Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشاور معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري گفت: ماراتن توليد محتواي ديجيتال قرآني همزمان با نمايشگاه بين‌المللي قرآن کريم با حمايت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان، با همکاري مرکز توسعه رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و شرکت دانش‌بنيان آينده‌پژوهان ابر زندگي در مصلي تهران برگزار مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، نخستين ماراتن توليد محتواي ديجيتال قرآن، عترت و معارف ديني با موضوعات قرآن و سبک زندگي، قرآن و معارف اسلامي، قرآن و کارآفريني و رزق حلال، قرآن و هنراسلامي توسط ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان، با همکاري مرکز توسعه رسانه هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و شرکت دانش‌بنيان آينده‌پژوهان ابر زندگي برگزار مي‌شود.
پرويز کرمي دبير ستاد توسعه فرهنگ‌ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان معاونت علمي و فناوري رييس‌جمهوري با اشاره به برگزاري اين رويداد در ايام ماه مبارک رمضان گفت: اقتصاد توليد محتواي ديجيتال يکي از زمينه هاي بسيار ارزشمند ايجاد اشتغال و توسعه اقتصاد دانش بنيان در کشور است که در صورت سرمايه‌گذاري و هدايت استعدادهاي برتر کشور مي‌تواند زمينه پشيرفت کشور را فراهم آورد و از سويي، وجود بيش از يک ميليارد مسلمان در جهان، بستر بسيار ارزشمندي براي توليدات محتواي ديجيتال ديني و قرآني و عرضه آن براي مسلمانان است که متاسفانه توليدکنندگان ديجيتال ايراني در اين بازار نقش پررنگي ندارند.

مشاور معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري، اساس فعاليت ماراتن توليد محتواي ديجيتال قرآن و عترت را ايجاد بستر توسعه کارآفريني فرهنگي ديجيتال در کشور دانست و گفت: فرهنگ‌سازي در راستاي توليد محتواي ديجيتال علمي و کاربردي حوزه قرآني، شناسايي توانمندي‌ها و هدايت استعدادهاي جامعه در حوزه توليد محتوا، بسترسازي در جهت کارآفريني توليد محتواي ديجيتال مبتني بر توليد محتواي قرآني، تقويت خط و زبان فارسي در محيط ديجيتال، پرورش ايده‌هاي خلاقانه در حوزه توليد محتواي ديجيتال، آموزش مباني توليد محتواي ديجيتال فاخر، برگزاري فن‌بازار محتواي ديجيتال قرآني با هدف کارآفريني ديجيتال مبتني بر محتوا و حمايت از توليدکنندگان محتوا، ترويج و فرهنگ‌سازي در اين حوزه از اهداف اساسي برگزاري اين ماراتن است.

کرمي افزود: بازي‌هاي رايانه‌اي، نرم‌افزارهاي تلفن همراه، الگوريتم محتوايي نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي و وب‌سايت از جمله مهم‌ترين محورهاي اولين ماراتون توليد محتواي ديجيتال قرآني است که شرکت کنندگان ميتوانند با ارائه‌ي ايده و فناوري اوليه و تکميل بوم مدل هاي کسب وکار در اين رويداد بزرگ کارآفريني فرهنگي ديني شرکت کنند.

مشاور معاون علمي و فناوري رييس‌جمهوري، با اشاره به ثبت‌نام در اين مسابقه به‌صورت گروهي، اظهار کرد: گروه‌ها مي‌توانند به‌ صورت حقوقي ثبت نام کنند يا داراي گروه مستقلي باشند.
وي ادامه داد: تيم‌ها پس از ثبت نام در ماراتن، توسط هيأت داوران ارزشيابي شده و تعداد سي تيم جهت حضور در ماراتن نهايي که از افطار تا سحر در نمايشگاه بين‌المللي قرآن واقع در مصلي تهران برگزار مي‌شود، انتخاب خواهند شد.

مشاور رييس بنياد ملي نخبگان، به حضور 30 تيم در اين ماراتن اشاره کرد و گفت: اين 30 تيم در يک رقابت سخت و فني از زمان افطار تا سحر و در 2 روز متوالي، بر محورهايي که اظهار توانمندي کرده‌اند با يکديگر به رقابت پرداخته و نسبت به توليد محتواي ديجيتال در حوزه قرآني براي بازي رايانه‌اي، نرم افزار تلفن همراه، وب سايت، نرم افزار چندرسانه‌اي و الگوريتم‌هاي پياده سازي اين ابزارها اقدام خواهند کرد.

بر اساس اين گزارش، علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر در خصوص قوانين مسابقه و شرکت در اين ماراتن مي‌توانند به وب‌سايت مسابقه به نشاني يا www.abrezendegi.ir/quran و يا www.Farhang.isti.ir مراجعه کنند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای