Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان گفت: موزه های استان زنجان در سال گذشته 600 میلیون تومان برای استان درآمدزایی کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا؛مهرداد عسگریان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی چهار سال گذشته درآمد حاصل از فروش بلیط موزه های استان زنجان مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون تومان برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درآمد حاصل از فروش بلیط موزه های استان زنجان در سال 95 از مرز 600 میلیون تومان گذشت،افزود: این در حالی است که درآمد حاصل از فروش بلیط موزه های این استان در سال 92، 34 میلیون و 300 هزار تومان بود.

این مسئول با اشاره به اینکه 18 اثر غیرمنقول تاریخی، طبیعی و معنوی در سال 95 توسط معاونت میراث فرهنگی، شناسایی و ثبت شده است، ادامه داد: بند تپه، تپه گوشتین، عباسلو، ورک تپه، جنگل قاباقی و منجوق تپه از جمله این آثار محسوب می شود.

وی ادامه داد: مرغا تپه شرقی، دژمنده خویین، دیزالی، حمام سعدی، مسجد میربا و محوطه اوچ ایاق، از دیگر آثار شناسایی و ثبت شده است.

معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان یادآور شد:حمام سعادت ابهر، بیمارستان شهناز(شهید بهشتی)، تپه قبرستان، آسیاب آبی دهشیر، حمام حاجی داداش و مسجد سید فتح الله از جمله آثاری غیر منقول تاریخی، طبیعی و معنوی شناسایی و ثبت شده توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان است.

عسگریان با بیان اینکه تاکنون پنج مورد میراث ناملموس توسط معاونت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان ثبت شده است، عنوان کرد: آئین تکم گردانی، آئین کوسه گلین، آئین چمچه خاتون ، مراسم آئینی جشن حاللا و آش ترش زنجان میراث ناملموس ثبت شده استان زنجان هستند.

معاون میراث فرهنگی این اداره کل با اشاره به پژوهش ها و کاوش های صورت گرفته، افزود: پاک سازی معدن نمک چهرآباد زنجان، کاوش تپه کرسف، بازدید کارشناسی و ارائه نظر کارشناسی حفاری های غیرمجاز و بازدید و ارائه نظر کارشناسی و ارائه نظر کارشناسی به پرونده های حقوقی از جمله فعالیت های حوزه پژوهش و کاووش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان است.

وی در خصوص مرمت بناهای تاریخی گفت: بناهای تاریخی بعنوان زیرساخت های حوزه گردشگری از اهمیت بسیاری برخودارند.

این مسئول با بیان اینکه ما همه کارگردانان حوزه گردشگری هستیم تا آهنگ سفر گردشگران را به زنجان بیشتر کنیم،افزود: نتایج تلاش های امروزه ما در زمینه زیر ساخت ها در بلند مدت نمایان می شود.

عسگریان در خصوص فعالیت های مرمتی این معاونت عنوان کرد: لایروبی محدوده رودخانه زنجانرود(محدوده پل سردار) و مرمت مسجد آقا کاظم از مرمت های بناهای تاریخی توسط این معاونت محسوب می شود.

وی با بیان اینکه مرمتهای اضطراری خانه حکیمیان، مرمت بخش هایی از بازار زنجان از جمله ورودی سرای ملک، بخشی از شیطانا بازار و قسمت هایی از بازار پایین، ساماندهی و تعمیر شیروانی بخش حفاظت شده معدن چهرآباد از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه است.

معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان خاطرنشان کرد: مرمت میل و حمام خوئین، ساماندهی خانقاه چلبی اوغلی و مرمت مدرسه شریعتی از جمله فعالیت های صورت گرفته در حوزه مرمت بناهای تاریخی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان است./

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۵۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: ۲۵۰ برنامه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اظهار کرد: روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی تاریخی استان گیلان به منظور حفاظت بهتر و گسترده‌تر از آن‌ها است.

وی با بیان اینکه در هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها ۲۵۰ برنامه طراحی و برنامه‌ریزی شده است، افزود: افتتاح و بهره‌برداری از بناهای تاریخی که طی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد مرمت قرار گرفته از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان خاطرنشان کرد: بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی استان، افتتاح پروژه‌های مرمت و احیای بناهای تاریخی در سطح استان، تقدیر از میراث‌بانان و برگزاری رویداد تخصصی افتتاح موزه مردم‌شناسی رودبار بخشی از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این هفته میراث فرهنگی است.

جهانی اضافه کرد: افتتاح دفاتر خدمات مسافرتی، نمایشگاه باستان‌شناسی و نمایش اشیای شاخص و کمتر دیده شده، برگزاری جشنواره بهار نارنج ثبت ملی استان و دیدار با چهره‌های شاخص فرهنگی و مذهبی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.‌

وی تصریح کرد: برنامه‌هایی ویژه این هفته از جمله پاکسازی آثار و محوطه‌های تاریخی سطح استان، برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آنلاین و حضوری آموزشی، نمایشگاه‌ها، تجلیل از مفاخر و میراث‌بانان حوزه میراث فرهنگی، تورهای آشناسازی برای دانش‌آموزان، دانشجویان، مدیران و سازمان‌های مردم نهاد انجام خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان با قدردانی از مقام عالی دولت در گیلان گفت: استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان تعامل خوبی با حوزه میراث فرهنگی دارند و اعتبار خوبی برای سه حوزه تخصصی تخصیص داده شده که بخش عمده این تخصیص مربوط به مرمت و بازسازی بناهای تاریخی است.

کد خبر 748691

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟