Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@10:48:09 GMT

۳۰۰۰ هکتار از اراضی میامی زیر کشت آفتابگردان رفت‌

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۷۸۰۴۲

۳۰۰۰ هکتار از اراضی میامی زیر کشت آفتابگردان رفت‌

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی ایجاد صنایع فراوری تخمه آفتابگردان در این شهرستان را خواستار شد و گفت: بیش از سه هزار هکتار از اراضی میامی زیر کشت آفتابگردان رفته و این شهرستان را درزمینهٔ تولید دانه‌های روغنی و محصولات آن متمایز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از میامی، علی‌اصغر محمدی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران و اصحاب رسانه ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اظهار داشت: آفتابگردان یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی شهرستان میامی به شمار می‌رود و اکنون بیش از 3 هزار هکتار از اراضی این شهرستان را مزارع آفتابگردان تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه مزارع آفتابگردان ظرفیت مطلوبی را برای تولیدات روغنی ایجاد می‌کند خاطرنشان کرد: مزارع آفتابگردان در میامی به دو صورت دیمی و آبی پرورش داده می‌شوند که به‌طور متوسط 300 الی 500 کیلوگرم در هر هکتار از مزارع آفتابگردان این شهرستان با شرایط دیمی پرورش داده می‌شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی از برداشت محصولات مزارع آفتابگردان در پایان شهریورماه خبر داد و گفت: اجرای عملیات برداشت محصول از مزارع آفتابگردان تا آبان ماه طول می‌کشد و برای بهره‌وری از این محصولات و تولید مواد موردنیاز از آن به استان‌های شمالی کشور فرستاده می‌شود.

وی با اشاره به شرایط آب و هوایی شهرستان میامی و موقعیت جغرافیایی آن در استان سمنان تأکید کرد: کاشت آفتابگردان در شهرستان‌های شرقی استان سمنان به‌خوبی پاسخ می‌دهد و شهرستان میامی در این عرصه بهترین ظرفیت را برای کاشت گل‌های آفتابگردان در استان سمنان دارد.

محمدی تصریح کرد: با توجه و توسعه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های این شهرستان برای پرورش گل‌های آفتابگردان می‌توان با افزایش تولید آفتابگردان این محصول را به کشورهای خارجی نیز صادر کرد.

وی از اجرای طرح انتخاب مشارکتی «پی.وی.اس» آفتابگردان در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح 2.1 هکتار از اراضی میامی را سامان‌دهی می‌کند و بستر مناسبی را برای صادرات محصولات آفتابگردان به سایر کشورها ایجاد می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی یادآور شد: این طرح از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز شد و در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مطلوب بخش کشاورزی در این شهرستان به درجات عالی از اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی در میامی می‌رسیم.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر

حمید رشیدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: بر اثر بارندگی و تگرگ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه، محصولات و زیر ساخت‌های کشاورزی شهرستان همچون مزارع گندم، سبزی و صیفی و جاده‌های بین مزارع دچار آسیب‌های شدید شده اند.

او تصریح کرد: برابر بازدید‌های به عمل آمده توسط کارشناسان جهاد کشاورزی، سطوح خسارت دیده شامل گندم آبی ۶ هزار هکتار، گندم دیم ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار، گوجه فرنگی ۸۰۰ هکتار، هندوانه ۱۷۰ هکتار، احمدی ۱۵۶ هکتار، سایر سبزیجات و صیفی جات ۵۰۷ هکتار، مرکبات ۱۷۰ هکتار، انار ۸۴ هکتار و زیتون ۱۷ هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون اضافه کرد: همچنین خسارت جاده بین مزارع ۳ کیلومتر، کانال آبرسانی ۶ کیلومتر و ۹۰۰ متر قنات که از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد برآورد شده است.  

رشیدی گفت: برای سهولت در امر برداشت محصولات کشاورزی لازم است در کوتاه‌ترین زمان ممکن، کار ترمیم و مرمت جاده‌های بین مزارع به سرعت انجام گیرد تا کشاورزان بتوانند محصول خود را به موقع برداشت کنند.

او افزود: لازم است بهره برداران بخش کشاورزی در زمان اعلام هشدار درخصوص میزان بارندگی و احتمال سیل توجه کرده و همه موارد کنترلی را رعایت کنند تا شاهد کمترین خسارت باشیم.

کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان