Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۲۰ تن مس مفتول، ۷۰۰ تن مس کاتد و ۲۰ هزار تن مس کم عیار در بورس کالا عرضه می‌شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، ۱۲ تن کنسانتره فلزات گرانبها، ۱۲۰ تن سولفور مولیبدن، ۷۰۰ تن شمش هزار پوندی ۹۹. ۸، ۲۰۰ تن بیلت و ۶۰ تن شمش آلیاژی آلومینیوم شرکت ایرالکو نیز در این تالار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۴۱ هزار تن گندم خوراکی، ۴ هزار تن گندم دوروم، یک هزار تن کنجاله سویا، ۲ هزار و ۲۷۵ تن شکر سفید، ۳۰۰ تن روغن خام و ۳۰۰ تن ذرت دانه‌ای در تالار محصولات کشاورزی عرضه می‌شود. علاوه بر این ۱۲ هزار و ۱۵۱ تن جو دامی در قالب طرح قیمت تضمینی و به صورت فیزیکی در تالار محصولات کشاورزی عرضه می‌شود.
تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران نیز در این روز شاهد عرضه ۵۱ هزار و ۵۰۶ تن انواع مواد پلیمری، مواد شیمیایی، وکیوم باتوم و روغن پایه است.
تالار صادراتی بورس کالای ایران نیز در این روز شاهد عرضه ۱۶ هزار و ۵۴ تن انواع قیر، عایق رطوبتی و گوگرد پاستیلی است.
بازار فرعی بورس کالای ایران نیز در این روز عرضه ۳۲۸ تن نخ پلی استر، قند کله و خرد شده، رب گوجه فرنگی و پودر نارگیل را تجربه می‌کند.

ایران‌خودرو "دنا" را به بورس کالا می‌برد
در آخرین روز کاری هفته گذشته هم ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اوراق اجاره شرکت خودروسازی سایپا در بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و با موفقیت به فروش رسید.
ابوالفضل شهرآبادی، معاون تامین مالی تامین سرمایه لوتوس پارسیان، به‌عنوان عضو پیش‌رو این تأمین مالی به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، گفت: شرکت خودروسازی سایپا از جمله شرکت‌های بزرگی است که تا کنون از لحاظ تأمین مالی در بازار سرمایه سابقه خوبی داشته است و این‌بار نیز اوراق اجاره این شرکت به رقم ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بازار عرضه شد و به فروش رفت.
وی ادامه داد: شرکت سایپا در مجموع تا کنون ۱۰ هزار میلیارد ریال تامین مالی از طریق بازار سرمایه انجام داده است که شامل سه فقره اوراق مشارکت، مرابحه و اجاره بوده است. از این حجم اوراق تا کنون یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن سررسید و با موفقیت تسویه شده است.
معاون تامین مالی لوتوس پارسیان یادآور شد: در عرضه یاد شده، که اولین انتشار اوراق تأمین مالی بازار سرمایه در سال ۹۶ بوده، تامین سرمایه لوتوس پارسیان به عنوان مشاور عرضه و عضو پیش‌رو بوده و تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی ۱۷۵ میلیارد تومان از این اوراق را برعهده داشته است.
این مدیر سابق شرکت بورس همچنین با اشاره به پذیرش خودروی سراتو شرکت سایپا در بورس کالای ایران، خبر داد: به زودی در هفته جاری عرضه این خودرو از بورس کالا صورت می‌گیرد و شرکت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان مشاور پذیرش شرکت سایپا در خصوص پذیرش خودرو در بورس کالا بوده است.
همچنین خودروی دنا نیز در هفته‌های اخیر با مشاوره تامین سرمایه لوتوس پارسیان توسط شرکت ایران خودرو در بورس کالا پذیرش شد و به زودی عرضه آن هم انجام می­شود.
شهرآبادی خاطرنشان کرد: تامین سرمایه لوتوس پارسیان تا کنون ۱۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تأمین مالی در بازار سرمایه (بورس و فرابورس) انجام داده است و در حال حاضر بازارگردانی ۳۶ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اوراق نیز در دست دارد.
این فعال بازار سرمایه از برنامه‌های آینده این شرکت در تای تامین مالی شرکت‌ها خبر داد و گفت:: در حال حاضر همکاران ما در حال بررسی بهترین روش تأمین مالی برای چند شرکت هستند که در صورت اجرایی شدن، رقم ۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق در بازار سرمایه منتشر خواهد شد.

نگاه چهار بانک بزرگ در باره افق بهای طلا

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۱۱۵ دلار افزایش یافته است و به نظر می‌رسد حضور فعال‌تر در بازار برای سرمایه گذاران سود خواهد داشت.
دو هفته پیش قیمت طلا به زیر ۱۲۲۰ دلار در هر اونس رسیده بود، اما طی این دو هفته قیمت‌ها به بالای ۱۲۶۵ دلار رسیده و بر مبنای تحولاتی که در عوامل موثر بر بازار پدید آمده برخی تحلیلگران توصیه هایی به سرمایه گذاران کرده اند.
در نظرسنجی این هفته کیتکو درباره تغییرات قیمت طلا در هفته پیش رو، هم سرمایه گذاران و هم تحلیلگران پیش بینی کردند قیمت‌ها افزایش خواهد یافت. در ۱۹ نظرسنجی اخیر کیتکو، ۱۲ بار آنچه پیش بینی شده بوده تحقق یافته و می‌توان انتظار داشت در هفته جاری قیمت طلا رشد کند.
نخستین عامل موثر بر قیمت طلا، سیاست‌های پولی بانک مرکزی آمریکاست. در واقع بازار طلا به شدت به تغییرات در نرخ‌های بهره در این کشور حساس است و هر گاه احتمال افزایش نرخ‌های بهره در آینده نزدیک بیشتر می‌شود قیمت طلا کاهش پیدا می‌کند.
بانک مرکزی آمریکا ماه آینده میلادی نشست خواهد داشت و بر مبنای اظهارنظرهای اعضاء این نهاد، پیش بینی شده در این نشست نرخ‌های بهره بالا برده می‌شود. البته در گزارش نشست اخیر این کمیته آمده بود وضعیت شاخص‌های اقتصادی مبنای تصمیم گیری درباره زمان افزایش نرخ‌های بهره است. طی هفته‌های اخیر برخی گزارش‌ها از اقتصاد آمریکا منفی بوده و عده‌ای از تحلیلگران معتقدند احتمال دارد افزایش نرخ‌های بهره به تعویق افتد. این یکی از عوامل رشد قیمت طلاست.
عامل دیگر افزایش قیمت طلا، تنش‌های سیاسی است که سبب می‌شود تقاضا برای حوزه‌های امن سرمایه گذاری افزایش یابد. طی هفته گذشته شاخص‌های مالی در برخی بازارهای بزرگ افزایش یافت با این حال قیمت طلا رشد کرده است. این امر نشان می‌دهد قیمت‌ها تحت تاثیر عوامل دیگر حمایت شده است.
در هفته پیش رو مجموعه‌ای از داده‌های اقتصادی از آمریکا، منطقه یورو و انگلستان منتشر می‌شود و به همین دلیل ارزش دلار و قیمت طلا نوسان‌های بزرگ تری خواهند داشت.
اما دیدگاه بانک‌های بزرگ در باره افق بازار طلا در سال جاری میلادی چیست؟
بانک کردیت سوییس نسبت به افق بازار خوشبین است. از دید تحلیلگران این بانک، نرخ‌های واقعی بهره در آمریکا به سمت پایین در حرکت است و احتمال دارد ارزش دلار کاهش یابد در نتیجه می‌توان انتظار داشت قیمت طلا در سه ماهه پایانی سال جاری میلادی به ۱۴۰۰ دلار در هر اونس برسد.
اما تحلیلگران بانک یو بی اس می‌گوینداحتمال دارد در سه ماه آینده قیمت طلا به ۱۲۰۰ دلار کاهش یابد، زیرا بانک مرکزی آمریکا قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی ۲ بار دیگر نرخ‌های بهره را بالا ببرد و شرایط اقتصادی در این کشور رو به بهبود است.
تحلیلگران بانک آر بی سی می‌گویند، متوسط قیمت هر اونس طلا تا پایان سال جاری میلادی ۱۲۶۵ دلار است. تحلیلگران بانک گلدمن ساکس نیز نگاهی احتیاط آمیز به افق بازار طلا دارند و معتقدند در آینده نزدیک یعنی تا سه ماه آینده قیمت‌ها به سمت ۱۲۰۰ دلار حرکت خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!