Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس فراکسیون امید در مجلس گفت: براساس مذاکرات هیچ وقت قرار نشد که فراکسیون امید لیست مجزایی بدهد، اما شنیده شده که فراکسیون مستقلین و ولایت با یکدیگر در خصوص ۱۲ کرسی هیأت رئیسه به توافق رسیده‌اند تا از هر فراکسیون ۶ نفر حضور داشته باشند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: اگر مستقلین، توافق با فراکسیون ولایت روی ۱۲ کرسی هیأت رئیسه را شایعه می‌دانند ما آماده هستیم با مستقلین برای تثبیت وضع موجود توافق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اردکان در مجلس در تشریح تثبیت وضع موجود ادامه داد: نظر ما این است که رئیس و نواب رئیس ثابت باشند و ۹ کرسی باقیمانده بین ۳ فراکسیون امید، مستقلین و ولایت تقسیم شود. آنها که راوی این موضوع بوده‌اند باید بگویند چه مقصودی داشته‌اند. به نظر ما همه فراکسیون‌ها باید در هیأت رئیسه حضور داشته باشند. مرام اصلاح طلبان و اعتدال گرایان این است که هیچ جریانی حذف نشود و از همه فراکسیون‌ها نسبت به تعداد نمایندگانی که در مجلس دارند در جایگاه هیأت رئیسه نیز سهمیه داشته باشند.

وی با بیان اینکه این فراکسیون بر حضور یک زن و یک نفر از نمایندگان اهل سنت در هیأت رئیسه تأکید دارد گفت: اگر از سهمیه مستقلین و امید، این دو نماینده در هیأت رئیسه حضور داشته باشند، برای تحقق این ایده مشکلی وجود ندارد که این امر با تعامل محقق می‌شود. در قالب فراکسیون‌ها با نمایندگان فراکسیون امید صحبتی نشده است. گفت‌وگوهای انجام شده با نمایندگان فراکسیون امید به صورت جداگانه بوده، اما با این شرایط بسیار خوشبین هستیم تا براساس تعامل، هیأت رئیسه تشکیل شود.

تابش با تشریح دلیل تغییر روز رأی گیری انتخابات هیأت رئیسه مجلس گفت: این تعویق صرفاً براساس مرّ قانون بوده؛ زیرا از زمان انتخاب هیأت رئیسه دائم باید یک سال گذشته باشد و به همین جهت انتخابات روز چهارشنبه هفته جاری برگزار می‌شود. درخواست من از رسانه‌ها و مطبوعات این است که به فضای تعاملی در مجلس کمک کنند، زیرا شرایط کشور به نحوی است که در این وضعیت نیاز به تعامل داریم. اداره مجلس از اهمیت بالایی برخوردار است و تعامل بین دولت و مجلس در معرفی کابینه بسیار اثرگذار خواهد بود.

نایب رییس فراکسیون امید در مجلس متذکر شد: اگر بخواهیم درباره وزن فراکسیون چانه زنی کنیم باید طالب پست‌های بیشتری در هیأت رئیسه باشیم ولی شرایط کشور حساس است و به ادامه تعامل بین دولت و مجلس که در حال حاضر رقم خورده نیاز داریم. مردم تندروها را منزوی کردهاند و ما نیز در مجلس نباید به گونه‌ای رفتار کنیم که راه برای تندروها باز شود.

نایب رییس فراکسیون امید در مجلس در خصوص شائبه دخالت وزرا در انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع را باید خودشان توضیح دهند. امیدوارم دولت هیچگاه تمایل به چنین اقدامی نداشته باشد، همچنین شأن مجلس و نمایندگان بالاتر از این است که دولت بخواهد در چینش آنها دخالت کند. تعامل بین دولت و مجلس امری ملی است. در سایه تعامل دولت و مجلس برای رفع مشکلات کشور تلاش می کنند و قطعا مطالبه مردم نیز تعامل است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است