Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهرانبا انتقاد از عدم‌رسیدگی مناسب به اعتراضات در خصوص برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر تهران خواستار پیگیری این اعتراضات توسط هیئت رئیسه شورای شهر تهران شد.

به گزارش تسنیم، پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز در سیصد و چهل و نهمین جلسه علنی این دوره از شورای شهر تهران به موضوع انتخابات اخیر پنجمین دوره شورای شهر تهران پرداخت و گفت: یکی از تفاوت‌های حکومت‌های مردم‌سالارانه و دموکراسی با قدرت‌های استبدادی در نحوه انتقال قدرت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حکومت‌های استبدادی انتقال قدرت با قتل و کشتار انجام می‌شود اما در حکومت‌های دموکراسی با طی روند قانونی این تغییر انجام می‌شود.

سروری با تأکید بر اینکه اعتراض جزیی از حکومت‌های دموکراسی است، گفت: در خصوص اعتراضاتی که به انتخابات اخیر شورای شهر تهران داریم، باید بگوییم که اغتشاش را مردود می‌دانیم اما برخی می‌خواهند بگویند هر اعتراضی یعنی فتنه 88، اما در فتنه 88 فرآیندهای قانونی نادیده گرفته شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: ما می‌گوییم اغتشاش ممنوع و اعتراض ممدوح است، نباید این موضوع را با هم قاطی کرد. فتنه اعتراض نبود بلکه اغتشاش بود و امروز خوشحالیم که یکی از سران اصلاحات بعد از 8 سال گفت که فتنه 88 از داعش بدتر بوده است.

وی به برخی از اشکالات در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران اشاره کرد و گفت: در روند تأیید صلاحیت‌ها برخی محکومان مؤثر قضایی تأیید صلاحیت شدند، در هیئت اجرایی فردی رد شد و در ادامه در همان هیئت دوباره تأیید شد، در هیئت نظارت رد شد و دوباره تأیید شد، این با کدامین قوانین دموکراسی مطابقت دارد؟! در موضوع نظارت بر انتخابات هم باید ببینیم که در یک اقدام ضددموکراسی مصوبه‌ای را در فرمانداری گذراندند که هر کاندیدا فقط در 10 صندوق می‌تواند ناظر داشته باشد یعنی بین 4 هزار صندوق فقط در 10 صندوق هر کاندیدا می‌توانست نظارت داشته باشد. انتخابات و شمارش آرا بدون ناظر برگزار شد و آن هم در دوره‌ای که هیئت اجرایی و هیئت نظارت از یک روند سیاسی بود.

سروری در ادامه ابراز کرد: هیئت نظارت تهران نسبت به اعتراضات انجام‌شده ما اقدامی نکرد، اعتراضات را با رئیس مجلس در میان گذاشتیم و قرار شد برای 50 نفر اول تهران بازشماری آرا انجام شود اما اعلام کردند که این امور به رئیس مجلس ارتباطی ندارد. در ادامه وزیر کشور هم در تلویزیون اعلام کرد که 50 نفر اول تهران آرایشان بازشماری می‌شود. با رئیس هیئت نظارت تهران و هیئت استان و هیئت مرکزی جلسه گذاشتیم و قول دادند 10 درصد صندوق‌ها بازشماری شود اما این اقدام انجام نشد و در یک اقدام تعجب‌برانگیز تأیید انتخابات را اعلام کردند.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه حرف ما این است که 10 درصد صندوق‌ها بازشماری شود، خطاب به مسئولان برگزاری انتخابات گفت: چه اشکالی دارد که شما خواستار شفاف‌سازی هستید؟

وی همچنین به‌عنوان مثال از صندوق‌های مورد اعتراض از صندوق مسجد ابوذر تهران اسم برد و گفت: در مسجد ابوذر که برای ما ستاد راه‌اندازی شده بود آقای مهندس چمران یک رأی ندارد. این یک صندوق را باز کنید و آرای صندوق بازشماری شود اگر آقای چمران یک رأی نداشت ما از تمام اعتراضات خود صرف‌نظر می‌کنیم.

در ادامه رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در سومین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران عضو هیئت عالی نظارت تهران بوده است، گفت: در آن دوره معاون دولت نهم را رد صلاحیت کردیم به‌علت دوشغله بودن، برخی از دوستانی که الآن در شورا در خدمتشان هستیم ردصلاحیت شدند اما ما تأیید صلاحیت کردیم.

سروری در ادامه سخنان خود انتقاداتی به موضوع تجمیع آرا ارائه کرد و گفت: در انتخابات گذشته گفتیم فرمانداری باید آرا را با شورای نگهبان تجمیع کند اما این اتفاق نیفتاد.

وی خطاب به هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: از هیئت رئیسه می‌خواهم این موضوع را پیگیری کنند و ما فقط دنبال فرآیندهای قانونی انتخابات هستیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است

وزیر کشور گفت: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات نیز مهم است و همه اقشار و نخبگان و گروه ها از جمله دانشگاه ها، مدارس، صنایع باید در این راستا مردم را برای حضور در روز رای گیری تشویق کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم،‌ احمد وحیدی در شورای اداری استان تهران درباره مسایل مهم از جمله مناسبت های روزهای کارگر و معلم، اهمیت جایگاه پایتخت، شعار سال، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اهمیت زنجیره ارزش راهبردی، مسایل فرهنگی، اتباع و تقسیمات کشور سخن گفت.

‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد

وحیدی در ابتدای سخنانش ضمن تبریک مناسبت های روزکارگر و روز معلم گفت: معلمان و کارگران تجلی حرکت، حیات و تعالی انسان هستند و ما قدرشناس این قشر بزرگ جامعه هستیم.

وی ضمن با اهمیت دانستن شورای اداره تهران گفت: جایگاه شورای اداری تهران یک اهمیت فوق العاده دارد؛ زیرا تهران ام‌القرای سیاسی کشور است و پرداختن به مسایل آن و داشتن قوانینی قوی و گفت وگو درباره آن از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه یک پنجم جمعیت ایران و یک چهارم نرخ رشد کشور مربوط به تهران است، اظهار کرد: مسئولیت های سنگینی در این جغرافیا وجود دارد و از تلاش های مستمر و موثر همه عزیزان از جمله استاندار، فرمانداران ، نیروهای نظامی و انتظامی و همه دستگاه ها و همچنین دستگاه قضاییه برای توسعه تهران قدردانی می کنم.

اهمیت دور دوم انتخابات مجلس

وزیر کشور برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در چارچوب چهار راهبرد مد نظر رهبر معظم انقلاب را گوشزد کرد و گفت: سال گذشته (11 اسفند) یک انتخابات خیلی خوب و بسیار ارزشمند و در راستای مطالبه رهبر معظم انقلاب بحمدالله رقم خورد.

وی افزود : اکنون نیز در آستانه برگزاری مرحله دوم این انتخابات مهم در 21 اردیبهشت ماه هستیم و همه مسوولان موظف هستند این رویداد مهم با سلامت، امنیت و رقابت و مشارکت بالای مردم برگزار شود.

وی با اشاره به رقابت 16 نامزد در تهران گفت: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات نیز مهم است و همه اقشار و نخبگان و گروه ها از جمله دانشگاه ها، مدارس، صنایع باید در این راستا مردم را برای حضور در روز رای گیری تشویق کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • فیلم اعتراضات به سخنرانی زاکانی در شورای شهر تهران