Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوزده سال قبل در چنین روزی پاکستانی‌ها با آزمایش پنج بمب اتمی در ایالت بلوچستان به جمع کشورهای دارای قدرت نظامی اتمی پیوستند.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در تاریخ 28 می سال 1998 انتشار خبر آزمایش موفقیت‌آمیز بمب هسته‌ای توسط پاکستان، دنیا را به تعجب وا داشت.

پاکستان با آزمایش موفق پنج بمب هسته‌ای در ایالت بلوچستان توانسته بود نخستین کشور اسلامی و هفتمین کشور جهان شود که به قدرت اتمی دست پیدا کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایش‌ها در آینده پاکستان و توانایی مقابله با تهدید همیشگی توسط هند، تاثیر بسزایی گذاشت.

هند که تنها چند هفته قبل از آزمایش اتمی پاکستان، بمب هسته‌ای خود را آزمایش کرده و خود را قدرت بلامنازع منطقه می‌دانست با انتشار خبر آزمایش اتمی پاکستان، رژیم صهیونیستی را همراه خود کرده و از تمامی راهکارهای ممکن برای مقابله با پاکستان و تحریم این کشور استفاده کرد.

حتی «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور وقت آمریکا با نواز شریف که در آن دوره نیز نخست‌وزیر پاکستان بود بیش از 10 بار تماس گرفته و در مقابل ارائه کمک کلان مالی خواستار توقف برنامه‌های هسته‌ای شد ولی پاکستان بدون توجه به تهدیدهای قدرت‌های جهانی در چنین روزی پنج بمب هسته‌ای را در کوه‌های چاغی آزمایش کرده و «فریاد تکبیر» خود را جاودانه کرد.

گفتنی است برنامه‌های هسته‌ای پاکستان از سال 1974 به دستور «ذوالفقار علی بوتو» و توسط دکتر عبدالقدیر آغاز شد و این کشور از این سال شروع به افزایش مقادیر اورانیوم خود کرد، تلاش دانشمندان پاکستانی سال‌ها طول کشید تا به نتیجه رسیده و جامعه جهانی پاکستان را به عنوان یک قدرت اتمی قبول کردند.

گزارش‌ها حاکی است پاکستان سالانه 10 بمب اتم جدید تولید می‌کند و تاکنون بیش از 100 بمب اتم را به داشته‌های خود افزوده است.

هر چند با وجود ادعای دولتمردان اسلام‌آباد، این کشور عملا نتوانسته از قدرت اتمی برای حل مشکلاتی چون معضل برق در کشور خود استفاده کند ولی داشتن قدرت اتمی سایه بسیاری از تهدیدهای هند و متحدان آن را از پاکستان دور کرده است.

انتهای پیام/.

R36461/P36461/S8,87,91/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم و این فضا روابط ما را با آژانس باید به تعامل بیشتر برساند. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ظهر امروز، سه‌شنبه 18 اردیبهشت ماه محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران و رافائل گروسی در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای ایران حضور پیدا کردند و سخنانی را ایراد کردند.

در ابتدا اسلامی با اشاره به برگزاری این کنفرانس بین‌المللی گفت: ایران که مهد تمدن و تاریخ بوده همواره تولید کننده و صادر کننده علم و فناوری بوده است و توانسته در دنیا تاثیرگذار باشد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی این فرصت برای مردم عزیز ما فراهم شده تا در جهت پیشرفت علم و فناوری هسته‌ای کشور گام بردارند.

وی افزود: دانشجویان و اساتید ما همواره توانستند همکاری‌های صنعتی داشته باشند و علوم و فنون شتاب بگیرد تا در زندگی مردم تاثیر داشته باشد. با توجه به القائات، رژیم خصمانه و نظام سلطه علیه ایران سعی در مخدوش کردن افکار در خصوص علم هسته‌ای ایران داشتند و اینها بهانه‌ای برای تحریم علیه کشور شده است و این باعث شده تا ما مسیر خود را محکمتر طی کنیم.

اسلامی اظهار داشت: امروز در ایران علوم و فنون هسته‌ای دارای ظرفیت‌های علمی و پژوهشی است و این ظرفیت‌ها فرصت آفرین شده تا جوانان ما به این رشته ورود بکنند. ما در نظام لجستیکی چون تحریم هستیم نمی‌توانیم خریدی در صنعت هسته‌ای داشته باشیم. وقتی شما موفق به خرید نمی‌شوید بایستی از تحقیقات درون‌زا به فناوری برسانید و تبدیل به صنعت کنید. ما توانستیم فرآیند تبدیل ایده به محصول را طی کنیم و این مرهون تلاش‌ها و نتایج تحقیقات دانشمندان است. این یافته‌ها اکنون به صورت بومی انجام می‌شود و نظام سلطه این را نمی‌پذیرد، چه آنان بپذیرند یا نپذیرند ما حرکت خواهیم کرد.

رییس سازمان انرژی اتمی همچنین گفت: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم و این فضا روابط ما را با آژانس باید به تعامل بیشتر برساند. ما با این تعاملات با آژانس تخریب‌های سیاسی را مدیریت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه امروز اراده ملی برای تاثیرگذاری صنعت هسته‌ای در زندگی مردم وجود دارد، گفت: برنامه ما بر اساس سند راهبردی طی می‌شود و ما نسخه آن را به آژانس ارائه کردیم.

اسلامی با تاکید بر توسعه منابع انسانی گفت: ما در سال آینده در این خصوص از بورسیه استفاده خواهیم کرد. دبیرستان‌های انرژی اتمی را به مقطع دبستان گسترش دادیم و استعدادها را برای سرمایه گذاری هدف قرار دادیم. ما از استعدادها در مقطع دبستان به دبیرستان و سپس بورسیه و دانشگاه حمایت خواهیم کرد.

در حال تکمیل...

گروسی: پیشنهادی برای ادامه همکاری به ایران ارائه دادماسلامی: ایران و آژانس برای تداوم همکاری‌ها برنامه دارندرایزنی گروسی و اسلامی در اصفهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • تصاویری از عملیات موفق حماس علیه پایگاه نظامیان صهیونیست | قدرت موشک‌های کوتاه برد رجوم را ببینید + ویدئو