Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: متأسفانه اختلالات زیادی در بحث تنظیم بازار وجود دارد و وزارت جهاد کشاورزی از عهده آن به خوبی برنیامده است و شاهد افراط و تفریط در واردات هستیم.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم،جلال محمودزاده در گفت‌وگو با فارس، در مورد درست اجرا نشدن قانون تمرکز که با مصوبه مجلس تنظیم بازار را در بخش کالاهای اساسی به وزارت جهاد کشاورزی واگذار کرده، اظهار داشت: تنظیم بازار بحث پیچیده‌ای است که قبلاً‌ وزارت جهاد کشاورزی مدعی بود به خاطر آنکه مدیریت تنظیم بازار را در اختیار ندارد نمی‌تواند کار را از پیش ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت جهاد کشاورزی از عهده تنظیم بازار بر نیامد

وی اضافه کرد: در همین راستا مجلس نهم این بخش را از وزارت صنعت منفک کرده و به وزارت جهاد کشاورزی واگذار کرد، اما علی رغم آنکه هم بحث تولید محصولات کشاورزی و هم واردات آن در اختیار این وزارتخانه است، متأسفانه اختلالات زیادی در بحث تنظیم بازار وجود دارد و وزارت جهاد کشاورزی از عهده آن به خوبی برنیامده است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به این نکته اشاره کرد که وزارت جهاد کشاورزی باید بر اساس مصرف سرانه واقعی میزان تولید و نیاز مردم را برآورد کند تا مابه‌التفاوت آن از طریق واردات تأمین شود که همیشه در این زمینه شاهد افراط و تفریط بوده‌ایم. یا آنقدر کالا وارد می‌کنند که تولید داخل روی دست کشاورز می‌ماند یا آنقدر دیر و کم وارد می‌کنند، که قیمت کالا در بازار افزایش چشمگیری پیدا می‌کند که نمونه بارز آن شکر است.

لابی‌های وارداتی در وزارتخانه

محمودزاد همچنین به بحث واردات پرتقال در شب عید امسال هم اشاره‌ای کرد و گفت: پس از سرمازدگی باغات مرکبات شمال 50 هزار تن نیاز به واردات مرکبات داشتیم اما بیش از 150 هزار تن پرتقال وارد کشور شد و تمام این‌ها برمی‌گردد به لابی‌هایی که در بحث واردات وجود دارد.

خبرنگار فارس پرسید واردات اینگونه کالاها که بر عهده مباشران دولتی از جمله شرکت جهاد نصر است که محمود زاده در پاسخ گفت: برخی در بدنه وزارت جهاد کشاورزی نفوذ دارند و به غیر از این شرکت واردکنندگان دیگری هم هستند که در امر واردات دخالت دارند.

وی در مورد افزایش قیمت گوشت و برخورد کمیسیون کشاورزی مجلس با این موضوع هم گفت: روز یکشنبه جلسه‌ای را با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی امور دام و معاونان وزیر در مجلس داشتیم که به ما اعلام کردند در بحث تنظیم بازار مشکلی نداریم، آنها به ما گفتند که در انبارها و سردخانه‌ها به اندازه کافی گوشت قرمز و سفید وجود دارد.

وی تأکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام باید تنظیم بازار گوشت را در دست بگیرد چرا که با توجه به امکانات و سردخانه‌هایی که این شرکت در نقاط مختلف کشور دارد، باید اجازه فعالیت دلالان را در بازار ندهد.

مجوز صادرات دام اشتباه بود

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس همچنین صادرات دام زنده به خارج از کشور را در سه ماه گذشته یکی دیگر از مواردی عنوان کرد که سبب کمبود عرضه تولید داخل به بازار شده و در این میان برخی زیاده‌خواهان نیز بر افزایش قیمت‌ها دامن زده‌اند.

وی گفت: وزارت جهاد در این زمینه دچار اشتباه شد و نباید اجازه می‌داد که دام زنده به کشورهای اطراف صادر شود.

انتهای پیام/

خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

بازگشت به صفحه سایر رسانه ها

R30411/P30411/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، شفیعی با اشاره به برنامه ریزی برای تامین گوشت در استان یزد، گفت: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزبع شده است و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.
وی ادامه داد: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است. 
شفیعی گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه اندازی واحد‌های راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است. 
وی ادامه داد:قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰ هزار تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.
سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، ادامه داد:با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حوکمتی ارجاع داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته