهم نیفتاد و مقصر اصلی این فرصت سوزی هم دو نهاد متولی انرژی در دولت یازدهم یعنی وزارت نیرو و وزارت نفت هستند.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به این نکته که کشور ما انرژی محور و نفت محور است، ادامه داد: بخش عمده مباحث اقتصادی حول این محورها می گردد. بنابراین در این بخش باید گفت دربحث صادرات و مباحث بین المللی اقدامات بسیار مثبتی در وزارت نفت صورت گرفت اما در حوزه مدیریت داخلی باید حتما تغییر ساختار جدی صورت گیرد. این تغییر ساختار می تواند از مدیریت درست در انتصاب ها آغاز شود.

رئیس انجمن بهینه سازی مصرف انرژی تاکید کرد: ما امیدواریم در دولت دوازدهم در در سطح مدیران میانی و بخصوص در وزارت نفت تغییرات مثبتی اتفاق بیفتد و ساختار جدید به بهینه سازی مصرف انرژی باور داشتهباشند.

وی با اشاره به عملکرد وزارت صنعت،معدن و تجارتدر دولت یازدهم گفت: در حوزه وزارت صنعت باید بگویم علیرغم اینکه وزیر صنعت فرد کارکشته ای بود، اما این وزارتخانه نیاز به وزیر جوان و چابک‌تری دارد. در ارزیابی عملکرد این وزارتخانه در دولت یازدهم باید گفت تنها چند اقدام مثبت از آن مشاهده شد و نمره قابل قبولی نمی توان به عملکرد این وزارتخانه داد.

نجفی اقدامات وزارت کشاورزی دولت یازدهم را مثبت ارزیابی کرد و بیان داشت: در حوزه وزارت جهاد سازندگی انصافا باید از عملکرد وزارتخانه و آقای حجتی تقدیر کرد. اقدامات شایسته ای که در مباحث کشاورزی و حمایت از کشاورزان و همچنین واردات و صادرات اقدامات بسیار مثبتی از ایشان دیدیم.

این فعال اقتصادی افزود: در حوزه وزارت راه و شهرسازی به نظر می آید فرد اجرایی‌تری باید در این وزارتخانه حضور پیدا کند. اگرچه آخوندی به عنوان وزیر راه و شهرسازی از سیاه چاله مسکن مهر به خوبی گذرکرد و این نقطه قوت این وزیر محسوب می شود، ولیکن ایشان فردی سیاسی هستند و به نظر من باید از ایشان در حوزه‌های سیاسی استفاده شود. در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی نیاز به فردی اجرایی داشته و باید گزینه‌ای عملکرد محور را برای این وزارتخانه معرفی کند. اگر فردی با این قابلیت و آشنا به علم روز در این وزارتخانه متصدی امور باشد قطعا در شرایط فعلی می توان ازاین وزارتخانه انتظارات بیشتری داشت.

وی در ادامه گفت: شاید در دولت دوازدهم بتوان این امید را داشت که دو حوزه «راه و ترابری» و «مسکن وشهرسازی» دوباره از هم تفکیک شود. این دو حوزه باید همچون گذشته به دو وزارتخانه تبدیل شودند؛بخصوص که وزارت راه و ترابری در جای خود بسیار کلان و بزرگ است و بایدبه صورت جداگانه مدیریت و راهبری شود.

نجفی تاکید کرد: در سال های قبل این دو وزارتخانه به غلط با یکدیگر ادغام شدند که این ادغام هیچ کارآمدی نداشت.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اقدامات طیب نیا در اقتصاد دولت یازدهم گفت: در خصوص وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی هم می توان امتیاز بالایی به وزیر آن داد چرا که شیوه های بسیار معقول و مناسبی را در شرایطی که ااقتصاد دچار تکانه های شدید و آسیب های جدی بود اتخاذ کرد و توانست اقتصاد کشور را از ورطه نابودی نجات دهد.

نجفی در پایان با اشاره به انتظارات بخش خصوصی از دولت دوازدهم گفت: دولت دوازدهم باید از ظرفیت های حوزه انرژی استفاده کرده و حداقل یک میلیون اشتغال پویا و مستمر با کمک بخش خصوصی ایجاد کند. دولت و بخش خصوصی باید توام با یکدیگر این اقدام را صورت داده و می توان گفت ذینفع اصلی این همکاری دولت است. از یک سو با یهینه سازی مصرف انرژی هزینه های تولید بیشتر کاهش پیدا می کند و از سوی دیگر دولت نیاز به پرداخت یارانه بیشتر ندارد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون

تین نیوز

فهرستی از مهمترین اقدامات انجام شده در بخش حمل و نقل  از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون منتشر شد.

به گزارش تین نیوز، این اقدامات در کتابچه عملکرد، پایش و کنترل آماری اهم شاخص های کلیدی وزارت راه و شهرسازی در 12 ماهه سال 1401 ، منتشر شده است.

مطابق آنچه در این کتابچه فهرست شده مهمترین اقدامات انجام شده در بخش حمل و نقل از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون عبارتند از :

- تاسیس و راه اندازی صندوق توسعه حمل و نقل به منظور تامین منابع مالی پایدار برای سرمایه گذاری و مشارکت طرح های زیرساختی و نوسازی ناوگان

- تجهیز منابع از محل صندوق توسعه ملی به میزان 200 میلیون یورو جهت توسعه محور ریلی شرق کشور ( حدفاصل راه آهن چابهار زاهدان ) و نهایی نمودن فرایند تامین مالی به ارزش 3700 میلیاردتومان از محل صندوق مذکور برای اجرای قطعه بیرجند به یونسی

- تجهیز منابع از محل تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 به میزان 3200 میلیارد تومان و نهایی نمودن قرارادهای عاملیت با بانک های ملی، مسکن و توسعه تعاون برای تامین مالی طرح های واجد شرایط وزارت متبوع تا سقف 5950 میلیارد تومان با رویکرد اهرم کردن منابع در اختیار وزارت متبوع در شبکه بانکی کشور برای طرح های نوسازی ناوگان هوایی، جاده ای، ریلی و بازآفرینی شهری

- جذب منابع صد درصدی قراردادهای تامین مالی طرح های زیرساختی حوزه حمل و نقل از محل ماده 56 قانون الحاق( 1 ) به ارزش تقریبی 1700 میلیارد تومان و صدور ضمانت نامه دولت برای بانک های طرف قرارداد عاملیت به ارزش تقریبی2000 میلیارد تومان برای طرح های جاده ای

-  انعقاد اسناد قراردادی ( در قالب مشارکت عمومی و خصوصی ) به ارزش تقریبی 10000 میلیاردتومان برای طرح های آزادراهی اصفهان به شیراز ( قطعات7و 8) کمربندی ماهشهر، کنارگذر شرقی تهران

 - افتتاح مسیر ترانزیتی تمام ریلی کانتینری (قزاقستان - ترکمنستان - ایران -ترکیه)

 - افتتاح مسیر ترانزیتی ریلی روسیه هند از طریق ایران کریدور شمال - جنوب شاخه شرقی دریای خزر

- زیرسازی 246 کیلومتر و ریل گذاری 148 کیلومتر خطوط ریلی که از اهم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* زیرسازی محور ریلی چابهار به شبکه به طول 66.7  کیلومتر

* زیرسازی محور ریلی شیراز - بوشهر به طول 14.86 کیلومتر

* زیرسازی محور ریلی رشت کاسپین به طول 16.8 کیلومتر 

زیرسازی محور ریلی گل گهر- شیراز و آنتنی داراب - زادمحمود به طول 6.5 کیلومتر

زیرسازی محور ریلی مبارکه - شهرکرد به طول 12.4 کیلومتر

روسازی محور ریلی میانه- اردبیل به طول 36.14  کیلومتر

- روسازی محور ریلی چابهار - زاهدان خاش - ایرانشهر چابهار -ایرانشهر  به طول 31.69 کیلومتر

روسازی محور ریلی یزد- اقلید به طول 10.98  کیلومتر

روسازی محور ریلی همدان - سنندج به طول 18.57 کیلومتر

روسازی محور ریلی رشت - انزلی به طول 5.74 کیلومتر

روسازی محور ریلی بستان آباد- خاوران به طول 6.92  کیلومتر

- احداث ایستگاه های شمتیغ، بستان آباد، خاوران، یزد-اقلید، مبارکه - شهرکرد به مساحت 10000 مترمربع

* تکمیل خط دوم ریلی طبرکوه - چاه خاور وهفت تپه - شوش به طول 24 کیلومتر

* بهره برداری از مرکز لجستیک آپرین به عنوان بزرگترین قطب وارداتی و صادراتی ریلی مرکز کشور با وسعت حدود 55 هکتار در تقاطع کریدورهای بین المللی و ریلی شرق - غرب و شمال - جنوب در 20 کیلومتری شهر تهران

* نصب دوربین های مدار بسته CCTV در 57 ایستگاه ریلی 21

* تکمیل و بهره برداری از 1170 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی که از اهم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهره برداری از کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور به طول 75.5 کیلومتر

بهره برداری از قطعه چهارم باند دوم محور بابامیدان-گچساران و عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح وحدتیه به طول 60 کیلومتر

بهره برداری از محور جهرم- لار- بندرعباس به طول 20 کیلومتر

بهره برداری از محور سربیشه - درح - ماهیرود - میل 78 به طول 20 کیلومتر

بهره برداری از محور بهسازی راه اصلی چابهار- زاهدان به طول 25 کیلومتر

بهره برداری از محور بیجار- زنجان به طول 27 کیلومتر

بهره برداری از باند دوم شازند - ازنا به طول 17 کیلومتر

بهره برداری از کریدور بزرگراهی غرب کشور به طول 60 کیلومتر

* نگهداری راه های اصلی و شریانی کشور به میزان بالغ 19409 کیلومتر 

* ساخت، بهسازی و آسفالت 3753 کیلومتر از راه های روستایی کشور

* رفع 367 نقطه پرحادثه

* عقد تفاهم نامه همکاری برای احداث 27000 کیلومتر راه روستایی با قرارگاه امام حسن مجتبی

* افتتاح و بهره برداری از 68 پروژه زیرساختی و تجهیزاتی در بخش دریایی به ارزش 19900 میلیاردریال

* جذب سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بنادر در قالب 12 قرارداد به ارزش 24095 میلیارد ریال و ثبت 201161 میلیارد ریال سرمایه گذاری غیردولتی با 350 قرارداد

* احداث و بهره برداری از هشت پست اسکله شناور مسافری و گردشگری در بندر خرمشهر و 2 پست اسکله در بندر گناوه

* ساخت سه پست اسکله نفتی در بندر شهیدرجایی با پیشرفت فیزیکی59 درصد

* ساخت یک پست اسکله کانتینری در فاز سوم بندر شهید رجایی

* تامین 35 دستگاه تجهیزات استراتژیک بندر چابهار با پیشرفت فیزیکی42 درصد

* بهره برداری از یک سیلوی ۱۰۰ هزار تنی منطقه ویژه اقتصادی امام خمینی

* امضای تفاهم نامه احداث پل روگذر شانتینگ یارد و انتقال دروازه ورود و خروج منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی( ره )

* راه اندازی نخستین خط کشتیرانی کانتینری از بندر بوشهربه بندر جبل علی امارات متحده عربی

* صادرات نخستین محموله یخچالی از بندرکنگان به کشور قطر

* برقراری مجدد خط مسافری دریایی بندر خرمشهربه کویت

* تکمیل پروژه توسعه ترمینال فرودگاه بیرجند به مساحت 4135 متر مربع و فرودگاه ایلام به مساحت 5877 متر مربع

* تکمیل ترمینال جدید فرودگاه سمنان به مساحت 2200  متر مربع ، توسعه ترمینال و اپرون فرودگاه مشهد به مساحت 13 هزار و 74 هزار متر مربع و توسعه اپرون فرودگاه بندر عباس به مساحت 22 هزار متر مربع

* نصب پنج دستگاه سیستم کمک بازرسی ray-X مدل Detection Smiths فرودگاه های اصفهان، یزد و بوشهر

* نصب رادار فرودگاهی S-MSSR بومی تولید دانشگاه صنعتی اصفهان در سایت رادار کوشک بزم جهت تست های اولیه

* نصب و راه اندازی KVA 40 UPS در سایت رادار فرودگاه بندرعباس

* ایجاد سامانه پیش بینی آلودگی هوا در 10 کلانشهر و ایجاد سامانه بازدید به منظور مدیریت و نظارت مناسب بر ایستگاه های هواشناسی

* طراحی و راه اندازی سامانه هشدار سیل فاز 1 و تاسیس و تامین تجهیزات سه ایستگاه هواشناسی سینوپتیک، 14 ایستگاه اقلیم شناسی و 105 ایستگاه باران سنجی طبق برنامه توسعه شبکه ایستگاه های هواشناسی کشور

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی