Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-02@12:53:33 GMT

درگیری در اعضای شورا، پیش از تشکیل رسمی

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۶۶۱۳۱

درگیری در اعضای شورا، پیش از تشکیل رسمی

شورای شهر تهران، ۱۴ مرداد دور جدید خود را آغاز می‌کند و درحالی‌که فهرست یک دست اصلاح‌طلب شورای تهران در همین ابتدا با خبر ریاست الویری بحث‌برانگیز شد، به نظر می‌رسد انتخاب شهردار هم موجی دیگر از درگیری‌ها را ایجاد کند.

به گزارش گروه رسانه های بی‌باک، شورای شهر تهران، 14 مرداد دور جدید خود را آغاز می‌کند و درحالی‌که فهرست یک دست اصلاح‌طلب شورای تهران در همین ابتدا با خبر ریاست الویری بحث‌برانگیز شد، به نظر می‌رسد انتخاب شهردار، زمانی‌که دیگر هراس از رأی آوردن یک اصولگرا در میان اصلاح‌طلبان وجود ندارد موجی دیگر از درگیری‌ها را ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از سایت‌های اصلاح‌طلب و نزدیک به خانواده هاشمی در خبری با گلایه از انتشار خبر ریاست الویری نوشته بود: بررسی‌های خبرنگار «انتخاب»، اما حکایت از محتوای وارونه این خبر دارد؛ چرا که طبق اخبار رسیده، جلسه‌ای با دعوت الویری از دیگر اعضا در دفتر او با عنوان «صبحانه کاری» برگزار شده و او در اقدامی که در ادوار شورای شهر سابقه نداشته، به‌صورت کاملاً ناگهانی و بدون اطلاع قبلی خواستار تعیین «ریاست سنی شورا» شده و متعاقباً پاسخ داده که خودش مسن‌ترین است؛ پس باید رییس سنی او باشد! نکته دیگر که باعث ناراحتی اعضای شورای جدید، شده این است که با توجه به غیررسمی بودن جلسه، نباید بدون اطلاع دیگر اعضا، خبر این جلسه غیررسمی منتشر می‌شد اما برخلاف این «تصمیم جمعی» الویری این خبر را در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.


اما انتخاب شهردار گویی ماجرای دنباله دارتری خواهد بود چرا که عباس عبدی روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب در یادداشتی که هفته‌نامه صدا وابسته به حزب کارگزاران و نزدیک به هاشمی منتشر کرده است، با انتقاد از لیست امید برای شورای شهر تاکید کرده است که این لیست نیز مانند تحمیل محسن هاشمی در دوره قبل توسط پدرخوانده‌ها می‌تواند به شکست اصلاحات در بلند مدت بینجامد.


با این حال همین نشریه از قول یکی از نمایندگان شورای شهر اعلام کرده که محسن هاشمی گفته است کاندیدای شهرداری تهران نخواهد شد. نزدیکان روحانی اما گویی روایتی متفاوت از این ماجرا دارند. همان روزی که خبر تکذیب شهرداری محسن هاشمی از سوی برخی از اعضای شورا منتشر شد کانال روزنامه دولت در خبری نوشته است: گزارش‌ها حاکی است 17 نفر از 21 نفر عضو شورا موافق شهردار شدن محسن هاشمی هستند. براساس خبر کانال روزنامه ایران، منتخبان شورای شهر تهران جلسات خود را برای مشخص کردن شهردار آینده تهران آغاز کرده‌اند. اگر چه مباحث زیادی در خصوص میثاق‌نامه کاندیداها و منتخبان و لزوم پایبندی به آن مطرح شده است اما اعضای جدید شورای شهر معتقدند اگر مصلحت عمومی اقتضا کند٬ می‌توان میثاق‌نامه را نادیده گرفت چرا که این میثاق‌نامه وحی منزل نیست. البته این کانال پس از چند دقیقه این خبر را حذف کرد با این حال به نظر می‌رسد ماجرای تصمیم گیری در مورد شهردار تهران به این سادگی‌ها حل‌شدنی نخواهد بود و بعید نیست ماجراهای سال‌های 78 تا 80 بار دیگر در شورای شهر رخ دهد. به گزارش فارس در دوره نخست شورای شهر به‌طور طبیعی نخستین دستور کار اصلی شورا انتخاب شهردار بود. انتخابی که فرایند طولانی و بحث‌برانگیزی را به‌دنبال داشت.


در ابتدا با توجه به یک‌دست بودن سلیقه سیاسی اعضای شورای شهر (اصلاح‌طلب) تصور می‌شد که نخستین دوره با تجربه خوب و شیرینی توام شود. بر همین اساس در فرایند انتخاب شهردار به شکلی دموکراتیک شورا فراخوان داد که مردم کسانی را که توانمندی لازم برای تصدی مسوولیت شهرداری تهران را دارند، به شورا معرفی کنند. اما پس از انتخاب دانش آشتیانی به شهرداری تهران عبدالله نوری از سمت خود انصراف داده و با تعویق افتادن روند انتخاب شهردار تهران‌.


ابراهیم اصغرزاده در جمع ‏خبرنگاران از وجود برخی فشارها از سوی گروه‌های سیاسی و برخی مسوولان شهرداری برای انتخاب شهردار خبر داد و ‏گفت جلوی اعمال نفوذها را گرفتیم و حالا هم تأخیر در انتخاب شهردار را میمون و مثبت تلقی می‌کنیم. در شورای نخست شهر تهران اما در نهایت اوضاع روز‌به‌روز بغرنج‌تر می‌شد. تمکین نکردن موافقان شهردار برای طرح و بررسی مشکلات توقف فروش تراکم، کار را به جایی رساند که موضوع به شورای حل اختلافات استان رسید و نبود حضور مناسب اعضای شورا و بررسی در این شورا، گره را بیش از پیش سخت و کور کرد.


پرونده به شورای حل اختلاف مرکزی متشکل از دو نماینده دولت (معاون حقوقی رییس‌جمهور، محمدعلی ابطحی و معاون اجتماعی و امور شوراهای وزیر کشور، اشرف بروجردی) دو نماینده از قوه قضائیه و سه نماینده از مجلس رسید و رأی انحلال نخستین تجربه پارلمان شهری تهران صادر شد.(بی‌باک)


اصرار و انکارهای این دوره محسن هاشمی و برخی اصلاح‌طلبان در این دوره اما بیش از هر چیر یادآور انکار مرتضی الویری در دوره نخست است چرا که پس از این کشمکش‌ها نام مرتضی ‏الویری - که خود او چند روز پیش‌تر گفته بود تمایلی به پذیرش مسوولیت شهرداری تهران ندارد- به‌عنوان شهردار منتخب ‏شورای شهر تهران در روز 11 خرداد اعلام و بلافاصله حکم شهرداری او از سوی وزارت کشور صادر شد. اختلاف شهردار وقت که هم‌اکنون رییس سنی شورای شهر اصلاح‌طلبان است اما به جایی کشید که وی در جلسه شورا گفت: مدیریت ‏شورایی مورد قبول من نیست و در هیچ جای دنیا هم موفق نبوده است.


من شهردار را بازوی اجرایی شورای شهر نمی‌دانم، ‏زیرا اساساً معتقدم که شورای شهر کار اجرایی نمی‌کند که شهرداری بازوی اجرایی آن باشد.این دوره نیز مرتضی الویری رییس سنی شورای شهر تهران به تماشاگران گفته است که: «نه من، نه هاشمی و نه هیچ‌کدام از لیست امیدی‌ها شهردار تهران نمی‌شوند» که البته باید دید این وعده تا زمان انتخاب شهردار دوام خواهد آورد یا توجیهاتی مانند آنچه در بالا گفته شد، محسن هاشمی را به‌عنوان شهردار بر لیست اصلاح‌طلبان تحمیل خواهد کرد.

منبع: صبح نو


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۶۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب «نسل نو» با نگارش نامه‌ای از حضور در این حزب استعفا دادند.

تاکنون آلما فرامرزی، نوید خاصه باف و امیدعلی پورحسن سه تن از اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو هستند که از عضویت در این حزب کناره‌گیری کردند.

«عدم برگزاری جلسه شورای مرکزی در یک سال گذشته» و «موضع‌گیری‌های ناصواب دبیرکل حزب» عمده دلایلی است که در نامه استعفای این اعضا دیده می‌شود.

دبیرکلی حزب نسل نو را مهدی اقراریان برعهده دارد. اقراریان از سوی اطرافیانش به اختلاف افکنی بین شورای شهر و شهردار تهران متهم شده است. 

منتقدان اقراریان می‌گویند وی با پوشش انقلابی وارد لیست شورا شد، اما مواضع وی در راستای اختلاف افکنی است به نحوی که غالبا مورد توجه رسانه‌های ضدانقلاب قرار می‌گیرد. 

برخی دیگر با استناد به سامانه پیامکی حزب نسل نو، مدعی هستند که وی پس از انتخابات مجلس، این سامانه را جهت اختلاف بین رئیس مجلس و شهردار تهران فعال کرده است.

البته یک عضو شورای شهر به خبرنگار فارس گفت علت تغییر موضع آقای اقراریان ربطی به موضوعات سیاسی ندارد و تحلیل‌های در این زمینه اشتباه است.

وی افزود اختلافات پیش آمده عمدتا مربوط به مسائل شهری و سلایق مدیریتی است. مثلا آقای اقراریان با توجه به سکونتشان در منطقه ۸ شهرداری توقع داشتند که شهردار این منطقه با نظر وی انتخاب شود که عدم موافقت شهرداری با این موضوع آغازگر این اختلافات بوده است. در سایر موارد نیز اختلافات از همین تفاوت سلیقه هاست و بی جهت نباید آن‌ها را با عینک سیاسی تحلیل کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • خروج علیه شهردار تهران
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند