Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز آقایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چابهار بهترین موقعیت برای اتصال کشورهای منطقه به یکدیگر را دارد و می تواند سبب آبادانی ایران اسلامی شود.
وی بیان کرد: بندر شهید بهشتی چابهار پس از توسعه، نصب تجهیزات و تکمیل زیرساخت ها نقش مهمی در تجارت، حمل و نقل دریایی و صادرات میلیون ها تن محصولات پتروشیمی و انواع کالا را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه توجه به صنعت دریا محوری سبب پیشرفت کشور خواهد شد، خاطرنشان کرد: حمل و نقل دریایی صرفه اقتصادی زیادی دارد و کشورهای دنیا به بهترین شکل از آن بهره می برند.
وی گفت: 20 هکتار زمین برای ساخت انبار به منظور صادرات محصولات پتروشیمی اختصاص پیدا کرده است تا بتوان نقش مهمی در صادرات این محصول از بندر چابهار ایفا کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوری سیستان و بلوچستان بیان کرد: چابهار به دلیل اتصال به آب های اقیانوسی از نظر بانکرینگ (عملیات سوخت ‌رسانی به کشتی‌ ‌ها) در اولویت قرار دارد تا بتواند خدمات لازم دریایی به کشتی ها را انجام دهد.
آقایی ادامه داد: بندر چابهار به دلیل موقعیت استراتژیک می تواند نقش عمده ای برای کاهش هزینه های سوخت رسانی به کشتی ها را داشته باشد.
وی افزود: کشتی های اقیانوس پیما و بزرگ پاناماکس قابلیت پهلوگیری و جابجایی انواع کالا، محصولات تولیدی فولاد، پتروشیمی و معادن را در چابهار دارند.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مَکُّران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۹۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

رئیس امور بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی به‌منظور هم‌افزایی و یکپارچگی همه اقدام‌ها در صنایع پتروشیمی با راهبری معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تشکیل می‌شود.

به‌ گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، وحید برزگر در نخستین شورای راهبری بازرسی‌های هلدینگ‌های پتروشیمی با بیان اینکه صنایع پتروشیمی یکی از بخش‌های اصلی صنعت نفت کشور است که بخش عمده‌ای از سرمایه‌های ملی و خصوصی کشور را در خود جای داده است، گفت: در واحدهای پتروشیمی به‌دلیل شرایط عملیاتی خاص، ظرفیت قابل ملاحظه‌ای از بروز حوادث مختلف وجود دارد که وقوع این حوادث، اغلب با خسارت‌های مالی و جانی جبران‌ناپذیر همراه است.

وی تصریح کرد: صیانت از دارایی‌های فیزیکی و نقش محوری بازرسی‌های فنی و مهندسی از وظایف اصلی امور بازرسی در صنایع پتروشیمی است.

رئیس امور بازرسی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر نقش حیاتی بازرسی در کارکرد مستمر و ایمن و بدون توقف واحدهای عملیاتی افزود: بازرسی نقش کلیدی و بسزایی در شناسایی مخاطرات احتمالی، برنامه‌ریزی، انجام اقدام‌های پیشگیرانه، نگهداشت و صیانت از دارایی‌های فیزیکی و سرمایه‌های انسانی شرکت به‌ عهده دارد.

برزگر یکی از فعالیت‌های راهبردی مهم شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سال جهش تولید را تشکیل شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی دانست و ادامه داد: این شورا با راهبری مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، با هدف هم‌افزایی و یکپارچگی متولیان بازرسی در هلدینگ‌های پتروشیمی، به‌منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف و اقدام‌های پیشگیرانه و شناسایی ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف عملیاتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در بیشتر شرکت‌های پتروشیمی، واحد یا متولی بازرسی ایجاد و فعال شده است، گفت: واحدهای بازرسی شرکت‌های پتروشیمی باید به‌منظور اطمینان از اجرای صحیح استانداردها و مقررات فنی، کارکرد درست تجهیزات ایمنی و محیط‌زیستی در فرایندها و بهره‌برداری و تولید در این صنایع، برنامه‌های دقیقی برای بازرسی‌های دوره‌ای و نظارت مستمر داشته باشند.

نخستین شورای راهبری بازرسی‌های هلدینگ‌های پتروشیمی (۹ اردیبهشت) با حضور مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، و رؤسا و متولیان بازرسی در هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برگزار شد. در این نشست، رؤسای بازرسی شرکت‌های پتروشیمی با بیان دیدگاه‌های خود، بر جایگاه حاکمیتی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در تصمیم‌گیری آگاهانه، شناسایی و ارزیابی مشکلات و چالش‌های پیش‌ِ رو و پایش هوشمندانه تأکید کردند و خواستار اصلاح رویه‌ها و فرایندهای موجود برمبنای تدوین نظام‌نامه‌ای حرفه‌ای شدند.

دیگر خبرها

  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • معرفی ظرفیت‌های تولیدی وصادراتی سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است