Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@23:35:58 GMT

ایجاد ۲۴۵ فرصت شغلی ویژه افراد جویای کار در شهرضا

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۷۶۸۴۷

ایجاد ۲۴۵ فرصت شغلی ویژه افراد جویای کار در شهرضا

صفابخش گفت: زمینه اشتغال ۲۴۵ نفر در سال گذشته با توزیع تسهیلات اقتصاد مقاومتی در شهرستان فراهم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز، عنوان کرد: یکی از مهمترین وظایف ما در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب، به عنوان اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده، ترویج گفتمان اقتصاد مقاومتی در عرصه اقدام و عمل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدرضا صفابخش با اشاره به تلاش بسیج سازندگی برای تحقق شعار سال و عمل به دستور فرمانده معظم کل قوا در حوزه اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: در سال گذشته ۴۶۰ جلسه توجیهی و ایجاد انگیزه در فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج در شهرستان برگزار شد.
وی همچنین از برگزاری جلسات توجیهی و ایجاد انگیزه در بین بسیجیان و مردم خبر داد و افزود: ۱۱ هزار و ۴۴۰مورد از این جلسات در حوزه استحفاظی پایگاه های تحت امر ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برگزار شده است.
مسئول قرارگاه بسیج سازندگی شهرضا با اشاره به برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در این شهرستان بیان کرد: این نمایشگاه با موضوع حمایت از کالاهای ایرانی و با اولویت معرفی صنایع فعال در شهرستان برگزار شد.
صفابخش برگزاری اردوهای هفت روزه و یک روزه جهادی در مناطق محروم را از جمله دیگر خدمات بسیج سازندگی برشمرد و گفت: ۷۸۰ مرحله از این اردوها با اولویت اقتصاد مقاومتی در روستاهایی نظیر قصرچم، کهرویه، شاهزاده علی اکبر، اسفرجان، دهک، قهه و جرم افشار برگزار شده است.
وی در ادامه این مطلب افزود: در این اردوها خدماتی نظیر گازکشی، برق کشی، انتقال آب، رنگ آمیزی، لایروبی انهار و قنوات، ساخت و ساز و برداشت محصولات مردم محروم ارائه شده است.
مسئول قرارگاه بسیج سازندگی شهرضا همچنین از واگذاری ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی به متقاضیان این شهرستان خبر داد و افزود: واگذاری این میزان از تسهیلات زمینه ایجاد مستقیم ۲۴۵ فرصت شغلی را فراهم کرده است.
صفابخشتصریح کرد: کارجویان شهرضایی پس از دریافت تسهیلات مذکور اقدام به ایجاد عرصه های شغلی در زمینه پرورش زنبور عسل، بسته بندی ادویه و غذاهای نیم آماده ، پرورش قارچ ، پرورش ماهی ، آبیاری قطره ای و پرورش بلدرچین کردند.
مسئول قرارگاه بسیج سازندگی شهرضا اضافه کرد: پرورش دام سبک و سنگین، ایجاد کارگاه صنایع تبدیلی و بسته بندی انار و عسل و ایجاد گلخانه بسته بندی داروهای گیاهی با بیش از ۱۳۰ عرصه از جمله دیگر زمینه های فعالیت دریافت کنندگان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در شهرستان بوده است.
صفابخش در بخش دیگری از سخنان خود، با تأکید بر ضرورت توجه به مسئله آموزش افراد جویای کار، اظهار کرد: برگزاری کلاس های آموزشی با شرکت بیش از ۴۰۰ نفر در زمینه پرورش قارچ ، زنبور عسل ، شیلات و ماکیان در همین راستا انجام شده است.
وی همچنین با اشاره به تعامل و همکاری بسیج سازندگی شهرضا با دیگر ادارات و نهادهای خدمات رسان در زمینه های مختلف، گفت: همکاری با شهرداری شهرضا در رنگ آمیزی جداول به متراژ تقریبا ۱۲۰ کیلومتر، کمک به اداره آموزش و پرورش شهرستان جهت رنگ آمیزی و شاداب سازی مدارس به تعداد ۱هزار و ۲۰۰نفر روز و همکاری با شبکه دامپزشکی در واکسیناسیون نیوکاسل به صورت رایگان، از جمله این موارد بوده است.
مسئول قرارگاه بسیج سازندگی شهرضا ادامه داد: کمک به اداره کتابخانه شهرضا جهت چینش کتابخانه ها به صورت رایگان، همکاری در زمینه جمع آوری ذکات و کمک های مردمی، اعزام تیم های بهداشتی و پزشک به مناطق محروم به صورت رایگان و برگزاری کلاس های آموزشی با موضوع سبک زندگی و ایجاد اشتغال از جمله دیگر زمینه های این نوع همکاریها بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد موالی‌زاده عصر امروز سه‌شنبه در جلسه شورای اداری اهواز که در سالن جلسات شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های افراد اقتصاددان این است که بتوانیم شعار امسال را اجرایی کنیم چرا که علت و موتور محرک اقتصاد در هر کشوری مساله مشارکت مردمی و به بیان ساده‌تر اقتصاد آزاد است، همان اقتصاد آزادی که دولت‌های غربی اعلام می‌کنند. هرچه از اقتصاد دولتی به دور باشیم و اقتصاد ما مردمی باشد یعنی مشارکت مردم را بیشتر داشته باشیم آنگاه اقتصاد ما موفق‌تر خواهد بود.

فرماندار اهواز تصریح کرد: نمونه بارز مشارکت مردم، اقتصاد مقاومتی است. مقام معظم رهبری از سال ۹۱ در خصوص اقتصاد مقاومتی سیاست‌های کلی را ابلاغ کردند که افراد آنها را خواندند، صحبت کردند و روی زمین گذاشتند ر واقع آن را عملیاتی نکردند و می‌توان گفت در حال حاضر چیزی به نام اقتصاد مقاومتی در کشورمان وجود ندارد؛ اگر اقتصاد مقاومتی در کشور اجرایی شود، اقتصاد ما در مقابل همه تحریم‌ها و هجمه‌ها واکسینه و تاب آور می‌شود.

وی گفت: مسأله زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است چرا که زراعت چوب بهترین تجارت و بازرگانی درون‌زای اقتصادی است. همچنین شیلات، آبزیان و آبزی‌پروری از مصادیق بارز دیگر اقتصاد مقاومتی هستند که بسیار به تقویت جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کنند؛ خوشه‌های صنعتی پوشاک که در دستور کار استان خوزستان قرار دارد و در حال عملیاتی شدن است که سبب جهش تولید در اقتصاد کشور به ویژه اقتصاد خوزستان خواهد شد.

فرماندار اهواز با تاکید بر اینکه تک‌تک دستگاه‌های اجرایی برای شعار امسال برنامه داشته باشند، عنوان کرد: این موضوع قبلاً به دستگاه‌ها ابلاغ شده اما با گذشت ۲ ماه از سال تنها چهار دستگاه برش ارسال کرده‌اند که آنها هم نیاز به چکش‌کاری دارند تا بتوانیم نتیجه ملموس و عملیاتی بگیریم.

وی با اشاره به نرخ بیکاری در خوزستان اظهار کرد: خوزستان استان صنعتی و تامین کننده مالی کشور و یک استان بسیار استراتژیک است که نباید بیکار داشته باشد اما در این استان نرخ بیکاری بالا است. برعکس آن، استان‌هایی مثل سمنان و یزد بیکاری معکوس دارند؛ لذا در خوزستان بلایی به نام اقتصاد دولتی وجود دارد و افراد در خوزستان می‌خواهند در ادارات دولتی و یا خصوصی استخدام شوند و این نشان می‌دهد تفکر و فرهنگ کارآفرینی در خوزستان ضعیف است.

فرماندار اهواز ادامه داد: ایجاد فرهنگ کارآفرینی در استان خوزستان بر عهده شهر اهواز است چرا که به عنوان مرکز استان نگاه بسیاری از شهرها به اهواز است تا بتوانند از آن ایده بگیرند.

موالی زاده با اشاره به موضوع عفاف و حجاب گفت: از رؤسای ادارات در مرکز خوزستان تقاضا دارم تا بحث عفاف و حجاب را جدی بگیرند، همچنین از فراجا بابت عملیاتی کردن «طرح نور» قدردانی می‌کنم. سپاه و ستاد امر به معروف در صحنه هستند و در اجرای طرح نور سنگ تمام گذاشته‌اند.

وی افزود: در موضوع عفاف و حجاب افراط و تفریط بسیار مهم است؛ لذا نرم‌افزار «ع» که در حال اجرایی شدن از سوی وزارت کشور است کار را ساختارمند خواهد کرد و به این موضوع کمک می‌کند که در این صورت نه شخصی می‌تواند زیاده‌روی داشته باشد و نه اینکه بی‌توجهی کند؛ این موضوع را مصوب می‌کنیم تا در جلسات شورای اداری نیز مدنظر قرار داده شود.

رسیدگی به مشکلات روستاها

فرماندار اهواز، موضوع دیگر را دهه کرامت اعلام و عنوان کرد: با توجه به اینکه دهه کرامت را پیش‌رو داریم از همه مدیران انتظار داریم که در این زمینه اهواز حرف اول را در کشور بزند، ما نیز امسال نگاه ویژه‌ای به دهه کرامت خواهیم داشت و علاوه بر برگزاری مراسم در چند منطقه از اهواز، در منطقه کمتر برخوردار کوی علوی و شهرک رزمندگان مراسم بزرگ و باشکوه دهه کرامت را برگزار خواهیم کرد.

موالی زاده با اشاره به برگزاری امتحان‌های نهایی دانش آموزان بیان کرد: امتحان‌های نهایی سرنوشت فرزندان ما را رقم می‌زند؛ لذا شرایط به گونه‌ای پیش نرود که خدای نکرده به دلیل کمبود هرگونه امکانات، دانش آموزان امتحان‌های خود را خراب کنند؛ بنابراین همه مدیران دست به دست هم دهند و در قالب شورای آموزش و پرورش هم افزایی داشته باشند تا این کار به خوبی انجام شود.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت موضوع دیگر ما است به همین منظور هفته آینده جلسه ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برگزار خواهیم کرد. از دستگاه‌ها تقاضا دارم همان مدلی را که سال گذشته در هفته دفاع مقدس اجرایی کردند و به خانواده شهدا سر زدند، امسال نیز این را جزو برنامه‌های خود قرار دهند و هر اداره و حوزه‌ای در هر هفته به دیدار خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بروند و پای صحبت‌های آنها بنشینند.

فرماندار اهواز با اشاره به بارندگی‌های پیش‌رو گفت: از فردا همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های خدمات رسان در این خصوص در حالت آماده باش هستند، هر دستگاهی به وظیفه خود عمل کند تا اتفاق یا مسأله‌ای به وجود نیاید. قطعاً شهرداری و آب و فاضلاب آماده باش هستند و در حال حاضر جلسه ستاد بحران در استانداری در حال برگزاری است.

موالی زاده با بیان اینکه تنها شهر اهواز دارای مشکل نیست، تصریح کرد: ساکنان و زحمتکشان در روستاها دارای مشکلات عدیده‌ای هستند که باید به صورت ماهانه مورد رسیدگی قرار گیرند؛ بنابراین از این ماه برای هر بخش شورای اداری خاص و ویژه در قالب کمیته و زیرمجموعه شورای اداری اهواز تشکیل خواهیم داد تا بتوانیم مشکلات را مطرح و به موضوعات بخش‌ها رسیدگی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی به صورت خودسر عمل نکنند، بیان کرد: اگر هر دستگاه اجرایی با دستگاهی دچار مشکل شد، مقابله به مثل کند آنگاه آن شهر، دیگر شهر نمی‌شود؛ لذا اگر مشکلی وجود دارد این مسأله را با بنده مطرح کنند تا آن را پیگیری کنم.

فرماندار اهواز افزود: این موضوع که مدیر هیچ شهرستانی نباید بدون هماهنگی با نماینده عالی دولت یا فرماندار از شهر خارج شود، از مصوبات شورای عالی اداری است؛ بنابراین این مساله را تذکر می‌دهم که این اتفاق رخ ندهد و اگر مدیری قصد خارج شدن از شهر را داشت حتماً هماهنگی لازم را انجام دهد.

کد خبر 6093622

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص طی هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد