Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شهاب تجری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه بخشی از اقتدار و پایگاه آقای روحانی مردمی است، افزود: برخی افراد به منظور تضعیف و متزلزل کردن این پایگاه مردمی موضوع رای حلال و حرام را مطرح کرده اند و می خواهند با طرح این موضوع پایگاه مردمی رقیب آقای روحانی را تقویت نمایند.
او با اشاره به اینکه حلال و حرام موضوعی فقهی و شرعی است، گفت: در شرع در مورد انتخابات و رای گیری بحث نشده و نظری در ارتباط با رای ندارد چه برسد به اینکه حلال و یا حرام بودن آن را مطرح نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اعلام اینکه از نظر حقوقی، شرعی و فقهی، رای حرام و حلال وجود ندارد و تعریف نشده است، گفت: انتخابات در تمام دموکراسی های قدیم و جدید یک مقوله جدید است و فقه و شرع در زمینه رای گیری و انتخابات ورود نکرده است.
این حقوقدان در ادامه با بیان اینکه اگر با کمی تسامح موضوع رای حلال و حرام را بپذیریم باید آن را این طور مطرح کنیم که از لحاظ قانونی و اخلاقی کدام رای مجاز و کدام مجاز نیست که در این صورت نیز قانون شرایط رای دهندگان و انتخاب شوندگان را مشخص کرده است و این موضوع بیشتر برای فرد انتخاب شونده مطرح است که با چه ویژگی اخلاقی رای مردم را جذب کند.
تجری، دروغ گفتن، وعده ناممکن دادن و خرید و فروش رای اگرچه از لحاظ قانونی هم ممنوعیت دارد را جزو موارد ممنوعه از نظر شرعی و اخلاقی دانست و گفت: اما رای حلال و حرام در قالب این موارد نمی گنجد و به نظر می رسد این موضوع بیشتر بحث سیاسی است.
استاد حقوق دانشگاه های کرمانشاه در ادامه گفت: برخی به دنبال ایجاد تزلزل در میان بخشی از اقتدار و پایگاه مردمی آقای روحانی هستند و از این طریق می خواهند پایگاه مردمی رقیب او را تقویت نمایند و از این رو موضوع رای حرام و حلال را پیش کشیده اند.
تجری یادآوری کرد که رقیب آقای روحانی آنچه را که از طریق انتخابات به دست نیاورد را می خواهد در چارچوب رای حرام و حلال مطرح نماید.
او با بیان اینکه مردم ما متشرع و دیندار هستند، گفت: برای مردم شرعی بودن یا نبودن رای مهم است و از این رو رقیب آقای روحانی متاسفانه با طرح این موضوع به دنبال غیرشرعی قلمداد کردن آرای رئیس جمهور منتخب مردم است.
او هدف و غرض اصلی را تضعیف پایگاه رای دکتر رحانی ذکر کرد و افزود: این افراد می خواهند با تضعیف آرای رئیس جمهور منتخب نگذارند او با استناد به آرای خود کارها و وعده های خود را به مردم پیش ببرد.
وی همچنین گفت: برخی ها به دنبال مطرح کردن رقیب آقای روحانی به عنوان لیدر جریان اصولگرایی هستند و از این رو مسایلی از قبیل رای حلال و حرام را برای مقابله با رئیس جمهور منتخب مطرح می کنند.

**مساجد باید پایگاه مذهبی بماند
استاد حقوق دانشگاه های کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه مساجد و تریبون های مذهبی باید پایگاه دینی و مذهبی مردم باشد، گفت: مسایل دینی و مذهبی متعلق به عامه مردم مذهبی است و بنای انقلاب اسلامی هم این بود که این مسایل میان مردم حفظ شود.
تجری، تبدیل مساجد و تریبون های دینی و مذهبی به پایگاه جناحی و سیاسی را انحراف از اهداف انقلاب دانست و افزود: متاسفانه برخی ها مساجد را در حد یک پایگاه جناحی و بلندگوی سیاسی یک جناح تقلیل می دهند که این موضوع موجب تضعیف مذهب می شود.
وی با بیان اینکه دلسوزان دین از این کار اجتناب می کنند، اظهار کرد: متاسفانه برخی افراد همه چیز از جمله دین و مذهب را در اختیار یک جناح خاص قرار می دهند.
3033/8066 خبرنگار: فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • پیام جنجالی خواننده مطرح برای نتانیاهو |‌ بله آقای نتانیاهو! امیدواریم که شما ...
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات