Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای مسکن استان مرکزی در نشست امروز خود تاکید کردند: جمع‌بندی پروژه‌های مسکن مهر در سال ۹۶ مورد توجه باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جلسه شورای مسکن استان مرکزی امروز به ریاست معاون امور عمرانی استاندار مرکزی و دبیری مدیرکل راه و شهرسازی استان و جمعی از مدیران ارشد استانی، فرمانداران و شهرداران و مجریان پروژه‌های مسکن مهر استان و در حوزه عمرانی استانداری مرکزی در اراک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که پیرامون بررسی مسائل و مشکلات پروژه‌های مسکن مهر و تکمیل و تجهیز آنها بود، مسائل و مشکلاتی از پروژه‌های مختلف در سطح استان مطرح شد و برای برطرف کدن مشکلات آنها و همچنین نواقص موجود در آنها تصمیمات گرفته شد و مقرر شد که پیمانکاران در راستای برطرف کردن نواقص تلاش کنند.

پایان کار 501 واحد مسکن مهر در مهاجران تا تیرماه انجام شود

معاون امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به پروژه‌های مسکن مهر استان اظهار داشت: متولیان این طرح تمام تلاش خود را به کار گیرند تا شاهد جمع شدن این پروژه‌ها در سال 96 باشیم، همچنین پیمانکاران موظف هستند که در راستای برطرف کردن نواقص موجود در این پروژه‌ها اقدامات لازم را انجام دهند.

عزیز فیلی افزود: مسائل و مشکلات برخی از این پروژه‌ها را شنیدیم و دررابطه با پروژه مسکن مهر مهاجران لازم است که تا تیرماه پایان کار 501 واحد آن داده شود و متولیان آن باید در این راستا تلاش کنند.

وی تصریح کرد: پروژه مهر هدایت خمین هم باید پیگیری شود و با نامه‌ای از سوی استاندار و همچنین همکاری وزیر راه به‌دنبال جمع کردن این پروژه در سال 96 باشیم.

معاون امور عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: به منظور آسفالته شدن جاده دست‌یابی به سایت مسکن مهر زاویه آماده هستیم که در صورت متولی ششدن هر کسی برای انجام اینکار قیر مورد نیاز برای انجام اینکار را تامین کنیم.

برطرف کردن نواقص موجود در پروژه‌های مسکن مهر و هزینه آن برعهده پیمانکاران است

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی هم با اشاره به نواقص موجود در برخی از پروژه‌های مسکن مهر استان گفت: طبق صورتجلسه‌ای که زمان تحویل پروژه‌های مسکن مهر با پیمانکاران داشتیم همه پیمانکاران این پروژه‌ها موظف به برطرف کردن نقص پروژه‌های مسکن مهری که مجری آن بودند هستند.

مجید شارقی ادامه داد: یکی از این پروژه‌ها سایت 411 واحدی مسکن مهر دلیجان است که در این جلسه مصوب شد که تا پایان شهریور پیمانکار مربوطه نواقص این پروژه را برطرف کند، اما ناگفته نماند که این پروژه پروژه خوبی است و نباید تمام زحمات را زیرسوال برد اما نواقصی دارد که بخشی مربوط به اجرای فناوری نوین در این پروژه‌ها می‌شود.

وی عنوان کرد: از دیگر مشکلات در پروژه‌های مسکن مهر واگذاری واحدها به افراد غیر از افراد تایید شده است که قرار شد اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیر این مسئله باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: در استان مرکزی 39 هزار مسکن مهر داشتیم که در شهرهای بالای 25 هزار نفر، زیر 25 هزار نفر و شهرهای جدید شروع شدند و در قالب تفاهم‌نامه‌های تعاونی‌ساز، خودمالک این پروژه‌های ساخته شده‌اند.

شارقی خاطرنشان کرد: اکثر پروژه‌های مسکن مهر در استان مرکزی به اتمام رسیده و می‌توان گفت در شهرهای بالای 25 هزار نفر این پروژه‌ها به طور کامل تمام شده و در شهرهای زیر 25 هزار نفر هم درحال تکمیل است که قرار شده تا پایان سال 96 تمامی این پروژه‌های به اتمام برسند.

وی افزود: طبق مصوبه نخست قرار بر این بود که مسکن مهر فروش نداشته باشد اما براساس مصوبات بعدی فروش ثانویه آن آزاد شد.

شارقی اضافه کرد: ساخت مسکن مهر بدون ارائه خدمات در استان نداشتیم و در شهرهای زیر 25 هزار نفر اکثر پروژه‌ها در دل شهر ساخته شده‌اند اما اگر با فاصله هم بوده‌اند متناسب با سرانه در آن سایت خدمات را هم داشته‌ایم.

وجود برخی نواقص در نازک‌کاری پروژه مسکن مهر دلیجان همه کار را زیرسوال نبرد

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی در این جلسه با اشاره به مصوبات قبل جلسه شورای مسکن گفت: یکی از مصوبات اعلام واحدهای آماده به واگذاری برای مشارکت با بنیاد شهید بود که باید راه و شهرسازی لیستی از واحدهای آماده را که امکان واگذاری دارند و قرار است که به صورت مشارکتی بین دو دستگاه انجام شوند را به بنیاد شهید اعلام کند.

حمیدرضا نوازنی افزود: علاوه بر این مواردی چون تعیین تکلیف پروژه مهر مروارید خمین، پیگیری امور مربوط به سه واحد مسکن مهر معلولان توسط اداره بهزیستی، پیگیر نبودن برخی تعاونی‌ها نسبت به امور محوله، جمع‌آوری شبکه آب مهاجران، تخفیف قائل شدن نظام مهندسی برای پروژه‌های مسکن مهر و چند مورد دیگر از جمله مصوبات قبل بودند که باید در این جلسه بررسی شوند.

وی تصریح کرد: پروژه 411 واحدی دلیجان علی‌رغم نواقصی که دارد از پروژه‌های خوب استان به‌‌شمار می‌رود و سازه آن جزو بهترین سازه‌ها بوده که در اصفهان ساخته شده است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی بیان کرد: بنابراین اگر اشکالی هم در نازک‌کاری دارد نباید آن را به کل ساختار پروژه تسری دهیم اما پیمانکار موظف است که نواقص موجود در این پروژه را برطرف کند.

نوازنی ادامه داد: در این پروژه‌ها به جای بتن از فناوری نوین یعنی کناف استفاده شده و باید مطابق تعریف کناف اینکار انجام شود، یعنی اگر از کناف استفاده شده باید طبق تعریف آن دیتایل لازم انجام شده باشد.

وی عنوان کرد: پیمانکار هم موظف است که طبق قانون کار را پیش ببرد و سود و زیانش مطابق قراردادی که بسته شده پای خودش است و نمی‌تواند به سبب زیانی که متحمل شده از دولت توقع کمک داشته باشد.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی اضافه کرد: ساختار تعاونی‌ها با شرکت تفاوت دارد و نباید شرکت‌های مجری پروژه‌ها خود را با تعاونی‌ها مقایسه کنند.

411 واحد مسکن مهر دلیجان نسبت به کیفیت اجرای پروژه اعتراض دارند

فرماندار دلیجان هم با اشاره به پروژه مسکن مهر دلیجان گفت: این پروژه با بی‌کیفیت‌ترین شکل ممکن ساخته شده به‌گونه‌ای که تیغه‌های بین واحدها قدرت تحمل یک میخ را هم ندارد.

کردی افزود: تیغه‌های میانی این واحدها به قدری بی‌کیفیت است که وقتی پریز یکی از واحدها را باز می‌کنی داخل منزل واحد کناری مشخص است و مشکلات بسیار از این قبیل که سبب اعتراضات متقاضیان و ساکنان این سایت شده است.

وی تصریح کرد: اعتراضات مردم به حق بوده و پیمانکار مربوطه که در ارتباط با یکی از نهادها است باید اقدامات لازم را برای برطرف کردن این مشکلات انجام دهد.

فرماندار دلیجان بیان کرد: لازم است که اقدامی عملی در این زمینه انجام شود و تنها در حد صورتجلسه و مصوبه نباشد زیرا گله‌مندی مردمی که آنجا سکنی دارند به شدت ادامه دارد و باید اقدامی اساسی انجام شود.

کردی ادامه داد: بنده 6 ماه است که در این شهرستان مشغول به خدمت هستم اما با وجود اعتراضات فراوان و مطرح شدن چندباره این مسئله هنوز هیچگونه اقدامی انجام نشده است.

وی عنوان کرد: نواقص در این پروژه بسیار است که ازجمله آنها می‌توان به استفاده نکردن عایق بین کناف‌های زده شده در واحدهای این پروژه اشاره کرد و صورتجلسه اعتراض 411 معترض را می‌توانم ارائه کنم.

مسکن مهر زرندیه با مشکلات بسیاری روبه رو است

فرماندار زرندیه هم در این جلسه با اشاره به مشکلات مسکن مهر این شهرستان گفت: از جمله مشکلات مسکن مهر زرندیه می‌توان به خاکی بودن کوچه‌ها، خاکی بودن جاده حد فاصل شهر تا سایت مسکن مهر و غیره اشاره کرد.

جعفر نخستین افزود: همچنین مشکلاتی چون نبود سیستم مناسب فاضلاب، نبود فضای سبز، نبود فضای مذهبی و نبود قطعات تجاری سبب نارضایتی از این سایت شده و مشکلاتی را برای متقاضیان این واحدها به وجود آورده است که باید مورد توجه قرار گیرد و برای برطرف شدن آنها اقدامات لازم انجام شود.

مشخص نبودن متولی مسکن مهر زاویه مشکلات زیادی را برای به وجود آورده است

شهردار زاویه هم با اشاره به مسکن مهر در این شهر گفت: مشخص نبودن متولی طرح مسکن مهر در این شهر مشکلات عدیده‌ای را برای پروژه مسکن مهر زاویه به وجود آورده و در هیچ جلسه‌ای به صراحت اعلام نمی‌شود که متولی این طرح کدام نهاد است.

رضا مصباحی تصریح کرد: بنابراین همین نامشخص بودن متولی طرح سبب تحمیل زحمت‌هایی به متقاضیان مسکن مهر در این شهر شده به‌گونه‌ای که مردم سرگردانی عجیبی دارند و مدام بن فرمانداری و نهادهای دیگری که برای رسیدن به نتیجه به آنها پاس داده می‌شوند در رفت و آمد هستند و هیچ مشکلی از مشکلات آنها برطرف نمی‌شود.

20 هزار انشعاب آب در مسکن مهر استان مرکزی وصل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به وضعیت آبرسانی به پروژه‌های مسکن مهر استان گفت: در قالب اجرای شبکه‌های آب و فاضلاب سایت‌های مسکن مهر استان تاکنون بیش از 20 هزار انشعاب آب و حدود 13 تا 14 هزار انشعاب فاضلاب در استان مرکزی وصل کرده‌ایم.

عبدالرضا خلیلی افزود: این تعداد انشعاب وصل شده اما هزینه آنها پرداخت نشده و الان شرکت آب و فاضلاب به سبب همین موضوع بدهکار است اما با این وجود مسکن مهر را از آن خود دانسته و هرجا که گفته شد، رفتیم و نسبت به وصل انشعاب و دیگر خدمات اقدام کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: این درحالی است که یک سوم هزینه‌های خدمات امور آب با خود متقاضیان بوده اما در هر موردی که تقاضا شده نسبت به ارائه خدمت بدون اینکه درخواست یک سوم هزینه را داشته باشیم اقدام کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان مرکزی بیان کرد: یک هزار میلیارد تومان اعتبار به منظور خدمات‌رسانی در مساکن مهر استان مرکزی درنظر گرفته شده بود که از این رقم 850 میلیارد تومان ابلاغ شد و 550 میلیارد تومان آن به بخش آب و 350 میلیارد تومان آن به برق تعلق گرفت.

خلیلی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود در بحث شهر امیرکبیر به لحاظ اینکه حجم سرمایه‌گذاری زیاد است از محل ماده 36 ابلاغ اعتبار انجام شود.

وی با اشاره به جمع‌آوری شبکه آب و فاضلاب شهر مهاجران گفت: اینکار قانون و مقرراتی دارد ما برای انجام این پروژه مشکلی نداریم اما برای جابه‌جایی انجام شده باید شهرداری هزینه را پرداخت کند.

طولانی شدن سود مشارکت یکی از مشکلات مسکن مهر محلات

فرماندار محلات با اشاره به مسکن مهر این شهرستان گفت: در پروژه مسکن مهر محلات دو بلوک داریم که اختلاف مسکن و تعاون سبب طولانی شدن سود مشارکت این واحدها شده است.

علی زینی‌وند افزود: همچنین مشکل بزرگی که می‌تواند بسیار خطرناک باشد گودال‌های بزرگی است که برای ساخت زیرساخت‌هایی در آینده در ورودی این سایت حفر شده و حفاظی روی آنها نیست و خطر بزرگی برای ساکنان در این سایت دارد و باید برای پوشاندن آن چاره‌ای اندیشید.

نیازمندی‌های مسکن مهر امیرکبیر مورد توجه باشد

شهردار امیرکبیر با اشاره به مشکلات مسکن مهر این شهر گفت: تامین آب شرب، احداث زیرگذر در دوربرگردان مقابل شهر امیرکبیر برای تامین امنیت و غیره از جمله مشکلات مسکن مهر این شهر هستند.

حمید حیدری تصریح کرد: تخصیص یارانه اجرای تاسیسات زیربنایی پروژه 1131 واحدی به ویژه پکیج تصفیه‌خانه فاضلاب برای این سایت و اجرای شبکه مخابرات شهر و تامین تلفن ثابت بابت واحدهای مسکن مهر ویلایی هم از مهم‌ترین نیازمندی‌های پروژه مسکن هر در این شهر به شمار می‌روند.

گزارش از سمیرا عیدی گل تپه ای

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۴۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، به گفته بهمنی ۷۱ هزار مترمربع آسفالت و بهسازی معابر و ۱۷ هزار متر مربع سنگفرش، دیوارچینی و پله گذاری در قالب طرح هادی با اعتباری بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال در روستا‌های بخش مرکزی سروآباد انجام شده است.

وی افزود: ۴۷۳ واحد مسکن مددجویی در سطح روستا‌های شهرستان سروآباد احداث شده است.

رئیس بنیاد مسکن سروآباد اظهار داشت: در سال جاری تسهیلات ساخت مسکن محرومین ۳۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۲۰ ساله و کارمزد ۵ ساله پرداخت می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه ، ۴۰ میلیون واریز کنند
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه ۴۰ میلیون واریز کنند
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • توجه ویژه برای توسعه راه های آذربایجان غربی
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد