Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت حمل فله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: این شرکت ۶۳ قرارداد حمل غلات از کشورهای مختلف منعقد کرده است که رکورد محسوب می‌شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی اکبر غنجی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) اظهار داشت: در حالیکه تا ۱۳۹۴ به دلیل قوت گرفتن تحریم‌های ظالمانه راه ورود کشتی‌های ایرانی به کشورهای صادر کننده غلات بسته بود، اما از ابتدای سال ۹۵ تاکنون شرایط تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شرکت حمل فله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دوره جدید موفق به انعقاد ۶۳ فقره قرارداد حمل غلات از کشورهای مختلف جهان از مبادی آمریکای جنوبی، دریای سیاه و اروپای شمالی شده است.
غنجی ظرفیت به کارگرفته شده برای تامین این قرارداد‌ها را ۱۵ شناور پانامکس ملکی با پرچم ایران اعلام کرد و ادامه داد: از ابتدای سال ۹۵ تاکنون حدود سه و نیم میلیون تن انواع غلات از جمله ذرت، سویا، کنجاله، گندم و برنج حمل شده که به معنای متوسط ماهانه ۲۵۰ هزار تن حمل است که می‌توان آن را به عنوان رکوردی تازه در سال‌های اخیر از سوی شرکت حمل فله اعلام داشت.
مدیرعامل شرکت حمل فله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن اشاره دوباره به
تاثیر شرایط جدید بر فرآیند کاری شرکت حمل فله، برخی از مهمترین نتایج اجرای برجام بر این فرآیند‌ها را ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم از اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، اعزام شناورهای با پرچم ایران به سایر کشور‌ها و گسترش روابط از این طریق، توانمند سازی مجدد ناوگان شناورهای فله بر در حمایت از صنایع داخلی و کمک به شکوفایی اقتصادی و ممانعت از خروج ارز با پرداخت کرایه حمل به مالکان خارجی اعلام کرد.
به گفته وی عدم پرداخت ۱۰ دردصد عوارض حق پرچم که موجب کاهش قیمت تمام شده محصولات وارداتی می‌شود و اثرات ضد تورمی خواهد داشت و کاهش ریسک ناشی از سرباز زدن شناورهای خارجی از حمل محصولات به مقصد ایران از دیگر نتایج شرایط
جدید در بر فرآیند کاری شرکت حمل فله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ذکرکرد.
غنجی در پایان اظهاراتش موفقیت بدست آمده را مایه مباهات شرکت حمل فله دانست و گفت: با استفاده از تجارب کارشناسان خبره در دو سطح بازاریابی و عملیات درصددهستیم این دستاورد‌ها را دو چندان کنیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است

دلشاد شهاب، سخنگوی ریاست اقلیم کردستان جزئیات سفر نچیروان بارزانی، رئیس این اقلیم به تهران را اعلام کرد و گفت که بارزانی می‌خواهد تاکید کند که اقلیم کردستان تهدیدی برای منافع همسایگانش نخواهد بود.

براساس گزارس رووداو، شهاب گفت: رئیس اقلیم کردستان معتقد است که استراتژی اقلیم در برخورد با کشور‌های همسایه این است که عامل ثباتی برای منطقه باشد.

او افزود: روابط تاریخی اقلیم کردستان و جمهوری اسلامی ایران را به هم پیوند داده است. ایران در روز‌های مبارزه با دیکتاتوری (صدام) پناهگاه هزاران پناهنده عراقی و کرد و سنگر عراقی‌ها و اقلیم کردستان تا سقوط رژیم دیکتاتوری بود.

سخنگوی ریاست‌جمهوری اقلیم کردستان خاطرنشان کرد: از ابتدای آزادسازی اقلیم کردستان، روابط دوستانه مبتنی بر احترام با ایران وجود داشته است، روابطی که منافع دو طرف را حفظ کرده است منطقه می‌خواهد به دوستانمان اطمینان دهد که اقلیم کردستان این موقعیت را به عنوان عامل ثبات حفظ خواهد کرد و به تهدیدی برای منافع همسایگان ما تبدیل نخواهد شد.

دلشاد شهاب در خصوص روابط تهران و اربیل گفت: جمهوری اسلامی ایران برای ما کشور مهمی است و مرز‌های وسیع و طولانی، و روابط اقتصادی و تجاری قوی و دائمی داریم.

این مقام اقلیم کردستان افزود: ایران یک نیروی تاثیرگذار در منطقه است و در عراق و منطقه نیز نفوذ دارد و در همه شرایط سخت اولین تماس با جمهوری اسلامی ایران بوده است.

شهاب در پاسخ به سوالی درباره سرد شدن روابط ایران و اقلیم کردستان از دو سال پیش، گفت: همسایگی و روابط در این منطقه ما دچار فراز و نشیب می‌شود. ما می‌خواهیم از طریق این دیدار پیام اطمینان را ارسال کنیم که منافع مشترک بین ما آنقدر زیاد است که سردی روابط ما آن را تیره و تار کند.

گفتنی است رئیس اقلیم کردستان  روز گذشته با هیئتی متشکل از دو معاون خود، وزیر داخلی اقلیم کردستان، رئیس دفتر ریاست اقلیم و تعدادی از مقامات اقلیم کردستان وارد تهران شد.

 رئیس اقلیم کردستان امروز دوشنبه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران دیدار و گفتگو خواهد کرد.

مترجم: مینا عظیمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • عیادت سرکنسول ایران در فرانکفورت از رئیس اسبق فدراسیون کشتی
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا