Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل کارخانه سرد سازان کویر کرمان گفت : از اداره مالیات و دارایی می پرسیم بر چه اساس و اصولی مالیات ۲ میلیون و ۵۰۰ تومانی را به ۲۵ میلیون رساندید جوابشان عدم خود اظهاری شفاف از سوی تولید کننده است، لذا بروکراسی و قوانین نا شفاف تنها به دنبال زمین گیر ساختن تولید کنند گان هستند .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآرمان کرمان ؛ سردسازان کویر کرمان که تولید کننده انواع یخچال فریزرهای صنعتی ، اسردخانه ها و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی از سال ۱۳۷۵ در شهرک صنعتی کرمان شماره یک آغاز به کار کرد و با عرضه محصولاتی چون سرد خانه صنعتی – فریزر صندوقی یخچال ویترینی ، فریزر و یخچال خانگی به اوج رسید و نامی شهره در جنوبشرق را بدست آورد اکنون نزدیک به ۴ سال است که با رکود بازار و بداخلاقی های قانونی مواجه بعد از یک سال تعطیلی تنها با ۴ کارگر به حیات خود ادامه می دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود کاظمی مدیر عامل کارخانه تعطیل شده سرد سازان کویر کرمان در گفتگو با خبرنگار ما گفت : این واحد تولیدی نزدیک به ۴ سال بود که فعالیت آن محدود شده است و مالیاتی ۱۰۰ میلیونی را برای من که کار تولیدی کمی داشته ام محاسبه کرده اند که البته ۳۵میلیون که اصل مالیات بوده را تقسیط کرده و پرداختیم لذا مابقی اش جریمه مالیاتی بوده است که مقرر شده در لیست بخشودگی مالیاتی قرار بگیریم .

وی ادامه داد : بارها از سازمان مالیات خواسته ایم که نامه پرداخت و بخشودگی مالیات ارزش افزوده را بدستمان بدهند تا بتوانیم از ادارات و نمایندگی هایی که محصول ما را خریداری کرده اند سود ارزش افزوده خود را دریافت کنیم که هنوز این اتفاق نیافتاده است .

کاظمی عنوان کرد : سرد سازان کویر برندی آشنا در ایران است و همه این نام را می شناسند ، کارخانه یخچال سازی سرد سازان از سال ۷۱ با هزینه ۵ میلیون تومانی راه اندازی شد که کیفیت عالی محصولات سبب رونق آن گردید در ابتدای امر ۳۰ کارگر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم با ما همکاری می کردند اما اکنون بعد از گذشت چند سال و یک دوره تعطیلی تنها ۳ کارگر را توانستیم دوباره به کار بگیریم .

مدیر کارخانه تازه احیا شده سرد سازان گفت : از ابتدای سال جاری به امید رشد تولید و خروج از رکود بعد از تقسیط مالیات کارخانه به دنبال احیا دوباره سرد سازان هستیم و تا بحال نتوانستیم تسهیلاتی را از سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان دریافت کنیم زیرا قسط عقب افتاده ما در یک بانک سبب شد این تسهیلات به سرد سازان تعلق نگیرد .

وی تصریح کرد : وقتی از اداره مالیات و دارایی می پرسیم بر چه اساس و اصولی مالیات ۲ میلیون و ۵۰۰ تومانی را به ۲۵ میلیون رساندید جوابشان عدم خود اظهاری شفاف از سوی تولید کننده است، لذا بروکراسی ها و قوانین نا شفاف تنها به دنبال زمین گیر ساختن تولید کنند گان هستند و عملکردشان مانند رانندگانی است که بادیدن یک فرد نابینا به جای ایستادن تا عبور فرد ، بر سرعت خود برای زیر گرفتن وی می افزایند .

کاظمی ادامه داد : این واحد تولیدی به علت رکود بازار ، مشکلات و معوقات کارگری کم کم تحلیل یافت و به ۴ کارگر رسید لذا اگر اکنون دولت با تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی برای تامین سرمایه در گردش از منه تولید کننده حمایت کند بی شک دوباره در مدار تولید قرار خواهیم گرفت و اشتغال ۳۰ نفری را نیزایجاد می کنیم .

وی افزود : سرد سازان نزدیک به ۴ سال بود که تولید نداشت اما مرتب از سازمان استاندارد مورد سئوال قرار می گرفت که چرا یخچال های بی کیفیت تولید می کنید با کمی تحقیق متوجه شدیم ، کارگرانی که خودمان آنان را در امر تولید یخچال آموزش داده ایم و برا ی سرد سازان کار می کردند به صورت زیر زمینی اقدام به ساخت یخچال کرده و با برند سرد سازان و آن هم ۲۰ درصد زیر قیمت کارخانه به فروش می رسانند ، بدون اینکه حتی یک ریال مالیات بپردازند عوارض و یا مشکلات کارگری داشته باشند لذا توانسته اند چند میلیون تومان سود را برای خود ثبت کنند .

کاظمی اذعان کرد : واحد های تولیدی از بازرسی های بی امان سازمان تامین اجتماعی هم بیمه نیستند گرچه این ابزرسی ها خوب است اما نباید برا ی مچ گیری باشند به طور مثال بعداز چند سال رکود دو کارگر تبعه خارجی را برای نظافت و تمیز ساختن کارخانه به کار گرفتیم که بازرسین بیمه آنان را در کارخانه دیدند و ما را جریمه کردند که شما ی تولید کننده دارید از تبعه خارجی استفاده می کنید لذا تا بدنبال رفع این سوء تفاهم برویم یک میلیون تومان برایمان هزینه بر می دارد .

وی افزود : اینکه کارگر افغانی خیلی خوب و سریع کار را پیش می برد و تمیز می کند را همه اذعان دارند لذا واحدی که چند سال خوابیده است و نیاز به نظافت و سرویس سریع دارد و کارگری هم ندارد زیرا همه تعدیل شده اند لذا چطور بدون کارگر محیط کارخانه را از آلودگی پاک کند ؟؟به همین علت باید چند کارگر روزمزد بگیرد تا به سرعت کار پاکسازی را انجام دهند اما این امر از چشم سازمان تامین احتماعی استان نیز دورنماند و ما را در آغاز شروع به کار ، جریمه ساخت .

کاظمی عنوان کرد : در روزگار رشد و تولید روزانه ۱۰ تا ۱۵ یخچال را تولید می کردیم که ۵۰درصد مواد اولیه داخلی و ۵۰ درصد آن خارجی است زیرا در ایران مواد اولیه آن تولید نمی شود مانند موتور و پمپ ، اما ورق یخچال و میله های مسی آن د رایران تولید می شوند ، گرچه یک دوره کمپرسور یخچال را میچینگ سمنان تولید می کرد که او هم با مشکل روبه رو شد و کارخانه را تعطیل کرد لذا اکثر مواد مورد استفاده در یخچال وارداتی ست،حتی پیچ آهن پیچ ان که کوچکترین جزء است از چین وارد می شود .

وی اذعان کرد : صنعت یخچال سازی در ایران هم اشتغال زاست و هم کار آسان و راحتی است اما به آن بها داده نشده است و یخچال های خارجی و وارداتی چشم مشتریان ایرانی خود را سیر ساخته است لذا اگر مسئولان استانی ما را حمایت کنند می توانیم بازار یخچال کشور و استان را بدست بگیریم و اشتغال ۵۰ نفره ایی را در استان ایجاد کنیم و کل جنوب شرق را از این برند اشباع سازیم .

انتهای پیام /م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • بیانیه شدیداللحن قطر در واکنش به حمله اسرائیل به رفح
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه