Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات هیات رییسه مجلس دهم در سال دوم بعد از برگزاری انتخابات شوراها و ریاست جمهوری به امری پیچیده تبدیل شده است. سه فراکسیون امید، مستقلین و نمایندگان ولایی رایزنی های گسترده ای را برای کسب کرسی ها بیشتر از دو هفته پیش آغاز کرده اند و تا دو روز آینده یعنی روز چهارشنبه که قرار است انتخابات برگزار شود ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در روزهای گذشته اخبار و تحلیل های فراوان و بعضا متناقضی از مشورت ها و لیست های فراکسیون ها منتشر شد. اخباری که بیشتری پیرامون علی مطهری، نائب رئیسی فعلی مجلس می باشد. با توجه به آرایشی که در حال حاضر مجلس دهم دارد هیچ کدام از فراکسیون های مجلس به تنهایی قادر به تعیین هیات رئیسه نمی باشد و برای پیروزی در این انتخابات لزوم حداقل اتحاد دو فراکسیون وجود دارد. در سال اول انتخابات هیات رئیسه مجلس دهم، دو فراکسیون مستقلین و امید با ائتلاف با هم توانستند ریاست مجلس و نواب را آن خود کنند و دست بالاتر را داشته باشند. بر اساس همین ائتلاف بود که دو گزینه اصلی فراکسیون ولایی یعنی دهقان و حاج بابایی نتوانستند به صدرنشینان بهارستان راه یابند.

اما در سال دوم گفته می شود فراکسیون مستقلین بدنبال ائتلاف با فراکسیون ولایی می باشد. اگر چه امروز برخی از اعضای فراکسیون امید و مستقلین دوباره از احتمال اتحاد دو فراکسیون سخن گفته اند اما به نظر می رسد برای دست یابی به نتیجه کار حداقل باید تا فردا صبر کرد؛ چرا که عنوان شده است فراکسیون امید قصد دارد فردا لیست خود را برای کرسی ها تعیین نماید.

در آخرین تحول الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید در صفحه توییتر خود از توافق با فراکسیون مستقلین بر سر نائب رئیسی علی مطهری خبر داد.

گفتنی است محمدرضا عارف ریاست فراکسیون امید مجلس، کاظم جلالی ریاست فراکسیون مستقلین ولایی و حمیدرضا حاجی بابایی ریاست فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس دهم را بر عهده دارند.

در ادامه به مهمترین اخبار در این باره اشاره شده است.

توافق فراکسیون‌های ولایی و مستقلین برای ارائه لیست مشترک
سید حسین نقوی حسینی،سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه این فراکسیون در انتخابات هیأت رئیسه به صورت مشترک با فراکسیون مستقلین لیست خواهد داد گفت که طبق آخرین تصمیم قرار است در این لیست آقای لاریجانی به عنوان رئیس باشد و فراکسیون ولایی شش نماینده و فراکسیون مستقلین پنج نماینده را برای انتخابات هیأت رئیسه به مجلس معرفی کند.

نقوی حسینی توضیح داد: طی جلسه ای که هفته گذشته با حضور آقای لاریجانی برگزار شد توافقی صورت گرفت که دو فراکسیون ولایی و مستقلین به صورت مشترک برای انتخابات هیأت رئیسه لیست ارائه دهند که بر اساس آن آقای لاریجانی رئیس خواهد بود و مستقلین پنج نماینده و ولایی شش نماینده برای سمت‌های مختلف هیأت رئیسه معرفی می‌کند.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی گفت:‌ بر همین اساس مقرر شد که تمامی اعضای دو فراکسیون ولایی و مستقلین که بیش از ۱۷۰ نماینده هستند به این لیست مشترک رای دهند کاندیداهای هیأت رئیسه نباید با سایر فراکسیون‌ها لابی کنند و صرفه نظر از اینکه چه کسی در لیست قرار دارد باید به آن افراد توافق شده در لیست رای دهند.

نقوی حسینی افزود: ‌تاکنون قرار بر لیست مشترک و رای به آن است البته اگر در لحظات پایانی فراکسیون مستقلین تصمیم دیگری بگیرد ما به هیچ عنوان بنای دادن لیست مشترک با امیدی‌ها نداریم و در این شرایط فراکسیون ولایی به صورت مستقل لیست خواهد داد.

دنبال حفظ لاریجانی، پزشکیان و مطهری هستیم
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس، با اشاره به اعلام توافق صورت گرفته بین فراکسیونهای ولایی و مستقلین گفت: من از چنین موضوعی اطلاعی ندارم و چنین توافقی را هم تایید نمی کنم؛ زیرا هنوز هیچ توافقی نهایی نشده است.

وی افزود: نظر فراکسیون مستقلین حفظ آقای لاریجانی به عنوان رئیس و همچنین آقایان پزشکیان و مطهری به عنوان نواب رئیس مجلس در ترکیب جدید هیئت رئیسه مجلس است، در واقع ما بنا داریم که تغییرات هیات رئیسه در سال دوم حداقل ممکن باشد.

تفاهمی برای هیئت رئیسه حاصل نشده است
بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این که در مورد انتخابات هیات رییسه مجلس هنوز اتفاق جدیدی نیفتاده است، افزود: با این که دو فراکسیون مستقلین ولایی و نمایندگان ولایی مجلس با یکدیگر لیستی را تهیه کرده اند ولی ما هنوز معتقدیم که امکان تعامل وجود دارد.
نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: ما معتقد به آرامش در مجلس هستیم و خواهان دو دستگی و شکاف نیستیم، قطعا به لیست6-6 آنها تن نخواهیم داد و اگر آنان بخواهند این لیست را بدهند ما هم لیست جداگانه نامزدهای خود را برای تمام ارکان ارائه می کنیم.

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارش مطهری در جلسه مجمع عمومی این فراکسیون اشاره کرد و گفت: باتوجه به مسائل مختلفی که در جلسه مجمع عمومی روز دوشنبه بعدازظهر انجام شد، به اتفاق آرا تصویب کردیم که کف خواسته فراکسیون، حفظ وضع موجود باشد و درعین حال، رای‌گیری دیگری انجام دادیم که درصورت عدم تحقق این مطالبه، آقای پزشکیان به‌عنوان کاندیدای فراکسیون امید برای کرسی ریاست معرفی خواهد شد.

حاجی‌بابایی و مصری کاندیدای نائب‌ رئیسی مجلس
عضو فراکسیون ولایت مجلس شورای اسلامی از احتمال کاندیداتوری حاجی‌بابایی و مصری برای پست نائب‌رئیسی مجلس خبرداد.

جواد کریمی قدوسی با بیان اینکه فراکسیون‌های مستقلان ولایی و نمایندگان ولایی پارلمان لیست واحدی برای انتخابات اعضای هیئت رئیسه مجلس ارائه خواهند کرد، گفت: روز سه‌شنبه 9 خرداد جلسه‌ای در فراکسیون ولایت برگزار می‌شود تا لیستی به همین منظور و با رأی نمایندگان تدوین شود.

وی به جلسه اخیر برخی از نمایندگان عضو فراکسیون ولایت با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در آن جلسه مقرر شده که فراکسیون ولایت علی لاریجانی را به‌عنوان رئیس مجلس معرفی کند و برای سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس با توافق دو فراکسیون مستقلان و ولایی لیستی تهیه شود.

عضو فراکسیون ولایت مجلس تصریح کرد: تاکنون حاجی‌بابایی و عبدالرضا مصری برای تصدی پست نواب رئیس از سوی فراکسیون ولایت اعلام آمادگی کرده‌اند و برای سایر پست‌های هیئت رئیسه نیز نمایندگانی تاکنون اعلام نامزدی داشته‌اند.

آماده شدن لیست 12 نفره فراکسیون امید

عضو فراکسیون امید می‌گوید برای انتخابات هیئت رئیسه به دلیل مذاکرات ناموفق با دیگر فراکسیون ها، لیست 12 نفره تعیین کرده ایم که اگر تا زمان انتخابات با سایر فراکسیون‌ها برای لیست مشترک به تفاهم نرسیم، لیست 12 نفره را به برای رای گیری به صحن معرفی می‌کنیم.

علیرضا رحیمی گفت:‌ در روزهای گذشته فراکسیون امید با فراکسیون مستقلین گفت‌وگوهایی را انجام داده است. نماینده‌هایی که وظیفه این رایزنی را برعهده داشتند گزارش‌هایی را به فراکسیون ارائه دادند که نشان می‌داد این رایزنی‌ها مسیر توافق را طی نکرده است؛ به همین دلیل اعضای فراکسیون‌امید با رای‌گیری‌های اجمالی تصمیم گرفتند برای هر 12 کرسی هئیت‌رئیسه کاندیدا داشته باشند، در این تصمیم‌گیری بر ریاست آقای پزشکیان نیز اجماع صورت گرفت.

رحمیی با بیان اینکه رایزنی‌ها با دو فراکسیون‌ دیگر در دو روز آینده ادامه خواهد داشت،‌ تصریح کرد:‌ طی این دو روز لیست کامل فراکسیون‌امید هم تکمیل خواهد شد و گزینه های نامزدی نواب‌رئیس و دبیران هئیت‌رئیسه که به دلیل محدودیت زمان و ادامه مذاکرات،‌ رای گیری به عمل نیامد در این دو روز رای‌گیری و انتخاب خواهند شد و در روزهای آینده نیز لیست فراکسیون امید به صورت رسمی منتشر خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق

در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه خودتان برای شناخت و انتخاب بهترین وکیل دید کافی داشته باشید.

محمد جواد گوهریان

دکترای تخصصی حقوق خصوصی دانشگاه خوارزمی

تخصص در حوزه ملک و املاک، قراردادها و دعاوی کیفری با سال‌ها سابقه در انواع پرونده ها

سبحان فتح الهی

گواهینامه تخصصی دانشگاه ناگویا ژاپن

سابقه وکالت اقلیت ها، دعاوی بین المللی و مجلس، وکیل خانواده با سال‌ها سابقه در انواع پرونده ها

زینب جنیدی مقدم

دکترای دانشگاه مذاهب اسلامی تهران

وکیل حوزه خانواده، طلاق، پژوهشگر حوزه زن و خانواده

قادر شنیور

دکترای فقه و فقه خصوصی از دانشگاه خوارزمی

وکالت شرکت های بازرگانی

سید هادی دهقان

دکترای فقه خصوصی دانشگاه خوارزمی

سابقه وکالت شرکت های تولیدی و دیوان عالی

رضا عابد

تخصص حقوق بانکی و کیفری

حقوق کیفری و جرم شناسی، برگشت چک، پرونده های بانکی و دارایی

ما مختصری از 6 وکیل ارائه کردیم. اما به شما چند نکته مهم هنگام انتخاب وکیل را هم میگوییم تا انتخاب صحیحی داشته باشید.

برای ارتباط با وکلای فوق می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید.

تجربه های موفق از پرونده های مشابه

هنگام انتخاب وکیل خوب تهران در ابتدا باید به سوابق کاری و میزان تجربه ی آن ها دقت داشته باشید. نمونه های موفق زیاد از پرونده های مرتبط در آن زمینه، احتمال موفقیت وکیل برای پرونده های آتی را افزایش می دهد. برای مثال، قادر شنیور رزومه‌ای اینچنین دارد: ارائه مشاورۀ حقوقی وکالت شرکت های تجاری و بازرگانی از قبیل شرکت پخش ربیع گستر شاد( گلاب ربیع)، شرکت پویش فارمد گستر(شرکت داروسازی)، شرکت رنگان فر(شرکت تولید رنگ)، شرکت مبارز و….

داشتن سوابق تجربیات این امکان را می دهد که بتوانید از نظرات موکلین قبلی، درباره وکیل اطلاعات کاملی کسب کنید که بسیار در انتخاب به شما کمک می کند.

اخلاق خوب و پاسخگویی

پاسخگویی یکی از درست ترین روش های ارتباط با موکل است. متاسفانه گاهی برخی وکلا ارتباط خوبی با موکل برقرار نمی کنند و اطلاعات کافی ارائه نمیدهند. موکل ممکن است حس خوبی از این جهت نداشته باشد. چرا که نمیداند وضعیت پرونده اش در چه حالتی است. ثانیا ممکن است در صورتی که وکیل اطلاعات کافی از روند پرونده بدهد و شرایط را بازگو کند، موکل اطلاعاتی کمک کننده ارائه بدهد. در اصل ارتباط خوب یک اصل مهم برای انتخاب وکیل خوب در تهران و سایر شهرستان ها است.

اختصاص زمان لازم برای موکل

یک موکل زمانی که پرونده اش را به وکیلی می سپارد، انتظار دارد که روال پرونده اش به خوبی به وی اطلاع رسانی شود و وکیل جریان های پرونده را با دقت بداند و در زمان لازم پیگیری کند. اطمینان وکیل به موکل از این روال، برای موکل آرامش خاطر ایجاد میکند. پاسخگویی در زمان های مناسب و برقراری جلسات انتقال اطلاعات یکی از راه های برقراری این اطمینان خاطر است.

حفظ اسرار موکل

یک وکیل باید متعهد به حفظ اسرار موکل باشد. در برخی پرونده ها به دلیل حیا و ترس از افشا و آبروریزی، افرادی که دارای مشکلاتی هستند، از ابراز و پیگیری حق و حقوق خود خودداری می کنند. اما با انتخاب وکیل متعهد و اخلاق‌مدار از این مورد خیالتان راحت خواهد بود و با آرامش می توانید مسیر صحیح را انتخاب کرده و به حق و حقوق خود برسید.

وکیل مطلع و به روز

وکلایی هستند که همواره در پی به روز رسانی اطلاعات خود و آگاهی از آخرین تبصره ها هستند. کسانی که می توانند از کوچکترین فرصتی برای دفاع از موکل خود و چرخش جریان پرونده به نفع موکل استفاده کنند. اگاهی از سابقه های تحقیقاتی وکلا، تالیف کتب؛ انتشار مقاله در نشریات معتبر نیز نمونه ای از جریان آگاهی وکیل است.

برای مثال محمد جواد گوهریان، تالیف و گردآوری بیش از ۸ مقاله در حوزه حقوق خصوصی در نشریات معتبر داخلی و گردآوری یک کتاب در حوزه آرای وحدت رویه قضایی را در کارنامه خود دارد که نشان دهنده سطح آگاهی و مشارکت وی در زمینه تخصصی خود است. زینب جنیدی مقدم نیز مقالات علمی پژوهشی متعددی به چاپ رسانده است. از سوابق قادر شنیور می توان سابقه تدریس، تالیف کتب متعدد از جمله «قرارداد سفارش ساخت» از انتشارات آوا و کتاب «عقود نامعین» از انتشارات کمالان و کتاب در دست چاپ بررسی فقهی حقوقی مفهوم مخالف از انتشارات چتر و دانش و مقالات متعدد علمی پژوهشی را نام برد. سید هادی دهقان نیز تاکنون چند مقاله حقوقی در نشریات علمی منتشر کرده است.

فعالیت های فرهنگی و اجتماعی

داشتن روابط اجتماعی بالا و فعالیت های فرهنگی مداوم در جامعه سبب افزایش اطلاعات وکلا و میزان آگاهی آنان خواهد بود. زینب جنیدی سال ها است پژوهشگر حوزه زن و خانواده است. وی مدرس دانشگاه و عضو مجمع زنان فرهیخته کشوری و نخبگان جامعه الزهرا نیز هست. او سابقه مشاوره های حقوقی و خانواده بسیاری داشته و علاوه بر آن در راستای ترویج فهم صحیح در این حوزه، سخنرانی ها و اتاق های فکر بسیاری را برگزار کرده است. جنیدی با شعار «شهروند آگاه» سعی در کمک و نشان دادن طریقه صحیح و قانونی به موکلین و مراجعین خود دارد. این ها می توانند دلیل برتری یک وکیل در حوزه خود باشند.

پیشنهاد ما به شما برای انتخاب بهترین وکیل تهران

قبل از انتخاب وکیل و بعد از کسب اطلاعات اولیه و خواندن مقالات و آشنایی با لیست اسامی، بهتر است یک جلسه مشاوره برگزار کنید تا به صورت تجربی با اخلاق و روحیات وکیل آشنا شوید و سپس برای جلسه ی صحبت های نهایی واگذاری پرونده وارد عمل شوید. هم چنین در جلسه درباره راه های ارتباطی با وکیل سوال کنید مثلا راه های ارتباطی مثل مشاوره های تلفنی، حضوری و آنلاین از قبل مشخص شود و بستر آن سوال شود. شاید بتوانید بهینه تر با وکیل ارتباط بگیرید و در زمان صرفه جویی کنید.

برای ارتباط با وکلای فوق می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید. هم چنین اطلاعات بیشتر را در سایت haghvaran.com کسب کنید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900261

دیگر خبرها

  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود