Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان گفت: درآمد حاصل از فروش بلیط موزه های استان زنجان در سال ۹۵ از مرز ۶۰۰ میلیون تومان گذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان، مهرداد عسگریان افزود: طی چهار سال گذشته درآمد از حاصل از فروش بلیط موزه های استان زنجان مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان گفت: درآمد حاصل از فروش بلیط موزه های استان زنجان در سال ۹۵ از مرز ۶۰۰ میلیون تومان گذشت این در حالی است که درآمد حاصل از فروش بلیط موزه های این استان در سال ۹۲، ۳۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود.

عسگریان با اشاره به اینکه ۱۸ اثر غیرمنقول تاریخی، طبیعی و معنوی در سال ۹۵ توسط معاونت میراث فرهنگی، شناسایی و ثبت شده است، اظهار کرد: بند تپه، تپه گوشتین، عباسلو، ورک تپه، جنگل قاباقی، منجوق تپه، مرغا تپه شرقی، دژمنده خویین، دیزالی، حمام سعدی، مسجد میربا، محوطه اوچ ایاق، حمام سعادت ابهر، بیمارستان شهناز(شهید بهشتی)، تپه قبرستان، آسیاب آبی دهشیر، حمام حاجی داداش و مسجد سید فتح الله از جمله آثاری غیر منقول تاریخی، طبیعی و معنوی شناسایی و ثبت شده توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان است.

وی با اشاره یه اینکه تاکنون پنج مورد میراث ناملموس توسط معاونت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان ثبت شده است، عنوان کرد: آئین تکم گردانی، آئین کوسه گلین، آئین چمچه خاتون ، مراسم آئینی جشن حاللا و آش ترش زنجان میراث ناملموس ثبت شده استان زنجان هستند.

معاون میراث فرهنگی این اداره کل با اشاره به پژوهش ها و کاوش های صورت گرفته، افزود: پاک سازی معدن نمک چهرآباد زنجان، کاوش تپه کرسف، بازدید کارشناسی و ارائه نظر کارشناسی حفاریهای غیرمجاز و بازدید و ارائه نظر کارشناسی و ارائه نظر کارشناسی به پرونده های حقوقی از جمله فعالیت های حوزه پژوهش و کاووش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان است.

عسگریان در خصوص مرمت بناهای تاریخی گفت: بناهای تاریخی بعنوان زیرساخت های حوزه گردشگری از اهمیت بسایری برخودارند. ما همه کارگردانان حوزه گردشگری هستیم تا آهنگ سفر گردشگران را به زنجان بیشتر کنیم . نتایج تلاش های امروزه ما در زمینه زیر ساخت ها در بلند مدت نمایان می شود.

وی در خصوص فعالیت های مرمتی این معاونت عنوان کرد: لایروبی محدوده رودخانه زنجانرود(محدوده پل سردار)، مرمت مسجد آقا کاظم، مرمتهای اضطراری خانه حکیمیان، مرمت بخش هایی از بازار زنجان از جمله ورودی سرای ملک، بخشی از شیطانا بازار و قسمت هایی از بازار پایین ، ساماندهی و تعمیر شیروانی بخش حفاظت شده معدن چهرآباد، مرمت میل و حمام خوئین، ساماندهی خانقاه چلبی اوغلی و مرمت مدرسه شریعتی از جمله فعالیت های صورت گرفته در حوزه مرمت بناهای تاریخی اداره کل میراث فرهنگیف صنایع دستی و گردشگری زنجان است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۰۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود