Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر صفانیا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در این نشست با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، ماه رمضان را ماه پر برکت و پرفضیلتی برای تزکیه نفس و روح دانست.

او با تأکید بر صرفه جویی در استفاده از اموال دانشگاه و مدیریت هزینه ها، پیشنهاد راه اندازی صندوق خیریه در راستای حمایت از دانشجویان و کارکنان نیازمند را ارایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال توجه به استحصال منابع مالی جدید و کاهش وابستگی به شهریه دانشگاه را بخش دیگر رویکرد این واحد خواند و گفت: باید متناسب با برنامه کلان دانشگاه آزاد اسلامی بسترهای لازم برای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی فراهم شود تا هدف اصلی دانشگاه نسل چهارم که دانشگاهی کارآفرین است محقق شود."

صفانیا در ادامه با ورود به موضوع چابک سازی سازمانی ضمن توجه به مدیریت منابع انسانی گفت: "باید از مولفه هایی چون آسان سازی شغلی، چرخش شغلی، غنی سازی شغلی و لاجرم توسعه شغلی غافل نبود چراکه امروزه سازمانی موفق تر خواهد بود که بتواند همسو با تغییرات محیطی برنامه تغیر سازمانی خود را نیز پیش ببرد."

رئیس واحد تهران شمال شناسایی و جذب نخبگان را یکی دیگر از راهبردهای واحد خود همسو با سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و خواستار ایجاد شبکه یکپارچه علمی پژوهشگران و نخبگان و بانک اطلاعاتی آنها شد.

او از تکمیل فرایند نصب تجهیزات آزمایشگاه ملی تا پایان مرداد در واحد تهران شمال نیز خبر داد و گفت: "توجه به بخش صنعت و توسعه همکاری با حوزه های صنعتی کشور رویکرد دیگر واحد تهران شمال است که مطالعات اولیه بر روی آن انجام شده است که در این راستا گسترش قطب های علمی و تخصصی از جمله اهمیت بخشی به مراکز رشد واحد های فناور و دانش بنیان مورد توجه قرار گرفته است و این واحد علاوه بر افتتاح اولین مرکز رشد فناور در سال قبل، خود را برای افتتاح دومین مرکز رشد ظرف روزهای آینده آماده کرده است."

توسعه تحصیلات تکمیلی متناسب با برنامه ریزی توسعه آموزش عالی کشور، کاهش بوروکراسی و تمرکز زادیی از سایر موضوعات مهمی بود که صفانیا در جلسه شورای واحد دانشگاهی تهران شمال به تبیین آنها پرداخت.

او با تأکید بر تهیه و ارایه فلوچارت و تقویم زمانی جلسات دانشکده های تابعه واحد در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری و مالی خواستار تشکیل کمیته انفورماتیک واحد، مرکب از صاحب نظران و متخصصان گروه های کامپیوتر، مهندسی صنایع، مدیریت انفورماتیک و حوزه های اداری به منظور تسهیل در روند مکاتبات اداری و توسعه مکاتبات مجازی، رفع موانع اداری، تسهیل در صدور ارزشیابی و گواهی نامه های تحصیلی و تسریع در انجام امور مدرسین مدعو و تکریم ارباب رجوع شد.

رئیس واحد تهران شمال در ادامه آمار هیأت علمی تمام وقت، نیمه وقت و مدعو واحد تهران شمال و همچنین حضور دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی را از یک سو و فراهم سازی امکانات تحقیقاتی و رفاهی در سایت واحد تهران شمال از سویی دیگر مقدمه پیشتازی این واحد دانشگاهی در تحقق چشم اندازهای نقشه جامع علمی کشور بی نظیر قلمداد کرد و با تأکید بر هدفمند سازی تحقیقات و یافته های علمی خواستار ارایه سخنرانی های علمی با هدف تبادل اطلاعات و توسعه نتایج علمی در دانشکده ها و گروههای آموزشی واحد تهران شمال شد.

شورای واحد دانشگاهی تهران شمال هر ماه با حضور اعضای هیأت رئیسه، روسای دانشکده های تابعه و مدیران کل ستادی در دفتر ریاست این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

دریافت کننده: مهرنوش زارعی/انتشار: آخوندی

204/200

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۵۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی،  پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستاد‌های فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستاد‌ها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیئت امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سند‌های مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سند‌ها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح  شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته‌های آینده بتوانیم به تصویب پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است