Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@10:25:16 GMT

عزل‌ها به خانواده هاشمی رسيد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۶۸۹۷۵

روز گذشته ياسر هاشمي‌رفسنجاني از رياست دفتر هيئت امناي دانشگاه آزاد برکنار شد. با گذشت حدود يک‌ ماه از برکناري حميد ميرزاده، رئيس دانشگاه آزاد از سوي دکتر ولايتي، ياسر هاشمي فرزند آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني که رياست دفتر هيئت امناي دانشگاه را برعهده داشت، از مسئوليت خود برکنار شده است. رویداد۲۴- ياسر هاشمي پس از برکناري حميد ميرزاده از رياست دانشگاه، در اظهارنظري ضمن نگراني از اين اقدام، آن را برخلاف سيره آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني دانسته و نسبت به آينده دانشگاه آزاد و هاشمي‌زدايي در اين دانشگاه هشدار داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته مي‌شود هفته گذشته در يکي از جلسات مديريتي دانشگاه آزاد نيز ياسر هاشمي به نوريان سرپرست دانشگاه انتقاد کرده بود.
پس از مرگ آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني، سرنوشت دانشگاه آزاد اسلامي در هاله‌اي از ابهام قرار گرفت. با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامي، پس از درگذشت آيت‌الله هاشمي، دکتر علي‌اکبر ولايتي رياست هيئت امناي دانشگاه آزاد را بر عهده گرفت و روي صندلي هاشمي در دانشگاه آزاد نشست.
دانشگاهي که در زمان محمود احمدي‌نژاد و رياست فرهاد دانشجو دچار تغييرات گسترده شد و بدهي‌هاي کلان مالي را براي رياست بعدي خود بر جاي گذاشت. اما اکبر هاشمي رئيس هيئت امناي دانشگاه آزاد از امضاي حکم فرهاد دانشجو امتناع ورزيد و بنا بر قانون اين موضوع به رئيس‌جمهور واگذار شد و رئيس‌جمهور وقت هم امضاي حکم را به وزير علوم واگذار کرد، وزير علوم نيز که کامران دانشجو بود، حکم رياست دانشگاه آزاد را براي برادر خود امضا کرد. فرهاد دانشجو تا ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ رئيس دانشگاه آزاد بود و در اين تاريخ با رأي اکثريت اعضاي هيئت امناي دانشگاه، حميد ميرزاده، جايگزين وي شد.
همه عزل و نصب‌هاي يک ماه اخير
با روي‌کارآمدن دولت تدبير و اميد، هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي به رياست آيت‌الله اکبر هاشمي‌رفسنجاني توانستند دوباره تصميم‌‌گيري‌هاي مطابق با سياست تأسيس اين دانشگاه را روي روال کار قرار دهند. با برکناري فرهاد دانشجو، حميد ميرزاده بر صندلي رياست دانشگاه آزاد نشست. مطابق صلاحديد هيئت امنا و نظر خود به عنوان رياست بزرگ‌ترين دانشگاه حضوري جهان، عزل و نصب‌هاي دانشگاه را کليد زد و پس از مرگ آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني، انتظار همه اين بود که ميرزاده تا پايان دوره خدمت چهارساله خود يعني تا شهريور ٩٦ بر سر کار بماند، اما چنين نشد و با برگزاري جلسه فوق‌العاده هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي،‌ ميرزاده که گفته مي‌شد از ابتداي ورود علي‌اکبر ولايتي با انتصاباتي که از ناحيه هيئت امنا از وي درخواست مي‌شد، مخالفت کرده بود، حاضر به استعفا نشد و هيئت امنا ناچار به برکناري وي از سمت رياست دانشگاه آزاد اسلامي شد.
از زمان برکناري حميد ميرزاده تا امروز حدود يک ماه مي‌گذرد، در این مدت حدود ١٠ عزل و نصب در دانشگاه آزاد اسلامي اتفاق افتاده است. به گفته يکي از مطلعان حاضر در دانشگاه آزاد در بسياري از نامه‌هاي افراد برکنارشده، دليل جابه‌جايي استعفا عنوان شده، اين در حالي است که مديران ارشد دانشگاه آزاد اسلامي مجبور به استعفا شده‌اند. خبرها مي‌گويند اولين جابه‌جايي پس از ميرزاده متعلق به رياست روابط عمومي دانشگاه آزاد يعني حسين منوري بود. پس از برکناري حسين منوري، محمدمهدي جولايي رياست روابط عمومي دانشگاه آزاد را بر عهده گرفت. هومن ستاري، رئيس حراست دانشگاه آزاد اسلامي هم پس از آمدن علي‌محمد نوريان، رياست جديد دانشگاه آزاد برکنار شد و جاي خود را به سيد عليخاني‌ داد، شايان تقي‌زاده مدير کل پيگيري دانشگاه آزاد جاي خود را به گوهري داد، پس از برکناري عليرضا مصدق، مديرکل حقوقي دانشگاه آزاد گوهري جايگزين وي شد. در زمان رياست دکتر ميرزاده، طه هاشمي معاون فرهنگي دانشگاه آزاد استعفا داده بود و دکتر صامت سرپرستي اين معاونت را بر عهده داشت که با آمدن نوريان کلانتري جايگزين وي شد، به جاي صفريان رئيس مرکز بازرسي دانشگاه آزاد، خاني آمد و با برکناري واشقاني‌فراهاني معاون پژوهشي دانشگاه آزاد دکتر موسي‌‌خاني جايگزين وي شد. منادي نيز جايگزين حجت‌الاسلام علي عسگري در معاونت امور مجلس شد و رياست مرکز حوزه رياست دانشگاه آزاد از دکتر دعاگويي گرفته و به تروهيد واگذار شد. همچنين دکتر اسکندري جايگزين مهندس ظهوريان در شوراي رسانه و سازمان چاپ شد.
اما روز گذشته، با برگزاري جلسه هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي، خبر برکناري ياسر هاشمي از رياست دفتر هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي روي خبرگزاري‌ها قرار گرفت و شايعه برکناري دکتر عباسپور از رياست دانشگاه علوم تحقيقات هم قوت گرفت.
اين دانشگاه ميراث هاشمي است
ياسر هاشمي در گفت‌وگو با «شرق» با اشاره به اينکه اين موضوع در پيغامي به اطلاع وي رسانده شد، درباره اين برکناري گفت: «با توجه به همه علاقه،‌ انگيزه و وظيفه‌اي که نسبت به دانشگاه آزاد اسلامي احساس مي‌کردم، علاقه‌مند بودم که کارم را در اين دانشگاه ادامه دهم چراکه اين دانشگاه را ميراث آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني براي مردم مي‌دانم، البته اين برکناري حق قانوني دکتر ولايتي است، متأسفانه امکان همکاري براي من فراهم نشده و خوشحال هستم که حداقل در اين مورد اقدام قانوني انجام شده است».
هاشمي درباره حس شخصي خود به اين برکناري گفت: «خودم اصلا چنين حدسي نمي‌زدم که از رياست دفتر هيئت امنا کنار گذاشته شوم. من در اين دانشگاه بزرگ شدم و باز مي‌گويم به خاطر نوع وابستگي‌اش به آيت‌الله هاشمي و به خاطر اينکه شايد تنها دستاورد بزرگ بعد از انقلاب تأسيس اين دانشگاه باشد، کار در دانشگاه را دوست داشتم. آيت‌الله هاشمي هم به اين مجموعه هميشه علاقه‌مند بود و پيشرفت آن را دوست داشت، اما به هرحال هر اتفاقي که افتاده و قانوني باشد، از آن تمکين مي‌کنم و اميدوارم روند رو به رشد دانشگاه آزاد پس از آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني نيز ادامه پيدا کند».
هاشمي در پايان با اشاره به اينکه اعتراضي نسبت به اين برکناري ندارد، در پاسخ به اين سؤال که چرا به برکناري حميد ميرزاده اعتراض داشت، عنوان کرد: «برکناري آقاي ميرزاده خلاف روند مديريتي آقاي هاشمي بود و من به همين دليل نسبت به آن اعتراض داشتم».
دانشگاه آزاد اسلامي دو سال پس از انقلاب فرهنگي ايران که منجر به تعطيلي موقت دانشگاه‌ها شد، تأسيس شد.
اين دانشگاه در ارديبهشت سال ۱۳۶۱ به پيشنهاد اکبر هاشمي‌رفسنجاني و با حمايت حضرت امام خميني تأسيس شد و تاکنون رياست عبدالله جاسبي، فرهاد دانشجو، حميد ميرزاده و سرپرستي علي‌محمد نوريان را در تاريخ خود ثبت کرده است. شنيده‌هاي خبرنگار «شرق» حاکي از آن است که برکناري‌ها در اين دانشگاه ادامه دارد. در روزهاي اخير خبر برکناري دکتر عباسپور از رياست دانشگاه علوم و تحقيقات در رسانه‌ها منتشر شد، هرچند سرپرست دانشگاه آزاد اين برکناري را تکذيب کرد، اما با برگزاري جلسه هيئت امنا در روز گذشته دوباره شايعه برکناري عباسپور قوت گرفت.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است