Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا - «آنتونيو گوترش» دبير کل سازمان ملل متحد روز سه شنبه در واکنش به وعده رئيس جمهوري آمريکا براي خروج از توافق آب و هوايي پاريس، گفت: چنانچه دولتي درباره اهميت اين توافق ترديد دارد، وظيفه ديگر دولت ها است که بيش از پيش با يکديگر متحد شوند.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، گوترش افزود: کاملا ضروري است که اين توافق اجرايي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بنابراين بايد همه تلاش خود را انجام دهيم تا گازهاي گلخانه اي را کنترل و فرآيند گرم شدن زمين را کند کنيم.
گوترش هشدار داد: آنهايي که حاضر به پذيرش ريسک اقتصاد سبز نيستند، در آينده اي تاريک خواهند زيست.
«دونالد ترامپ» رئيس جمهوري آمريکا بارها از توافق آب و هوايي پاريس انتقاد کرده و آن را مانع برنامه هاي صنعتي خود دانسته است.
نخستين توافق بين المللي براي مقابله با تغييرات آب و هوايي در دسامبر 2015 در پاريس پايتخت فرانسه به امضاي نمايندگان نزديک به 200 کشور جهان رسيد و سال گذشته ميلادي پس از پيوستن آمريکا و چين به مرحله اجرا در آمد.
اين توافق با هدف جلوگيري از افزايش دماي کره زمين بيش از دو درجه سلسيوس در قرن جاري ميلادي منعقد شده است؛ موضوعي که بي توجهي به آن مي تواند به ذوب يخچال هاي طبيعي، ايجاد سيلاب ها و تغييرات آب و هوايي شديد در آينده نزديک منجر شود.
اما با روي کار آمدن دولت ترامپ در آمريکا به عنوان يکي از توليد کنندگان اصلي گازهاي گلخانه اي، اين توافق هم به مانند بسياري از ديگر توافق هاي بين المللي که آمريکا در آنها مشارکت داشته، در معرض خطر قرار گرفته است.
ترامپ چندي پيش به يک دستور اجرايي جديد، محدوديت هاي زيست محيطي اعمال شده در دولت پيشين آمريکا براي مقابله با تغييرات جوي را لغو کرده بود.از جمله بخش هاي اين فرمان مي توان به لغو طرح توليد برق پاک اشاره کرد که يکي از گام هاي مهم در کنترل ميزان توليد کربن به شمار مي رفت.
ترامپ در لايحه بودجه پيشنهادي براي سال 2018 بودجه آژانس حفاظت از محيط زيست را 31 درصد - معادل دو ميليارد و ششصد ميليون دلار - کاهش داده و مشارکت در برنامه هاي زيست محيطي بين المللي را به شدت محدود کرده است.
وي قرار است در روزهاي آينده درباره توافق آب و هوايي پاريس تصميم گيري کند.
شبس ** 9386 *1488* مترجم: مهران معيني جم* انتشاردهنده: بهمن بامداد**



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن