Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اخلاق را گمشده امروز جامعه عنوان کرد و گفت: برای ترویج فضائل اخلاقی آموزه های قرآنی باید همواره و مستمر در جامعه ساری و جاری باشد.

به گزارش جماران، سید رضا صالحی امیری عصر دوشنبه در آیین گشایش بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن در مصلای امام خمینی (ره) از قرآن با عنوان آئینه تمام نمای فضائل اخلاقی یاد کرد و گفت: با اخلاق عملی و با استعانت از آموزه های قرآنی می توان سبک زندگی ایرانی اسلامی را در جامعه نهادینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی امیری گفت: بدون شک انس با قرآن و بکارگیری مفاهیم اخلاقی سبب ترویج صداقت، راستگویی، حس انساندوستی، هم نوایی، هم دردی، توجه به فقر خواهد شد ودر سایه سار قرآن و عترت اخلاق به جامعه و میان مردم می آید.
عضو کابینه دولت یازدهم اخلاق را گمشده جامعه امروز عنوان کرد و گفت: اخلاق بزرگترین سرمایه دولتمردان و مردم است جامعه بدون اخلاق ره به جایی نخواهد برد لذا اگر جامعه آرام، باثبات و امن می خواهیم لازمه آن توسعه و نهادینه کردن اخلاق درجامعه است.
صالحی امیری پس از افتتاح نمایشگاه به همراه میهمانان مراسم به بازدید از بخش هنری نمایشگاه قرآن پرداخت.
اشرف بروجردی معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی، احمد مسجد جامعی عضو شواری اسلامی شهر تهران، حجت الاسلام حمید ارباب سلیمانی رئیس کانون های هنری فرهنگی مساجد و حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و برخی نمایندگان مجلس از حاضران در این مراسم هستند.
نمایشگاه امسال که مزین به شعار «قرآن، اخلاق، زندگی» است با همکاری 50 نهاد و موسسه تدارک یافته است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه هماهنگی میان این دستگاه ها و نهادها را بر عهده دارد.
امسال بخشی ویژه برای نمایشگاه قرآن درنظر گرفته شده تا برترین های حوزه ترجمه و تفسیر قرآن کریم همچون آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، آیت الله سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی و آیت الله محمد واعظ زاده خراسانی به بازدیدکنندگان معرفی شود.
همزمانی برپایی نمایشگاه امسال با بیست و هشتمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی سبب شد تا دست اندرکاران، بخش هایی با عنوان امام خمینی (ره) و قرآن را در نمایشگاه برپا کنند.
بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن تا 26 خردادماه جاری همه روزه از ساعت 17 پذیرای بازدیدکنندگان است.
بخش بین الملل نمایشگاه قرآن کریم نیز از دوازدهم ماه رمضان (17 خرداد) آغاز می شود و تا پنج روز ادامه خواهد داشت.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • قرآن همه چیز ماست