Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-رييس اداره مسلمانان قفقازجمهوري آذربايجان :اگر کميته دولتي امور گروه هاي ديني در اين باره گزارشي به من بدهد، درباره کسي که اين کار را کرده، تدبير مقتضي اتخاذ خواهم کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، الله شکور پاشازاده، رييس اداره مسلمانان قفقاز جمهوري آذربايجان به روحانيون و امامان جماعت در اين کشور دستور داد از سخنراني درباره رويدادهاي ساير کشورها خودداري کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اين گزارش ، الله شکور پاشازاده به روحانيون و امامان جماعت و ساير خادمان دين درباره پرداختن به رويدادهاي ساير کشورها هشدار داد.
رييس اداره مسلمانان قفقاز گفت: « خادمان دين خواه در مصاحبه با رسانه ها و خواه در خطبه هاي خود فقط درباره رويدادهاي (جمهوري ) آذربايجان سخن بگويند و نظر بدهند و از سخن گفتن درباره رويدادهاي ساير کشورها خودداري کنند. »
الله شکور پاشازاده تاکيد کرد : « سفارش مي کنم که فقط درباره رويدادهاي (جمهوري) آذربايجان سخن بگويند و نظر بدهند و در امور ساير کشورها دخالت نکنند. در مجموع، دينداران خودسرانه سخن نگويند.»
الله شکور پاشازاده همچنين آخوندها و امامان جماعت را از نام بردن از مذهب و بيان تفاوت سني و شيعه منع کرد.
پاشازاده گفت : اگر کميته دولتي امور گروه هاي ديني در اين باره گزارشي به من بدهد، درباره کسي که اين کار را کرده، تدبير مقتضي اتخاذ خواهم کرد.
خبرگزاري آپا همزمان با شروع ماه مبارک رمضان از ممنوعيت برگزاري کلاس هاي قرآن در منازل شهروندان جمهوري آذربايجان نيز خبر داده بود .
بر اساس اين گزارش ، مبارز قربانلي، رييس کميته دولتي امور گروه هاي ديني جمهوري آذربايجان تاکيد کرده است ، داير کردن کلاس هاي درس قرآن در منازل شهروندان جمهوري آذربايجان ممنوع است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آناتولی، به دنبال درگیری پلیس ارمنستان با کسانی که در اعتراض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان و انتقال چهار روستای ارمنی به باکو، سعی داشتند چند بزرگراه این کشور از جمله بزرگراه‌های بین‌المللی را مسدود کنند، ۱۷ نفر در ایروان و ۱۲ نفر در منطقه تاووش ارمنستان دستگیر شدند.

به نوشته آناتولی، پیشتر هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

درگیری بر سر قره‌باغ سابقه طولانی و تاریخی دارد ولی درگیر‌های معاصر در قره‌باغ از ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میان جمهوری‌های تازه استقلال یافته جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز و در سال ۱۹۹۴ پس از کشته شدن ۳۰ هزار نفر از ۲ طرف متوقف شد.

بحران قره‌باغ که در فوریه سال ۱۹۸۸ تبدیل به یک جنگ ویرانگر شد و تا مارس ۱۹۹۴ ادامه یافت، در ناحیه‌ای به همین نام در جنوب جمهوری آذربایجان رخ داد. در این منطقه که عمده جمعیت آن ارمنی هستند با پشتیبانی ارمنستان و مقابله جمهوری آذربایجان یک جنگ تمام عیار شکل گرفت و حدود ۶ سال به طول انجامید که طی آن حدود ۳۵ هزار نفر کشته و بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیز آواره شدند.

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه مستقر شدند و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است

دیگر خبرها

  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران، برترین تیم سال ۱۴۰۲ از نگاه کارشناسان و داوران
  • (ویدئو) اعتراض ارامنه به توافق مرزی با جمهوری آذربایجان