Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کیانفر با بیان ناگفته‌هایی از چگونگی ورودش به عرصه هنر، از سریال " پهلوانان نمی‌میرند" به عنوان بهترین خاطره زندگی خود سخن گفت و اظهار کرد: همیشه دعاگوی حسن فتحی هستم. صدیقه کیانفر بازیگر پیشکسوت عرصه تلویزیون، سینما و تئاتر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان با اشاره به چگونگی ورود خود به عرصه هنر و بازیگری گفت: من در آبادان زندگی می‌کردم و برای گرفتن دیپلم به صورت شبانه درس می‌خواندم چون موقعیتی پیش آمده بود که مجبور شدم زمانم را برای کار کردن صرف کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در زمان تحصیل، یک دبیر ادبیات داشتیم که استاد تئاتر، رادیو و نمایش هم بود و او از من سوال کرد که چرا وارد رادیو نمی‌شوی؟!


بازیگر سریال پرطرفدار " شب دهم" تصریح کرد: من به استادم گفتم که با کارهای هنری آشنایی ندارم اما او اصرار کرد و گفت که صدای خوبی داری و بهتر است که در رادیو فعالیت داشته باشی و اینگونه بود که من پیشنهاد او را قبول کردم.
وی اظهار کرد: در این راستا در کلاس تئاتر استادم نام نویسی کردم که تئاتر هم یاد بگیرم و سپس وارد رادیو شدم و نخستین کار رادیویی خود را در سال 1336 با استاد خودم آقای کسروی به صورت مشترک انجام دادم.

بازیگر سریال "آیینه" با اشاره به ادامه فعالیت‌های هنری اش از رادیو به بعد ، توضیح داد: در ابتدا متنی را خواندم که برای آن تمرین هم نکرده بودم و تنها آن را یک مرتبه خواندم و پشت میکروفون قرار گرفتم. با توجه به اینکه سابقه نداشت مردم آبادان قصه یا داستانی را بشنوند، درخواست کردند که این برنامه همیشه پخش شود و از آنجا بود که من به کار هنر علاقمند شدم.
وی یادآورشد: پس از این کار رادیویی، تئاتر کار کردم و سپس به تهران آمدم و در باشگاه جوانان فعالیت کردم و در آنجا استادی داشتم که مرا روی صحنه تئاتر برد و نام این استاد، بهزاد عبدی بود.


کیانفر همچنین گفت: در سال 1340 وارد عرصه تئاتر شدم البته پیش‌تر در آبادان کار تئاتر انجام داده بودم و آن را یاد گرفته بودم اما به شکل رسمی در این زمینه فعالیتم را پیگیری کردم و به مرور زمان پیشنهاد بازی در تئاترهای مختلف برای من زیاد شد و در این راستا چند سال هم در دانشکده هنرهای زیبا با استادان بسیار خوبی کار کردم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به دلیل ماندگاری آثاری خاطره انگیزی همچون "پهلوانان نمی‌میرند" اظهار کرد: آثاری مانند "پهلوانان نمی‌میرند" به دلیل کیفیت قابل توجه در زمینه تولید، ماندگار شده‌اند چرا که کارگردانی مانند حسن فتحی می‌داند وقتی یک متن در دست دارد، چه افرادی برای چه نقش‌هایی مناسب هستند و چگونه باید روی این متن کار کند که میلیون‌ها نفر بتوانند این اثر را تماشا کنند و از آن لذت ببرند.
بازیگر اثر خاطره انگیز " پهلوانان نمی‌میرند" یادآور شد: برای فیلمبرداری "پهلوانان نمی‌میرند" 8 ماه درنائین به سر می‌بردیم، البته این اثر در تهران هم جلوی دوربین رفت.


وی با اشاره به چگونگی حضور خود در سریال " پهلوانان نمی‌میرند" توضیح داد: در آن سال‌ها من از ایران رفته و همه زندگی‌ام را از دست داده بودم و می‌خواستم نزد خواهرم زندگی کنم اما متوجه شدم که این موضوع برای من خیلی مشکل است و نمی‌توانم دور از ایران باشم به همین دلیل درحالی که هیچ چیزی نداشتم به ایران بازگشتم.

بازیگر فیلم سینمایی "هامون" در ادامه صحبت‌های خود گفت: هیچ گاه محبت شمسی فضل الهی را فراموش نمی‌کنم و همیشه دعاگویش هستم چرا که در آن زمان که شرایط من نامناسب بود ، مرا برای مدتی به خانه‌اش برد تا بتوانم جایی را پیدا کنم.

وی در ادامه صحبت های خود در حالی که اشک هایش بر گونه هایش جاری شده بود، یادآورشد: زمانی هم که خانه‌ای را پیدا کردم، هیچ چیزی نداشتم که روی آن بنشینم و به همین دلیل اولین کاری که کردم این بود که با رادیو تماس گرفتم و در یک نامه سوابق خود را نوشتم و فوری هم مرا انتخاب کردند.

کیانفر توضیح داد: در آن زمان قرار بود خانه‌ای را بگیرم و سر ماه پول آن را پرداخت کنم و به حسن فتحی شرایط را توضیح دادم و او به این نکته اشاره کرد که تلاش خود را به کار می‌گیرد تا یک روز پیش از تاریخ تعیین شده، پول را دریافت کنم و به همین دلیل هیچ‌گاه محبت این هنرمند را فراموش نمی‌کنم و روز و ساعتی نیست که دعاگوی آقای فتحی نباشم.

بازیگر سریال " بی گناهان" با اشاره به بازگشت خود به رادیو و از سر گیری فعالیت‌هایش در این رسانه اظهار کرد: وقتی که به رادیو بازگشتم، آقای جواد پیشگر که خدا خیرش بدهد، مرا برای کار دعوت کرد و در آن زمان به کار نیاز داشتم چرا که برای زندگی کردن هیچ چیزی نداشتم.

وی با اشاره به روند همکاری خود با حسن فتحی در سریال " پهلوانان نمی‌میرند" تصریح کرد: سپس حسن فتحی که در تدارک ساخت " پهلوانان نمی‌میرند" بود،‌ متوجه وضعیت من شد و مرا برای ایفای نقش در این اثر دعوت کرد البته من پیش‌تر نیز با این کارگردان خیلی کار کرده بودم.


وی افزود: در سریال " پهلوانان نمی‌میرند" 8 ماه به من کار دادند و توانستم در این مدت دوباره زندگی‌ام را بسازم و دوباره سرپا شوم.

بازیگر فیلم سینمایی "خاک وآتش" همچنین گفت: " پهلوانان نمی‌میرند" برای من بهترین خاطره زندگی‌ام را شکل می‌دهد و هیچ گاه فراموش نمی‌کنم که جواد پیش‌گر و حسن فتحی به من لطف بسیاری داشتند و دعا می کنم که خدا به این هنرمندان خیر بدهد و عاقبت به خیر شود.


وی خاطرنشان کرد: سر سریال " پهلوانان نمی‌میرند" با عشق در نائین کار کردیم و هیچ گاه هزارپاهایی را که در بیابان در زیر پاهایمان حرکت می کردند را فراموش نمی‌کنیم اما موضوعی که باعث شد این اثر با کیفیتی بسیار در خور توجه تولید شود، فیلمنامه بسیار خوب و کارگردانی حرفه‌ای آن بود.

گفت و گو از: بهاره کنجکاوفرد
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران به عنوان مرکز مشاوره برتر کشوری در میان مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران در سی‌وششمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه زاهدان برگزار شد، از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان «مرکز مشاوره برتر کشوری در سال ۱۴۰۲» انتخاب شد و با اعطای لوح تقدیر و تندیس، دکتر زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران از سوی دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.


تعداد جلسات برگزار شده توسط روانشناسان، مشاورین و مددکاران و خدمات واحد نوروتراپی دانشگاه‌ها به صورت حضوری و غیرحضوری، خدمات و حمایت‌های مددکاری اجتماعی، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، آموزش و ارائه خدمات بهداشت روان نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و وبینار‌های آموزشی مختص دانشجویان، کارکنان، اساتید و خانواده دانشگاهیان، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، انتشارات و تولید محتوا، میزان خدمات روانشناختی شامل طرح‌های حمایتی و مناسبتی برای دانشجویان دانشگاه، سطح پوشش دانشجویان جدیدالورود در طرح کارنامه سلامت روان، تعداد اعضا و میزان فعالیت همیاران سلامت روان، مداخله در بحران‌های روانشناختی و تعداد جلسات تشکیل شده در این خصوص، میزان فضای فیزیکی و نرخ رشد فضای مستقل و برگزاری سمپوزیوم‌های ملی و بین‌المللی، از معیار‌های ارزیابی عملکرد سالانه مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها است.

دیگر خبرها

  • اعترافات ناامیدکننده رایان بابل: در لیورپول تنها و مضطرب بودم
  • اعتراف ستاره سابق لیورپول: همیشه مضطرب بودم
  • لحظه ترسناک انفجار و آتش‌سوزی یک مغازه مقابل لنز دوربین مداربسته! (فیلم)
  • ببینید | لحظه ترسناک انفجار و آتش‌سوزی یک مغازه مقابل لنز دوربین مداربسته!
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ماه
  • آنتالیا طی ۴ ماه از ۲ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶۲ گردشگر خارجی میزبانی کرد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد