Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@23:32:04 GMT

این موادغذایی را نه بخرید و نه بخورید!

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۶۶۰۶۴

این موادغذایی را نه بخرید و نه بخورید!

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تولید کنندگان محصولات غذایی فاقد مجوزهای وزارت بهداشت اجازه تولید و عرضه هیچگونه فرآورده‌ای را ندارند لذا شرکت‌ها و محصولات غذایی همبرﮔﺮ بانام تجاری ﺑﺮﮔﺮ، ﭼﺎی با نام تجاری ﻫﯿﺰان، ﮐﯿﮏ ﮐﻠﻮﭼﻪ زﻧﺠﺒﯿﻠﯽ ﮐﺎﻣﺮاه، ﻧﻤﮏ بانام‌های تجاری ﻫﯿﻤﺎﻟﯿﺎ، ﺗﺎﺑﻨﺪه و رﺟﺎل، ﺳﻤﺎق بانام تجاری ﺗﺎرﻻ و ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰا ﺷﺮﮐﺖ ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﻟﺒﻨﯽ آﯾﺸﯿﻦ ﮔﺴﺘﺮش دام ﺑﻪ ﺳﻔﺎرش ﺑﺪﯾﻞ به دلیل جعل پروانه ساخت و مجوزهای مورد نیاز اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو غیرمجاز و تقلبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین زردﭼﻮﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺎﮐﺎر ﺻﻨﻌﺖ ﭘﺎﮐﺎن، ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ و ﺷﮑﻼت ﺳﻨﺘﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻬﺮآﯾﯿﻦ بانام تجاری اﻣﯿﺮ جعل، ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺳﻨﺘﯽ ﮐﻤﺎج، آﻟﻮﭼﻪ‌های ﻓﺮاوری ﺷﺪه با نام‌های تجاری ﺑﻬﻨﺎزﺗﺮش، ﻣﯽ ﺧﻮش و لواﺷﮏ روﻟﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ اورﻣﺎن بانام تجاری اورﻣﺎن مستندات لازم بهداشتی را جعل کرده اند. روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه ﭘﻨﯿﺮ ﻟﯿﻘﻮان با نام تجاری ﻣﯿﺰﺑﺎن و ﮔﻼب و ﻋﺮﻗﯿﺎت ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺮادران ﺣﺴﯿﻨﯿﺎن با نام تجاری ﺷﻬﻨﺎب پس از ارائه مدارک و تائید مسئولین از لیست محصولات غیر مجاز حذف شده اند، آورده است: ﮐﻨﺴﺮو رب ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﺳﻔﺎرش ﺷﺮﮐﺖ ﺟﻬﺎن ﺻﯿﺪ ﺳﭙﺎﻫﺎن ﺑﻬﺎﺷﻨﺎب، ﻣﺤﺎﻓﻆ ﻏﺬا از ﺟﻨﺲ pvc با نام تجاری اﯾﺮی- ﮔﻠﺮﻧﮓ، ﻓﯿﻠﺘﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺣﻤﻞ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان (اﺳﺘﯿﮏ اﻟﮑﺎﻻﯾﻦ)، ﺟﻮاﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺟﻮاﻧﻪ ﺷﺒﺪر ﺟﻮاﻧﻪ ﻣﺎش ﺟﻮاﻧﻪ ﻣﯿﮑﺲ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ ﻗﺎرچ ﻣﻬﺮ ﺗﻮﺗﯿﺎ از دیگر محصولاتی هستند که به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی، حق تولید و عرضه محصولات به بازار از آن‌ها سلب شده است. روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پایان با اعلام شماره تلفن ۶۶۴۰۵۵۶۹ از هموطنان خواسته است در صورت مشاهده محصولات نامبرده شده در سطح عرضه، سازمان غذا و دارو را مطلع نمایند تا از طریق معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور نسبت به جمع آوری آنها اقدام نماید.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد

به گزارش خبرآنلاین ،روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابراین گزارش،در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902747

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو