Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مددی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تفاهم نامه 2 طرفه ای بین ادارات کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و آموزش فنی و حرفه ای استان به امضا رسیده که توانمندسازی اقشار آسیب پذیر، در معرض آسیب، محروم و مستعد جامعه و بهره مندی هرچه بیشتر آنان از فرصت های آموزشی و افزایش دسترسی به فرصت های شغلی از جمله اهداف آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برگزاری دوره های آموزش فنی و حرفه ای برای دستیابی آنان به مهارت های مورد نیاز بازار کار از جمله مهمترین بندهای این تفاهم نامه است تا هدفگذاری ها برای خودکفایی افراد تحت پوشش این نهاد حمایتی محقق شود.
وی اظهار کرد: انجام نیازسنجی آموزشی به منظور تعیین نوع و حجم دوره های آموزشی مورد نیاز، تأمین اعتبار مورد نیاز برای دوره های آموزشی و فراهم سازی زمینه های پژوهش و ارزیابی آموزش های مهارتی در بین جامعه مخاطب با هدف متناسب سازی آموزش ها با نیاز بازارکار از جمله وظایف اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) طبق این تفاهم نامه است.
وی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز کمیته امداد امام خمینی (ره) با اولویت مددجویان ساکن روستاها و مناطق کم برخوردار و رویکرد مشاغل خانگی، برگزاری آزمون های ادواری و پایان دوره کارآموزان و صدور گواهینامه های مربوطه و استفاده حداکثری و بهینه از امکانات خوابگاه ها، کانون ها و اردوگاه ها برای برگزاری آموزش های مهارتی مددجویان مخاطب نیز از وظایف اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در این تفاهم نامه به شمار می رود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر نیز صدها نفر از مددجویان کمیته امداد از خدمات آموزشی این سازمان در بخش دولتی بهره مند هستند ولی با اجرای این تفاهم نامه این روند با سرعت و تعداد بیشتری ادامه می یابد.
مددی ابراز امیدواری کرد تا بتوانند با اجرای این تفاهم نامه زمینه خودکفایی خانواده های مددجو در آذربایجان غربی فراهم شود.
به گزارش ایرنا، سالانه بیش از هفت میلیون نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در آذربایجان غربی ارائه و افزون بر 14 هزار نفر از این آموزش ها بهره مند می شوند.
8137/3072
** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود