Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: خاقانی گفت: در این شرایط طبیعی است که برخی گروه های فشار سیاسی بخواهند کارشکنی کنند اما در هر صورت این قضایا صنعت انرژی کشور را در سطح بین الملل دچار چالش می کند.

محمود خاقانی کارشناس انرژی بین الملل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به اظهارنظر جلیلی و برخی منتقدین در مورد کرسنت اظهار داشت: جلیلی در حالی درباره قراردادی بلند مدت صحبت می کند که مدعی است که می تواند در این کشور رئیس جمهور باشد و حتی اخیرا ادعا کرده که ما دولت در سایه تشکیل داده ایم اما قرارداد کرسنت را که هیچ ارتباطی به شکایت گازی ترکیه ندارد مرتبط می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: آنچه مسلم است امروز دیگر دوران نفت به سر رسیده و گاز یک انرژی انتقالی از نفت به تجدیدپذیرهاست به نحوی که اگر قیمت نفت 25 دلار در هر بشکه هم باشد باز هم با توجه به پیشرفت تکنولوژی، تولید برق از خورشید مقرون به صرفه است بنابراین باعث تاسف است مقامی مثل جلیلی بگوید در کرسنت ارزان فروشی شده و ترکیه نیز با استناد به آن قرارداد شکایت کرده است.

 خاقانی با بیان اینکه شکایت گازی ترکیه ارتباطی به موضوع کرسنت ندارد، توضیح داد: ترکیه در داوری اعلام کرده که در قرارداد گازی با آذربایجان و روسیه گاز ارزانتری به نسبت قرارداد گازی با ایران خریداری کرده است در حالی که قرارداد با ایران قبل از این دو منعقد شده بود و مدعی شده که با توجه به شرایط روز فرمول گازی ایران گران بوده است. ایران نیز پول گاز فروخته شده به ترکیه را دریافت کرده بود داوری نیز اعلام کرده که ایران گاز را گران فروخته بنا بر این دو راه پیش پای ایران است یکی اینکه پول را پس بدهد و دیگری به جای پول گاز بدهد بنابراین گاز را مجانی نداده است.

وی با اشاره به اینکه اظهارات جلیلی در مورد کرسنت و قرارداد گازی با ترکیه عوامفریبی است، افزود: امثال جلیلی مردم را علیه چه کسی می شورانند؟ چرا روابط ایران و ترکیه را هم به مخاطره می اندازند؟ وقتی کسی مثل جلیلی صحبت می کند تاثیرگذار است چون برخی می گویند که ایشان از جانب کسانی که در ایران صاحب قدرت هستند صحبت می کند و نگرانی در پی دارد.

 این تحلیلگر یادآورشد: در این شرایط طبیعی است که برخی گروه های فشار سیاسی بخواهند کارشکنی کنند اما در هر صورت این قضایا صنعت انرژی کشور را در سطح بین الملل دچار چالش می کند.

وی با اشاره به اینکه قراردا کرسنت در زمان خودش قرارداد درستی بود، گفت: متاسفانه دولت نهم و دهم بدون مطالعه همان گونه که وزیرش فرق تن و بشکه را نمی دانست و تصمیم گرفت سواپ را متوقف میکند و بعد از درک فرق این دو باز هم امکان از سرگیری آن را نداشت، در مورد کرسنت نیز همان اشتباه را تکرار کرد. 

خاقانی بیان کرد: کسانی که هر از گاهی قضیه کرسنت را باز می کنند در واقع فرار رو به جلو دارند و همان دزدی هستند که خودش جلوتر از بقیه فریاد زد را بگیرید سر می دهد، این افراد خود در فسادی که کرده اند گیر افتاده اند، بنابراین مغلطه می کنند و از آب گل آلود ماهی می گیرند.

 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند

به گزارش جماران؛ محمود مرداوی از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی گفت که رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته است تصمیم لازم برای رسیدن به توافق آتش‌بس را اتخاذ کند.

ایرنا به نقل از خبرگزاری سما فلسطین نوشت: مرداوی افزود: موضع (رژیم) اسرائیل در صورت جدی بودن در مسیری که به توافق منتهی می‌شود، روز شنبه آزمایش خواهد شد.

این عضو ارشد حماس همچنین درباره نقش آمریکا برای فشار آوردن به رژیم صهیونیستی برای پذیرش آتش بس نیز گفت: نیاز است که آمریکا بنیامین نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق شود، چرا که توپ در زمین آمریکا است و تقاضا ساده است؛ اعمال فشار بیشتر.

مرداوی افزود: بدون فشار آمریکا بر رژیم صهیونیستی این دور از مذاکرات نیز بدون نتیجه خواهد بود و در همه موارد دلیل شکست، لجاجت نتانیاهو بوده است.

پیش تر شبکه الحدث عربستان سعودی به نقل از منابعی مدعی شده بود که حماس با دو مرحله پیشنهادی مصر برای توافق آتش بس موافقت کرده و کار روی مرحله سوم برای پایان دادن به جنگ متمرکز است.

از سوی دیگر یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفت وگو با تارنمای العربی الجدید اعلام کرد که قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست‌ یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد که هیات این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • فرار یاران محمدی از بحران با یک گل
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • فشار کاری بالا دلیل رد پیشنهاد بایرن مونیخ توسط رالف رانگنیک
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند