Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا علی ممبینی در نشست خبری برنامه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی اظهار کرد: این برنامه با هدف ارزیابی و غربالگری نوآموزان در زمینه های شنوایی، بینایی، جسمی و حرکتی، گفتاری، اختلال رفتاری، اندازه گیری شاخص توده بدنی، نسبت قد به سن، دهان و دندان و ابتلا به بیماری های واگیردار و وضعیت واکسیناسیون اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: غربالگری در دو مرحله ارزیابی اولیه و تخصصی انجام می شود که در صورت تشخیص وجود مشکل برای ارزیابی تخصصی تر به یک مرحله بالاتر ارجاع داده می شوند.

مدیرکل آموزش و پروش استثنائی خوزستان با بیان اینکه در سال های گذشته اجرای طرح اجباری نبود اما از سال گذشته اجباری شد، تصریح کرد: برنامه سنجش امسال از حالت آزمایشی خارج شده و در سراسر کشور به صورت ملی برگزار می شود. ما مکلف به سنجش و غربالگری همه دانش آموزان هستیم و در صورت عدم ثبت نام در سیستم، ثبت نام در مدارس در پایان سال دچار اختلال می شود.

ممبینی ادامه داد: امسال در برنامه سنجش سلامت نوآموزان ورود به پایه اول دبستان 100 هزار نوآموز مورد سنجش، ارزیابی و غربالگری قرار می گیرند و پارسال بیش از 93هزار نوآموز ورود به پایه اول مورد سنجش، ارزیابی و غربالگری قرار گرفتند.

وی بیان کرد: از این تعداد بیش از81 هزار نوآموز در همان پایگاه اولیه سنجش سلامت بدون مشکل تشخیص و به مدارس عادی معرفی و 11 هزار و 452 نو آموز برای ارزیابی دقیق تر به مراحل تخصص ارجاع داده شدند که از این تعداد سه هزار و 496 نفر مشکوک به مشکل بینایی بودند و یک هزار و 942 نوآموز هم به دلیل مشکلات شنوایی ارجاع داده شدند.

به گفته مدیرکل آموزش و پروش استثنائی خوزستان 100 نوآموز هم در زمینه جسمی و حرکتی دچار مشکل بودند که به مرحله ارزیابی تخصصی جسمی و حرکتی ارجاع داده شدند.

ممبینی اضافه کرد: 14 هزار و 420 نوآموز هم در زمینه آمادگی تحصیلی و هوشی به مرحله ارزیابی تخصصی ارجاع داده شدند و هزار و 394 نوآموز هم بیش از یک مشکل داشتند.

وی با بیان اینکه سال گذشته به صورت آزمایشی در کنار این طرح، طرح سنجش سلامت نوآموزان پیش دبستانی را هم اجرا کردیم، گفت: در سال اول اجرای برنامه 5 هزار نوآموز و پارسال هم 41 هزار و 420 نفر نوآموز پیش دبستانی تحت سنجش،ارزیابی و معاینات غربالگری قرار گرفتند.

مدیرکل آموزش و پروش استثنائی خوزستان ادامه داد: سال گذشته نیز 14 هزار و 424 نوآموز پیش دبستانی تحت معاینات ارزیابی و غربالگری قرار گرفتند که 12 هزار و 617 نفر بدون مشکل تشخیص و 1 هزار و 807 نفر هم به مرحله معاینات تخصصی ارجاع داده شدند.

ممبینی گفت: 698 نفر مشکوک به مشکلات بینایی، 258 نفر مشکوک به مشکلات شنوایی، هفت نفر مشکوک به مشکلات جسمی تشخیص و همه این موارد به مرحله معاینات تخصصی و غربالگری ارجاع داده شدند.

وی افزود:590 نوآموز به مرحله تخصصی معاینه و غربالگری آمادگی تحصیلی و هوش ارجاع داده شدند و 254 نفرهم بیش از یک مورد مشکل داشتند و امسال 26 هزار نوآموز پیش دبستانی تحت معاینات ارزیابی و غربالگری قرار می گیرند.

مدیرکل آموزش و پروش استثنائی خوزستان با بیان اینکه هدف ما تسری و تعمیم برنامه سنجش سلامت به همه دانش آموزان پیش دبستانی است، یادآور شد: امسال برنامه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در 17 شهر استان برگزار می شود.

ممبینی بیان کرد: تعداد پایگاه های اجرای برنامه از 46 پایگاه به 53 پایگاه افزایش یافته و بیشترین ارجاع در بحث آمادگی تحصیلی است که تعداد زیادی نوآموز دیرآموز تشخیص داده شد و این طرح از 20 خرداد به طور رسمی شروع می شود.

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه

به گزارش خبرگزاری مهر، طیبه محمدی گفت: باتوجه به اهمیت شناسایی و هدایت دانش آموزان دارای ظرفیت‌های ویژه یادگیری و همچنین کمک به رشد متعادل و همه جانبه شخصیت آنان متناسب با ساحت‌های شش گانه تربیتی و در راستای اجرای آئین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی، فرایند جهش تحصیلی دوره ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا پایان خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی ضمن تاکید بر این موضوع که تاریخ اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود، افزود: در این برنامه و به منظور ارتقای پایه، دانش آموزان می‌توانند در سطوح پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم ابتدایی در ارزیابی‌های تخصصی هوشی و روانی شرکت کنند.

محمدی اضافه کرد: جهت شرکت در این طرح، والدین متقاضی ابتدا باید درخواست کتبی خود را به مدیر مدرسه ارائه نمایند و سپس مدیر مدرسه پس از بررسی درخواست و شرایط دانش آموز، نسبت به ثبت درخواست در سامانه و دریافت مجوزهای لازم اقدام نماید.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان تصریح کرد: پس از طی مراحل مذکور، والدین می‌بایست پس از دریافت راهنمایی‌های لازم از سوی مدیر مدرسه با مراجعه به سایت https://sso.my.gov.ir نسبت به نوبت گیری و شرکت در ارزیابی‌های تخصصی اقدام کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای اجرای کامل و صحیح برنامه جهش تحصیلی ابتدایی پیش بینی شده است و تمامی اطلاعات اعم از تاریخ، مکان، پرداخت هزینه و شرایط آزمون ارزیابی جهت راهنمایی دقیق والدین در سامانه مذکور برنامه ریزی شده است.

لازم به ذکر است؛ والدین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به واحد سنجش و تشخیص اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۸۱۳۸۲۷۴۸۵۱ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6089507

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد