Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقویم امتحانی نیمسال دوم دانشگاه های کشور از جمله ۱۳ دانشگاه برتر اعلام شد که براساس این برنامه امتحانات دانشجویان از نیمه خرداد آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس برنامه آموزشی دانشگاه هااز جمله دانشگاه های برتر کشور کلاس های درسی دانشجویان از ۱۰ تا ۱۷ خردادماه پایان می یابد.

بنابر اعلام دانشگاه ها، شروع امتحانات از نیمه خردادماه آغاز می شود و تا اوایل تیرماه ادامه می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که دانشگاه علم و صنعت تنها دانشگاه برتر کشوراست که کلاس های درسی آن در ۲۴ خردادماه پایان می یابدوامتحانات این دانشگاه نیز از ۲۷ خردادماه آغاز می شود.

جدول زمان برگزاری امنتحانات دانشگاه های برتر

ردیف دانشگاه پایان کلاس آغاز امتحان پایان امتحان ۱ تهران ۱۰ خرداد ۲۰ خرداد ۳۱ خرداد ۲ علامه ۱۷ خرداد ۲۰ خرداد یکم تیر ۳ صنعتی شریف ۱۰ خرداد ۲۰ خرداد ۱۲ تیر ۴ صنعتی امیرکبیر ۱۷ خرداد ۲۰ خرداد یکم تیر ۵ شهید بهشتی ۱۰ خرداد ۱۳ خرداد ۲۸ خرداد ۶ علم و صنعت ۲۴ خرداد ۲۷ خرداد ۱۵ تیر ۷ خواجه نصیر ۱۲ خرداد ۱۶ خرداد ۱۲ تیر ۸ تربیت مدرس ۱۷ خرداد ۲۰ خرداد ۷ تیر ۹ تبریز ۱۱ خرداد ۱۶ خرداد یکم تیر ۱۰ اصفهان ۱۰ خرداد ۱۶ خرداد ۳۱ خرداد ۱۱ صنعتی اصفهان ۱۰ خرداد ۱۳ خرداد یکم تیر ۱۲ شیراز ۱۷ خرداد ۱۸ خرداد ۴ تیر ۱۳ فردوسی مشهد ۱۰ خرداد ۱۷ خرداد ۳۰ خرداد

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۳۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه و زمان انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳

براساس این اطلاعیه، آن دسته از افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، باید از روز شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ تا روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، به این دسته از متقاضیان توصیه می‌شود؛ ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌های مرتبط با آن اقدام، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را از کدرشته‌محل‌های مربوط به مجموعه امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه مرتب و پس از آن نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام نمایند. دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان از بعدازظهر روز سه‌شنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۸در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و غیره) در دهه اول خرداد ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد. داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقمند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه آن دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد، اقدام کنند. کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

همچنین داوطلبانی که فقط مجاز به انتخاب رشته در دوره‌های غیرروزانه شده‌اند و علاقمند به انتخاب هر یک از کدرشته‌محل‌های مربوط به دانشگاه‌های امام صادق (ع)، جامع امام حسین (ع) و علوم انتظامی امین هستند، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم مطابق توضیحات انتهای دفترچه، می‌توانند کدرشته‌محل‌های مربوط به دوره‌های روزانۀ فقط دانشگاه‌های مذکور را با توجه به مجموعه امتحانی خود نیز انتخاب کنند.

آزمون مقطع دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۳، روز ۴ اسفند ۱۴۰۲ در ۱۵۴ شهر کشور؛ شامل ۱۸۶ حوزه اصلی و ۵۶۸ حوزه فرعی در هفت گروه امتحانی شامل علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، دامپزشکی و زبان برگزار شد.

همچنین در این آزمون بر اساس آمار سازمان سنجش آموزش کشور ۱۵۱ هزار و ۶۴۱ نفر داوطلب شرکت کردند که از این تعداد ۶۷ هزار و ۵۶۴ نفر (۴۵ درصد) زن و ۸۴ هزار و ۷۹ نفر (۵۵ درصد) مرد بودند. افزون بر این، بر اساس آخرین آمار سازمان سنجش حدود ۱۲۸ هزار نفر از این افراد برای شرکت در آزمون کارت دریافت کردند.

نام‌نویسی آزمون دکتری ۱۴۰۳ از ۱۶ آبان گذشته آغاز شد و قرار بود تا ۲۳ آبان ادامه داشته باشد که تا ۲۷ آبان تمدید شد. داوطلبان برای حضور در جلسه آزمون علاوه بر کارت شرکت در آزمون، باید کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد پاک کن، مدادتراش، سنجاق به همراه داشته باشند. همچنین داوطلبان نباید وسایل اضافی مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، هرگونه یادداشت، ماشین حساب، پیجر، تلفن همراه (حتی به صورت خاموش)، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند و هرگونه ریموت کنترل را با خود به جلسه امتحان ببرند.

دیگر خبرها

  • انتشار پایان‌نامه‌های برتر تقاضا محور برای مهار تورم و رشد تولید از دانشگاه شهرکرد
  • تدارک ۲۲۳ حوزه اجرایی برای برگزاری امتحانات نهایی در قزوین
  • حمایت ۳.۵میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از صنعتی سازی پایان نامه
  • نتایج اولیه و زمان انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • آغاز به کار مجلس دوازدهم از هفتم خردادماه/ ۲ خرداد؛ مراسم اختتامیه مجلس یازدهم
  • آغاز به کار مجلس دوازدهم از هفتم خردادماه/ مراسم اختتامیه مجلس یازدهم ۲ خرداد برگزار می‌شو
  • ثبت‌نام آزمون بسندگی زبان عربی از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون بسندگی زبان عربی از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود
  • ۷ خرداد مراسم افتتاحیه مجلس دوازدهم برگزار می‌شود